ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Sigma Pads

Sigma Pads signotec για ακριβή λήψη της υπογραφής σε ένα κλειστό σύστημα με μονόχρωμη οθόνη, ιδανικό για υπηρεσίες χωρίς χαρτί. Το Signotec Sigma διαθέτει οπίσθιο φωτισμό και δεν επηρεάζεται από τις αντανακλάσεις από τα φώτα ή τα παράθυρα ενώ αποτελεί εξαιρετική επιλογή για περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό.


Model: 1928 Brand: SIGNOTEC
Sigma Pad LITE Signotec  Το signotec Sigma LITE μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ακριβή λήψη της υπογραφής σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ΧΩΡΙΣ την οθόνη. Στυλό με ειδική, ανθεκτική άκρη, 1.024 επίπεδα πίεσης, 500 Hz sampling rate. Υψηλότερη ασφάλεια μέσω μοναδικών χαρακτηριστικών ασφαλείας και ..
Model: 1928 Brand: SIGNOTEC
Signotec Sigma Pad με backlight Το signotec Sigma μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ακριβή λήψη της υπογραφής σε ένα συμπαγές σύστημα με μονόχρωμη οθόνη-ιδανικό για υπηρεσίες χωρίς χαρτί. Διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη και δεν επηρεάζεται από τις αντανακλάσεις από τα φώτα ή τα παράθυρα και αποτελεί εξαιρ..
Model: 1928 Brand: SIGNOTEC
Signotec Sigma Pad χωρίς backlight  Το Signotec Sigma χωρίς οπίσθιο φωτισμό είναι η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για περιοχές που φωτίζονται καλά και αποτελεί μια πολύ οικονομικότερη επιλογή. Με ειδική επιφάνεια αλουμινίου για ακριβή καταχώρηση με την πένα,  1.024 επίπεδα πίεσης, ..
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)