ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

PRICE CHECKERS

Price Checker-ψηφιακές συσκευές εξυπηρέτησης πελατών εντός του καταστήματος. Παρέχουν πληροφορίες για το κατάστημα, τα προϊόντα, τις τιμές, τις προσφορές.  Τοποθετούνται σε προκαθορισμένα σημεία του καταστήματος και συμβάλλουν στην διευκόλυνση των πελατών και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών άμεσα.

Model: CC600 Brand: ZEBRA
Price Checker CC600 Συσκευή εξυπηρέτησης πελατών εντός του καταστήματος. Παρέχει πληροφορίες για το κατάστημα, τα προιόντα, τις τιμές, τις προσφορές.  Τοποθετείται σε προκαθορισμένα σημεία του καταστήματος και συμβάλλει στην διευκόλυνση των πελατών και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών άμεσα..
Model: CC6000 Brand: ZEBRA
Price Checker CC6000 Συσκευή για την εξυπηρέτηση των πελατών εντός του καταστήματος που συνδυάζει τις λειτουργίες ενός mini kiosk παρέχοντας μοναδική εμπειρία αγορών και εξυπηρέτησης.Με μεγάλη οθόνη 10 ιντσών καλύπτει υπηρεσίες self service, παρέχει πληροφορίες για προσφορές, τιμές προϊόντων, ε..
Model: 1289 Brand: ZEBRA
Price Checker MK-500Συσκευή ελέγχου τιμών στους διαδρόμους και σε προκαθορισμένα σημεία του καταστήματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Εύκολη στην εγκατάσταση, με προσιτό κόστος , αποτελεί την ιδανική λύση που αυξάνει την αυτό-εξυπηρέτηση στα καταστήματα και εξοικονομεί παραγωγικό χρόνο..
Model: SG-15 Brand: SCANTECH
Price Checker Scantech SG-15Το σύστημα ελέγχου τιμών Shuttle SG-15 της Scantech είναι μια απλή και κομψή συσκευή. Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της επιχείρησής σας να ελέγξουν μόνοι τους την τιμή του προϊόντος πριν προχωρήσουν στην αγορά του. Ιδανικό για καταστήματα μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους κα..
Model: SK-100 Brand: SCANTECH
Price Checker SK-100Το SK-100 είναι ένα kiosk πολλαπλών λειτουργιών που έχει σχεδιαστεί για διάφορες εφαρμογές αυτοεξυπηρέτησης, αναγνώρισης ταυτότητας, πληροφοριών, πολυμέσων, ψηφιακής σήμανσης και ειδικές διαδραστικές. Είναι ιδανικό για κάθε περιβάλλον λιανικής πώλησης, μεταφορές, ιατρικής περίθαλ..
Model: SK-40 Brand: SCANTECH
Price Checker SK-40To SK-40 είναι μια συσκευή ελέγχου τιμής με έγχρωμη οθόνη. Με έγχρωμη οθόνη 4.3 inch και λειτουργία ελέγχου τιμών, παρέχει εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία και σε monitor με χρώματα. Το SK-40 παρέχει έλεγχο τιμών για αυτοεξυπηρετούμενους  πελάτες (self-service). Με την έγ..
Model: SK-50 Brand: SCANTECH
Price Checker SK-50Το SK-50 είναι ένα Self-service SCAN KIOSK με οθόνη αφής και λειτουργία προβολής media, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους, να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη και να βελτιώσουν την αγοραστική εμπειρία των πελατών τους. Το SK-50 παρέχει εφαρμογές sel..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)