ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Blog RSS Feed

16 / 12 / 21 ICS Χριστουγεννιάτικο Bazzar από το Χαμόγελο του Παιδιού
Sofia 0 2460
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικο Bazzar με το Χαμόγελο του Παιδιού στα γραφεία της εταιρείας μας στην Αθήνα. Η ICS Καραφύλλης Α.Ε. είναι χορηγός του Χαμόγελου του Παιδιού και στηρίζει έμπρακτα με ειδικό εξοπλισμό και πρ..
28 / 09 / 21 Αντισηπτικά υγρά για τα χέρια Diversey στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την ICS Καραφύλλης Α.Ε.
Sofia 0 3423
Αντισηπτικά υγρά για τα χέρια Diversey στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την ICS Καραφύλλης Α.Ε.  Εξαιρετικής ποιότητας αλκοολούχα σκευάσματα για την υγιεινή απολύμανση των χεριών χωρίς την ανάγκη χρήσης νερού με έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. Για αποτελεσμα..
16 / 06 / 21 1ο Διαδικτυακό Σεμινάριο Citizen-ICS
Sofia 0 3574
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διαδικτυακό Σεμινάριο Citizen-ICS! Η ελληνική συμμετοχή ξεπέρασε εντυπωσιακά αντίστοιχες συμμετοχές μεγάλων χωρών της Ευρώπης, αποδεικνύοντας την ενεργή παρουσία και την δράση του δικτύου συνεργατών ICS Platinum ..
13 / 05 / 21 Ολοκληρωμένα συστήματα  KIOSK για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας!
Sofia 0 9534
Ολοκληρωμένα συστήματα KIOSK, Modular Kiosk, Promo Stand ειδικά σχεδιασμένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας! Μεγάλη γκάμα σε συστήματα αυτόματης εξυπηρέτησης self-service POS με μεγάλη οθόνη αφής, ενσωματωμένα 2D barcode scanner και θερμ..
13 / 04 / 21 Αποστειρωτές Αέρα με όζον
Sofia 0 1210
Η αποστείρωση του αέρα με όζον στους εσωτερικούς χώρους συμβάλει στην αποτελεσματική προστασία από ιούς και βακτήρια γιατί το όζον ως αέριο μπορεί να εισχωρεί παντού ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Εφόσον τηρηθούν οι απαραίτητες προφυλάξεις, είν..
06 / 04 / 21 CITIZEN λύσεις για τουριστικές επιχειρήσεις!
Sofia 0 1129
Οι καλύτερες λύσεις εκτυπώσεων για τον τουριστικό κλάδο!Με τον κατάλληλο εκτυπωτή στην κατάλληλη θέση εξασφαλίζεται ιδανική ροή στον καθημερινό κύκλο εργασίας των τουριστικών επιχειρήσεων. Οι εκτυπωτές CITIZEN πραγματοποιούν γρήγορες εκτυπώσεις με έξ..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 10 (2 Σελ.)