ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

RTLS UWB-Ultra Wideband Solution

RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution
RTLS UWB-Ultra Wideband Solution

Λήψεις

File Size Download
UWB RTLS_ ICS KARAFYLLIS S.A. SEP2023.pdf 484.05KB Download
uwb-portfolio-spec-sheet-en-us.pdf 923KB Download

Zebra Ultra Wideband (UWB) RTLS Technology.

Η λύση Zebra Ultra-wideband (UWB) έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές που απαιτούν μεγάλης ακρίβειας και υψηλών προδιαγραφών εντοπισμό και  ενημέρωση τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο. Παρέχει εξαιρετικά οφέλη RTLS με ετικέτες που διαθέτουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η λύση Zebra UWB είναι η πρώτη στον κόσμο που είναι συμβατή με το νέο Διεθνές Πρότυπο UWB, IEEE 802.15.4.f, καθώς και με το πρότυπο ISO-24730-61 Draft International. Αυτό διασφαλίζει την επένδυσή στην υποδομή καθιστώντας την λύση συμβατή όχι μόνο με τις ετικέτες UWB της Zebra, αλλά και με άλλες ετικέτες UWB που ανταποκρίνονται στα διεθνή πρότυπα.

Το σύστημα εντοπισμού σε πραγματικό χρόνο Zebra Ultra-ευρείας ζώνης περιλαμβάνει:

Λογισμικό προγραμματισμού * System Builder ισχυρό εικονικό εργαλείο σχεδιασμού για να βοηθά στην εγκατάσταση και τη βελτιστοποίηση του συστήματος Zebra UWB.

UWB Wand * Μικρή επιτραπέζια συσκευή που χρησιμοποιείται για τη διαμόρφωση και την απογραφή των ετικετών UWB, επιτρέποντας στους τελικούς χειριστές να ρυθμίζουν και να διαχειρίζονται εύκολα χιλιάδες ετικέτες.

UWB Hub * Εκτελεί το προηγμένο σύστημα εντοπισμού σε πραγματικό χρόνο (RTLS) Ultra-Wideband (UWB) της Zebra, ικανό να αναβοσβήνει χιλιάδες ετικέτες ανά δευτερόλεπτο με ακρίβεια έως και 30 cm.

Αισθητήρα UWB * Ανιχνεύει τους παλμούς UWB που εκπέμπονται από τις ετικέτες UWB της Zebra και παρέχει εξαιρετική ορατότητα στοιχείων, στο πλαίσιο της λύσης RTLS της Zebra, μέσω μιας ευρείας σειράς λειτουργιών.

UWB Vision Reader * Ιδανικό για έλεγχο πρόσβασης, προσφέρει υψηλό επίπεδο ανίχνευσης που υπερβαίνει τις δυνατότητες άλλων τεχνολογιών RFID μέσω της χρήσης πατενταρισμένης τεχνολογίας βραχέων παλμών, εξαιρετικά ευρείας ζώνης (UWB)

Ετικέτα UWB * Τοποθετείται σε προϊόντα ή το προσωπικό για να να παρακολουθεί την τοποθεσία τους ανά πάσα στιγμή – σε πραγματικό χρόνο – με απίστευτη ακρίβεια.


Χαρακτηριστικά

Ολοκληρωμένες Λύσεις
UWB Wand Το UWB Wand Module είναι μια μικρή συσκευή επιφάνειας εργασίας που χρησιμοποιείται για τον προγραμματισμό των UWB Tags σας. Το UWB Wand ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τις ετικέτες και ορίζει το ρυθμό μετάδοσης τους σε ένα ευρύ φάσμα, από 0,01 Hz έως 200 Hz.
UWB Hub Το UWB Hub τρέχει το προηγμένο λογισμικό πραγματικού χρόνου της Zebra, ικανό να παρέχει χιλιάδες πληροφορίες τοποθεσίας ανά δευτερόλεπτο μέσω των ετικετών με ακρίβεια έως και 30 εκατοστά. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα που περιορίζουν τους αισθητήρες σε συγκεκριμένα σημεία κάλυψης, το UWB Hub επιτρέπει τη χρήση όλων των αισθητήρων UWB σε ολόκληρο το κτίριο σας, προσφέροντας μέγιστη κάλυψη με ελάχιστο αριθμό αισθητήρων. Το UWBHub παρέχει ισχύ και δεδομένα χρόνου στους αισθητήρεςUWB μέσω ενός μόνο καλωδίου Ethernet, επιτρέποντας την απλή και τη γρήγορη εγκατάσταση των αισθητήρων.
UWB Sensor Οι αισθητήρες UWB τοποθετούνται σε όλη την περιοχή κάλυψης. Μπορούν να συνδεθούν σε σειρά μεταξύ τους, παρέχοντας μια απλή και οικονομική εγκατάσταση. Η λύση UWB της Zebra σας παρέχει εξαιρετική εμβέλεια και ευελιξία σχεδιασμού. Οι αισθητήρες μπορούν επίσης, να διαμορφωθούν ως αναγνώστες παρουσίας, παρέχοντας δυνατότητες αναγνώρισης με ραδιοσυχνότητα (RFID) με προσαρμοσμένη περιοχή ανίχνευσης μέσω του κεντρικού κόμβου των δεδομένων του.
UWB Vision Reader Ο UWB Vision Reader παρέχει ανίχνευση παρουσίας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία UWB της Zebra. Ο αναγνώστης σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ζώνες παρουσίας διαφόρων μεγεθών μέσω του λογισμικού. Είναι η ιδανική προσθήκη στο RTLS της Zebra για περιοχές της επιχείρησής που απαιτούν μόνο ανίχνευση παρουσίας.
UWB Tag Η Zebra προσφέρει δύο τύπους ετικετών UWB, μια ετικέταUWB και μια ετικέτα UWB Badge. Οι ετικέτες UWB είναι συσκευές που λειτουργούν με μπαταρίες και τοποθετούνται σε περιουσιακά στοιχεία ή προσωπικό. Η ετικέτα UWB έχει ένα μικρό κυκλικό σχήμα και χρησιμοποιείται γενικά σε περιουσιακά στοιχεία. Η ετικέτα UWB Badge έχει χαμηλό προφίλ και χρησιμοποιείται κυρίως σε προσωπικό ή πάνω σε περιουσιακά στοιχεία. Οι μεταδόσεις ραδιοσυχνοτήτων τηςUWB έχουν πολύ μικρή διάρκεια, παρέχοντας εξαιρετική ακρίβεια πραγματικού χρόνου στην τοποθεσία, μακρά διάρκεια μπαταρίας. Η ετικέτα UWB και η ετικέτα UWB Badgeείναι ανθεκτικές στη σκόνη και αδιάβροχες (με πιστοποίησηIP67) και είναι κατασκευασμένες με ανθεκτικά εξαρτήματα που σχεδιάστηκαν για να αντέχουν πολλαπλές πτώσεις από ύψος έως και 2 μέτρα.