ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Αυτόματα Συρτάρια

Αυτόματα Συρτάρια ολοκληρωμένης διαχείρισης ταμείου. Επικοινωνούν με την εμπορική εφαρμογή και περιφερειακές συσκευές, δέχονται πληρωμές, δίνουν ρέστα, πραγματοποιούν ανίχνευση πλαστότητας χαρτονομισμάτων, καταμέτρηση ταμείου και ασφάλιση μετρητών. Εξασφαλίζουν γρήγορη εξυπηρέτηση, χωρίς λάθη και περιορίζουν την επαφή με χρήματα και μικρόβια.

Model: 1197 Brand: CASHLOGY
CASHLOGY POS 1500 Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ταμείου Cashlogy POS 1500 που λειτουργεί αυτόματα και εξασφαλίζει μοναδικά οφέλη για την επιχείρηση, τον πελάτη και τον εργαζόμενο. Επικοινωνεί με το πρόγραμμα πωλήσεων της επιχείρησης. Αναγνωρίζει το ποσό πληρωμής. Πραγματοποιεί έλεγχο πλαστότ..
Model: MAXI-CHANGER Brand: VNE
Maxi Changer Αυτόματο Μηχάνημα μετατροπής χαρτονομισμάτων σε κέρματα και κερμάτων σε ψιλά..Το αυτόματο Maxi Changer είναι ένα μεγάλο ενισχυμένο μηχάνημα που δίνει σε ψιλά τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα που εισάγονται. Δέχεται χαρτονομίσματα και τα δίνει πίσω σε κέρματα ενώ τα κέρματα τα δίνει σε κ..
Model: MINI-CHANGER Brand: VNE
Aυτόματη μηχανή μετατροπής χαρτονομισμάτων σε κέρματα και κερμάτων σε ψιλά.Το Mini Secure Change είναι ένα μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα και κερμάτων σε ψιλά. Με απλή δομή, σε στήλη, ενισχυμένο και σημαντικά μικρό μέγεθος σε σύγκριση με τη μεγάλη χωρητικότητά του. Γρήγορη και αποτ..
Model: VNE-AUTO-CASHIER-ADVANCE Brand: VNE
Αυτόματο συρτάρι-ταμείο VNE Advance που λειτουργεί και χωρίς εμπορική εφαρμογήΤο Automatic Cash είναι ένα μηχάνημα που έχει σχεδιαστεί για να δέχεται αυτοματοποιημένες πληρωμές σε μετρητά και μπορεί να επιστρέφει ακριβώς τα ρέστα. Λειτουργεί αποτελεσματικά και υποστηρίζει κάθε εμπορική δρα..
Model: VNE-AUTO-CASHIER Brand: VNE
Αυτόματο συρτάρι-ταμείο VNE που συνδέεται με εμπορική εφαρμογήΤο Automatic Cash είναι ένα μηχάνημα που έχει σχεδιαστεί για να δέχεται αυτοματοποιημένες πληρωμές σε μετρητά και μπορεί να επιστρέφει ακριβώς τα ρέστα. Λειτουργεί αποτελεσματικά και υποστηρίζει κάθε εμπορική δραστηριότητα, σύμφωνα με τις..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)