ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Εκτυπωτές Θερμικοί

Θερμικοί εκτυπωτές  για τη δημιουργία barcodes και ετικετών που διευκολύνουν την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων. Γρήγορη και αξιόπιστη εκτύπωση με εκτυπωτές προηγμένης τεχνολογίας και αναβαθμισμένων δυνατοτήτων.

Model: 80mm Kitchen Cloud Printer Brand: SUNMI
Θερμικός εκτυπωτής κουζίνας 80mm Kitchen Cloud PrinterΈνας εκτυπωτής για online και offline παραγγελίες. Επιτραπέζιος ή επιτοίχιος, εκτυπώνει αμέσως τις παραγγελίες, πολύ γρήγορα με καθαρούς χαρακτήρες και γραφικά. Βελτιώνει την παραγωγικότητα και την εξυπηρέτηση πελατών. Ειδικά σχεδιασμένος για το ..
Model: CT-E301 Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-E301 Serial + USB + EthernetΝέας γενιάς θερμικός εκτυπωτής κατασκευασμένος από ειδικό υλικό που απωθεί τα βακτήρια. Το περίβλημά του αντέχει στην απολύμανση με καθαριστικά για τον Covid-19 και άλλα μικρόβια. Είναι σχεδιασμένος για να παρέχει αποτελεσματική προστασία από τη..
Model: CT-E301 White Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-E301 White Serial + USB + EthernetΝέας γενιάς θερμικός εκτυπωτής κατασκευασμένος από ειδικό υλικό που απωθεί τα βακτήρια. Το περίβλημά του αντέχει στην απολύμανση με καθαριστικά για τον Covid-19 και άλλα μικρόβια. Είναι σχεδιασμένος για να παρέχει αποτελεσματική προστασία από τ..
Model: CT-E351-White Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-E351 White  Ο CITIZEN CT-E351 είναι ένας νέας γενιάς POS εκτυπωτής αποδείξεων. Είναι κομψός, μοντέρνος και λόγω του μικρού του μεγέθους χωράει σε κάθε σημείο της επιχείρησης. Μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγάλο όγκο εργασίας  λόγω της εύκολης χρήσης και τη..
Model: CT-E351 Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-E351 Ο CITIZEN CT-E351 είναι ένας νέας γενιάς POS εκτυπωτής αποδείξεων. Είναι κομψός, μοντέρνος και λόγω του μικρού του μεγέθους χωράει σε κάθε σημείο της επιχείρησης. Μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγάλο όγκο εργασίας  λόγω της εύκολης χρήσης και της υψηλής ταχύτητα..
Model: CT-E601 Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-E601 USB 2.0Ο CT-E601 έχει σχεδιαστεί για να αντέχει τις σκληρές χημικές ουσίες των προϊόντων απολύμανσης και να εμποδίζει την εξάπλωση των βακτηρίων. Το υλικό του περιβλήματος και ο ίδιος ο εκτυπωτής έχει σήμα SIAA σύμφωνα με το ISO 22196 για να παρέχει αποτελεσματική προστασί..
Model: CT-E601White Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-E601 White USB 2.0Ο CT-E601 έχει σχεδιαστεί για να αντέχει τις σκληρές χημικές ουσίες των προϊόντων απολύμανσης και να εμποδίζει την εξάπλωση των βακτηρίων. Το υλικό του περιβλήματος και ο ίδιος ο εκτυπωτής έχει σήμα SIAA σύμφωνα με το ISO 22196 για να παρέχει αποτελεσματική πρ..
Model: CT-S310II Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-S310II Ο οικολογικός εκτυπωτής Eco-POS. Ο κορυφαίος στον κλάδο CT-S310II είναι ένας αξιόπιστος εκτυπωτής αποδείξεων και barcode. Διαθέτει τροφοδοτικό ENERGY STAR®, λειτουργία εξοικονόμησης χαρτιού, περίβλημα χωρίς αλογόνο και συσκευασία που παράγεται από ανακυκλωμένα ..
Model: 1111 Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-S310II whiteΟ οικολογικός εκτυπωτής Eco-POS. Ο κορυφαίος στον κλάδο CT-S310II είναι ένας αξιόπιστος εκτυπωτής αποδείξεων και barcode. Διαθέτει τροφοδοτικό ENERGY STAR®, λειτουργία εξοικονόμησης χαρτιού, περίβλημα χωρίς αλογόνο και συσκευασία που παράγεται από ανακυκλω..
Model: 1113 Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-S4000.Ο CT-S4000 τυπώνει σε θερμικό χαρτί και η label έκδοσή του δημιουργεί ετικέτες υψηλής ποιότητας, μεγάλου πλάτους και με γρήγορη ταχύτητα. Tο πλάτος της ετικέτας φτάνει τα 112 χιλ. ενώ η ταχύτητα στα 100χιλ./δευτερόλεπτο.   Πολύ ανθεκτικό μηχάνημα, εύκολο στ..
Model: CT-S4500 Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-S4500.Ο νέος εκτυπωτής Citizen CT-S4500 είναι εκτυπωτής αποδείξεων και ετικετών ταυτόχρονα. Μοναδική ικανότητα του εκτυπωτή είναι η εκτύπωση κειμένου Α4, απ’ ευθείας από κινητά, tablet, φορητά τερματικά, υπολογιστές desktop, notebook. Πολλές εταιρείες και επιχειρήσεις επιλ..
Model: 1112 Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-S601 Ο CT-S601 είναι η καλύτερη λύση εκτύπωσης για τις αποδείξεις μιας επιχείρησης, εφόσον προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως έξοδο χαρτιού από επάνω και από μπροστά, αυτόματο κόφτη μαχαιριού, πλήρες ή μερικό κόψιμο. Ταχύτητα εκτύπωσης 200 mm/sec, πλάτος χαρτιού 58/60/82,5..
Model: CT-S601II Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-S601IIΓρήγορoς και δυνατός εκτύπωσης POS με ταχύτητα εκτυπωτής έως 220mm/sec, υψηλή ανάλυση και ανθεκτική θερμική κεφαλή για μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο CT-S601II διαθέτει ενσωματωμένο τροφοδοτικό, κόφτη και έξοδο χαρτιού από πάνω. Πολλές επιλογές συνδεσιμότητας συμπεριλαμβανομένου..
Model: CT-S601II-White Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-S601II λευκόςΓρήγορoς και δυνατός εκτύπωσης POS με ταχύτητα εκτυπωτής έως 220mm/sec, υψηλή ανάλυση και ανθεκτική θερμική κεφαλή για μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο CT-S601II διαθέτει ενσωματωμένο τροφοδοτικό, κόφτη και έξοδο χαρτιού από πάνω. Πολλές επιλογές συνδεσιμότητας συμπεριλαμβα..
Model: CT-S651 Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-S651  Ο αναβαθμισμένος θερμικός εκτυπωτής CT-S651 προσφέρει πολλές δυνατότητες και είναι απόλυτα συμβατός με τα προηγούμενα μοντέλα Citizen αλλά και με τα ανταγωνιστικά. Ταχύτητα εκτύπωσης 200 mm/sec, πλάτος χαρτιού 82,5/80/60/58 mm. Έξοδος χαρτιού για τον C..
Model: CT-S751 Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-S751  Εξαιρετικά γρήγορος εκτυπωτής POS με βάση στήριξης. Μοντέρνος σχεδιασμός, κορυφαία λειτουργικότητα με συστήματα mPOS ο CT-S751 είναι ο ιδανικός εκτυπωτής για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας, των καταστημάτων λιανικής πώλησης και ..
Model: 1113 Brand: CITIZEN
Θερμικός εκτυπωτής CT-S801 Ο πρώτος απο την νέα επαναστατική σειρά "έξυπνων" εκτυπωτών αποτελεί τον κορυφαίο POS printer με οθόνη  graphic LCD display και back lit που αλληλεπιδρά με τον χρήστη.Είναι ιδανικός για πολλές εφαρμογές τόσο για τις αλυσίδες λιανικής πώλησης όσο και για τελι..
Model: CT-S851ΙΙ Brand: CITIZEN
Citizen CT-S851ΙΙ Θερμικός εκτυπωτήςΠολύ γρήγορος POS εκτυπωτής υψηλής απόδοσης. Σχεδιασμένος για τον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, με αδιάβροχο κάλυμμα, ο CT-S851 είναι ο μόνος εκτυπωτής POS με εξόδου χαρτιού από μπροστά που μπορεί να εκτυπώνει σε υψηλές ταχύτητες 300 mm/sec. Διαθέτει προη..
Model: ICS-AB-88H-USB-SERIAL-ETH Brand: ICS
Θερμικός εκτυπωτής ICS AB-88H USB + Serial + EthernetΓρήγορος και αξιόπιστος εκτυπωτής με πολλές δυνατότητες εκτύπωσης όπως QR Code,  χαρτί 80mm και με ιαπωνική κεφαλή SEIKO. Εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια και αντοχή, ενώ είναι πολύ εύκολη η συντήρησή του. Με ενσωματωμένο αύτοματο κόφτη, μεγάλη τα..
Model: ICS XP R330H Brand: ICS
Θερμικός εκτυπωτής ICS XP R330H USB + EthernetΟ XP-R330h είναι ένας κομψός εκτυπωτής με μοντέρνο σχεδιασμό για να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Γρήγορος και εύκολος στην χρήση, μπορεί να εκτυπώνει με ταχύτητα 300mm/s. Αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, εύκολη τοποθέτηση χαρτιού και αυτόματο κόφτης για εξοικονό..
Model: ICS XP-365 Brand: ICS
Εκτυπωτής Θερμικός Barcode ICS XP-365B  USB+LANΜοναδικός εκτυπωτής με διπλή λειτουργία, για εκτύπωση ετικετών και αποδείξεων. Πολύ εύκολα, με ένα κουμπί αλλάζει λειτουργία και απο εκτυπωτής ετικετών γίνεται αποδείξεων και το αντίστροφο. Πολύ αξιόπιστος και λειτουργικός,  λειτουργεί με ταχύ..
Model: ICS XP-D260N Brand: ICS
ICS XP-D260N Θερμικός Εκτυπωτής SERIAL+USB+ETHERNET Γρήγορος και αξιόπιστος θερμικός εκτυπωτής με έξυπνο κόφτη για αποφυγή εμπλοκής χαρτιού και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για μείωση του λειτουργικού κόστους. Ο ειδικός σχεδιασμός -όλα σε ένα- του mainboard βελτιώνει την λειτουργία και εξασφαλίζ..
Model: ICS-XP-K200L-ETH Brand: ICS
Θερμικός εκτυπωτής ICS XP-K200L EthernetΟ XP-K200L χρησιμοποιεί χαρτί 80mm, είναι εξοπλισμένος με ιαπωνική κεφαλή εκτύπωσης ενώ το μαχαίρι κοπής είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό ατσάλι. Ο K200L διαθέτει προηγμένη τεχνολογία κινητήρα, η οποία βοηθά στην αυξημένη ταχύτητα εκτύπωσης στα 20..
Model: ICS-XP-K200L-USB-ETH Brand: ICS
Θερμικός εκτυπωτής ICS XP-K200L USB-EthernetΟ XP-K200L χρησιμοποιεί χαρτί 80mm, είναι εξοπλισμένος με ιαπωνική κεφαλή εκτύπωσης ενώ το μαχαίρι κοπής είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό ατσάλι. Ο K200L διαθέτει προηγμένη τεχνολογία κινητήρα, η οποία βοηθά στην αυξημένη ταχύτητα εκτύπωσ..
Εμφάνιση 1 έως 24 από 58 (3 Σελ.)