ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Blog RSS Feed

30 / 06 / 22 ICS POS.eidon II ταμειακή μηχανή με νέες  δυνατότητες!
Sofia 0 122
Κυκλοφόρησε η νέα φορολογική ταμειακή μηχανή ICS POSeidon II που συνδέεται με εξωτερικό πληκτρολόγιο, εκδίδει τιμολόγια και επιτρέπει την εισαγωγή σχολίων στην απόδειξη. Επικοινωνεί με όλα τα εμπορικά προγράμματα της αγοράς. Λειτουργεί ως φορολογικός..
14 / 06 / 22 SUNMI Cloud Printer 80mm Wi-Fi, Bluetooth, USB!
Sofia 0 826
Ένας εκτυπωτής για online και offline λειτουργία. Επιτραπέζιος ή επιτοίχιος, εκτυπώνει αμέσως τις παραγγελίες, πολύ γρήγορα, με καθαρούς χαρακτήρες και γραφικά. Βελτιώνει την παραγωγικότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών. Συνδεδεμένος σε cloud, διαχ..
14 / 06 / 22 SUNMI S2 All - In - One  Android POS Scale!
Sofia 0 59
SUNMI All - In - One  Android POS Scale με ενσωματωμένο εκτυπωτή, οθόνη αφής, οθόνη πελάτη 15,6” ή 10,1”. Μια έξυπνη ζυγαριά Android που υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες όπως την εκτύπωση αποδείξεων, τη ζύγιση, το ταμείο, τις πληρωμές και άλλα, όλα ..
07 / 06 / 22 Hanshow Lumina Aqua και Nebular Νέες Ηλεκτρονικές Ετικέτες!
Sofia 0 412
Οι ηλεκτρονικές ετικέτες στα ράφια αποτελούν την πιο σύγχρονη και αξιόπιστη λύση για την διαχείριση των τιμών και των προϊόντων εντός των καταστημάτων. Η κεντρική διαχείριση στέλνει πληροφορίες στα ράφια και πραγματοποιεί ενημερώσεις για εκατοντάδες ..
20 / 05 / 22 ICS i30 ταμειακή μηχανή με νέες  δυνατότητες!
Sofia 0 1160
Η φορολογική ταμειακή μηχανή i3 συνδέεται με εξωτερικό πληκτρολόγιο USB και αναγνωρίζει αυτόματα την σύνδεση. Εκδίδει τιμολόγια και επιτρέπει την εισαγωγή σχολίων στην απόδειξη. Επικοινωνεί με όλα τα εμπορικά προγράμματα της αγοράς. Λειτουργεί ως φορ..
04 / 05 / 22 Αυτόματο μηχάνημα διαχείρισης ετικετών IC-Dispenser
Sofia 0 848
Αφαιρεί το αυτοκόλλητο χαρτί αυτόματα!Χρησιμοποιείται για αυτόματο ξεκόλλημα των αυτοκόλλητων ετικετών. Οι ετικέτες τοποθετούνται στο μηχάνημα και με το πάτημα ενός κουμπιού βγαίνουν οι ετικέτες ξεκολλημένες, έτοιμες για χρήση. Μπορεί να ξεκολλήσει π..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 20 (4 Σελ.)