ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

EURONOVATE

Οι λύσεις Euronovate Electronic Signature Solutions ενισχύουν την παραγωγικότητα των εταιρειών, επιτρέποντάς τους να παρέχουν στους πελάτες τους την πιο ολοκληρωμένη, ενημερωμένη και ασφαλή λύση για την εξ αποστάσεως υπογραφή εγγράφων. Με την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας σε καθημερινές διαδικασίες, οι εταιρείες είναι σε θέση να επιτύχουν το μοντέλο «γραφείου χωρίς χαρτί», το οποίο θα επιφέρει εξοικονόμηση κόστους αρχειοθέτησης και θα προσφέρει μια πιο αποτελεσματική οργάνωση των εγγράφων με μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Model: duraSign Pad Brilliance Brand: EURONOVATE
Euronovate duraSign Pad Brilliance με έγχρωμη οθόνη αφής LCD, HID, VCOM, WyseΤο duraSign Pad Brilliance pad ξεχωρίζει για τη στιβαρή του κατασκευή που δεν μειώνει την εμφάνισή του, παρέχοντας κομψό στυλ σε κάθε γραφείο. Ιδανικό για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες χειριστές, παρέχει μια εμπειρία υπογρ..
Model: Euronovate ENSIGN 11 Brand: EURONOVATE
Euronovate ENSIGN 11 Pad με έγχρωμη οθόνη αφής LCD, ηλεκτρομαγνητικό συντονισμό (EMR), ασύρματο στυλό χωρίς μπαταρία.Το ENSIGN 11 επιταχύνει και απλοποιεί τις διαδικασίες υπογραφής επιχειρηματικών εγγράφων, διασφαλίζοντας τη νομική τους εγκυρότητα. Οι πελάτες μπορούν να υπογράψουν απευθείας στο..
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)