ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

SOTI One Platform

SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform
SOTI One Platform

Λήψεις

File Size Download
soti-one-platform-brochure.pdf 1.68MB Download

SOTI ONE Platform Η πλατφόρμα που συνδέει τα πάντα.

Η σουίτα εφαρμογών SOTI ONE εξασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο και απομακρυσμένη διαχείριση σε όλες τις συσκευές που λειτουργούν σε μια εγκατάσταση ή σε πολλαπλές εγκαταστάσεις. Αφορά smartphone, tablet, υπολογιστές, περιφερειακές συσκευές, βιομηχανικούς εκτυπωτές και πολλά άλλα. Η λύση επιτρέπει τον χειρισμό και την παρακολούθηση των συσκευών, την εγκατάσταση εφαρμογών και αναβαθμίσεων, την ασφαλή πρόσβαση και ασφάλεια των συσκευών, απομακρυσμένη αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων φορητών συσκευών και απόκτηση αναλυτικών πληροφοριών σχετικά με την απόδοση της συσκευής και την λειτουργία των IoT δεδομένων.

Η πλατφόρμα SOTI ONE αποτελείται από 6 ξεχωριστές εφαρμογές που η καθεμία λειτουργεί για την βελτίωση της απόδοσης και συμπληρώνει την συνολική λύση.

SOTI MobiControl * Mobility Management για ασφαλή διαχείριση οποιασδήποτε συσκευής ή τερματικού με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα.

SOTI XSight * Επιτρέπει την ταχεία επίλυση προβλημάτων των εφαρμογών και των φορητών συσκευών, τα θέτει σε λειτουργία γρήγορα και πραγματοποιεί διαγνωστικό έλεγχο.

SOTI Snap * Ψηφιοποιήστε εύκολα τις διαδικασίες συλλογής δεδομένων και έγκρισης για να τις κάνετε γρήγορα και αποτελεσματικά.

SOTI Connect * Ολοκληρωμένη διαχείριση κύκλου ζωής για βιομηχανικούς και φορητούς εκτυπωτές OEM.

SOTI Identity * Απλή και ασφαλής πρόσβαση στη σουίτα εφαρμογών SOTI ONE Platform.

SOTI Pulse * Διαδικτυακή κοινότητα για τους συνεργάτες και τους πελάτες να συνδέονται, να επικοινωνούν και να συνεργάζονται.


Χαρακτηριστικά

Ολοκληρωμένες Λύσεις
Module 1 SOTI MobiControl * Διαχείριση λειτουργιών εν κινήσει* Η εφαρμογή SOTI MobiControl κάνει την λειτουργία του Enterprise Mobility Management (EMM) πιο εύκολη από ποτέ. Εξουσιοδοτεί τις εταιρείες να διαχειρίζονται με ασφάλεια οποιαδήποτε συσκευή ή τερματικό οποιασδήποτε μορφής και με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα σε όλο τον κύκλο ζωής τους, από την εγκατάσταση έως την απόσυρση.
Module 2 SOTI XSight * Έλεγχος λειτουργίας συσκευών * Διάγνωση προβλημάτων και επανεκκίνηση συσκευών από απόσταση. Όταν σταματάνε να λειτουργούν οι συσκευές, η εφαρμογή soti snap τις θέτει ξανά σε λειτουργία γρήγορα και με την πρώτη κλήση. Το SOTI XSight σε συνεργασία με το SOTI MobiControl επιτρέπει την ταχεία επίλυση των προβλημάτων των εφαρμογών και των φορητών συσκευών. Αξιοποιώντας προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία και αναλυτικά στοιχεία, οι διαχειριστές IT μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση και να μειώσουν το λειτουργικό κόστος των συσκευών, εξοικονομώντας πόρους για την επιχείρηση.
Module 3 SOTI Snap * Ψηφιοποίηση Διαδικασιών * Το SOTI Snap είναι μια λύση πολλαπλών εφαρμογών που επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να δημιουργούν γρήγορα εφαρμογές για κινητά που μπορούν να αντικαταστήσουν τις διαδικασίες που βασίζονται σε χαρτί, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες λήψης και επεξεργασίας δεδομένων από τις φορητές συσκευές. Με το SOTI Snap, μπορούν εύκολα να ψηφιοποιηθούν οι διαδικασίες συλλογής και έγκρισης δεδομένων για να λαμβάνονται γρήγορες και αποτελεσματικές αποφάσεις, επιτρέποντας στην επιχείρηση να εξοικονομήσει χρήματα και χρόνο αξιοποιώντας την επένδυση σε φορητές συσκευές.
Module 4 SOTI Connect * Διαχείριση εκτυπωτών * Το SOTI Connect εξασφαλίζει την πλήρη διαχείριση του κύκλου ζωής των βιομηχανικών και φορητών εκτυπωτών που υποστηρίζουν την λειτουργία των επιχειρήσεων, όπως εκτύπωση ετικετών, barcode, αποδείξεων, αποδεικτικά συναλλαγών και άλλα. Διαχειρίζεται πολλούς εκτυπωτές, διαφορετικής τεχνολογίας και λειτουργίας από ένα πίνακα ελέγχου. Το SOTI Connect υποστηρίζει πολλούς εκτυπωτές από διαφορετικούς κατασκευαστές και δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να επιλέγουν τον συνδυασμό των OEM εκτυπωτών που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες εκτύπωσης της επιχείρησης.
Module 5 SOTI Identity * Ενοποιημένη ασφάλεια * Το SOTI Identity επιτρέπει την ασφαλή και απλή πρόσβαση στη σουίτα εφαρμογών της πλατφόρμας SOTI ONE. Παρέχει κεντρικό έλεγχο της ταυτότητας του χειριστή, ενιαία σύνδεση και διαβάθμιση ανάλογα με τις αρμοδιότητες, δίνοντας τη δυνατότητα στους οργανισμούς να εξασφαλίζουν ασφαλή συνεχόμενη ροή εργασίας και αναβαθμισμένη απόδοση των εργασιών εν κινήσει.
Module 6 SOTI Pulse * Κοινότητα * Το SOTI Pulse είναι μια διαδικτυακή κοινότητα που διευκολύνει τους συνεργάτες και τους πελάτες να συνδέονται, να επικοινωνούν και να συνεργάζονται με ειδικούς σε προϊόντα και άλλους παρόχους λύσεων μέσω διαδραστικών φόρουμ, υποστήριξης προϊόντων και ενημερωτικών άρθρων.