ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ

Συστήματα ελέγχου και ασφαλείας για ελεγχόμενη πρόσβαση σε προκαθορισμένους χώρους με κωδικό, κάρτα ή βιομετρικά χαρακτηριστικά. Η πρόσβαση δίνεται με συγκεκριμένη διαβάθμιση, ελέγχεται και καταγράφεται χωρίς λάθη. Ολοκληρωμένα συστήματα με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας απο τους πλέον αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού.

Model: CCTV IP19 Brand: ICS
Κάμερα αδιάβροχη με μπαταρία CCTV IP19Υποστηρίζει νυχτερινή λήψη και λειτουργεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Υποστηρίζει PIR,  2.0MP ανάλυση και αμφίδρομο ήχο. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και κάρτα αποθήκευσης SD μέγιστο 32G. Ανάλυση 1920x1080. Eνσωματωμένο μικρόφωνο/ηχείο. Λειτουργία ε..
Model: HD Ai Κάμερα Brand: ICS
Έξυπνη κάμερα ασφαλείας Ai - Αυτόματη παρακολούθηση σώματος, νυχτερινή όραση HDΗ έξυπνη κάμερα ασφαλείας AI είναι η λύση για απομακρυσμένη παρακολούθηση! Ο συμπαγής και κομψός σχεδιασμός και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της επιτρέπουν την αποτύπωση και καταγραφή της δραστηριότητας του χώρου κάλυψης...
Model: 1431 Brand: ICS
Κάμερα ασφαλείας αδιάβροχη Wi-FiΑσύρματη κάμερα ασφαλείας ιδανική και για εξωτερικούς χώρους για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Λειτουργεί ενσύρματα με ethernet και ασύρματα μέσω Wi-Fi. Ο χειρισμός πραγματοποιείται από Android, IOS και υπολογιστή. Περιστροφή 360° πάνω-κάτω ρομποτικά και καταγραφή σε..
Model: 1432 Brand: SECUKEY
Σύστημα Ελεγχόμενης Πρόσβασης WAC-II Το σύστημα ελέγχου πρόσβασης WAC-II, προτείνεται για απλές εγκαταστάσεις που δεν χρειάζονται κεντρική διαχείριση και έλεγχο πολλών θυρών. Συγκεκριμένα εγκαθίσταται σε 30 λεπτά, είναι ασύρματο ώστε να μην χρειάζονται πολλές καλωδιώσεις. Εύκολο στη χρήση, το π..
Model: 1431 Brand: ICS
Κάμερα ασφαλείας 2 Mp Cmos SensorΕγκατάσταση με 3 απλά βήματα: Σύνδεση στο ρεύμα,  Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής "iEye",  Συχρονισμός μέσω Wi-Fi.Ασύρματη επικοινωνία με Wifi και ενσύρματη επικοινωνία με Ethernet. Περιστροφή 360° πάνω-κάτω ρομποτικά. Ενσωματωμένο Μικρόφωνο/Μεγάφωνο, κα..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)