ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

FALCONA

Κινητοί σταθμοί εργασίας της Falcona Solutions που εξασφαλίζουν στους εργαζόμενους ένα πλήρως εξοπλισμένο φορητό γραφείο με αρκετή ισχύ διάρκειας 8 ωρών, για να πραγματοποιούν οποιαδήποτε εργασία σε οποιαδήποτε τοποθεσία.
Model: MPS 1000 Brand: FALCONA
Falcona MPS 1000 τροχήλατος σταθμός εργασίαςΗ ειδική σειρά τροχήλατων σταθμών εργασίας MPS είναι βιομηχανικού τύπου και προδιαγραφών. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απόλυτη ευελιξία και υποστηρίζει μεγάλους εκτυπωτές και τερματικά για μια πλήρη βάρδια 8 ωρών. Ο μικρότερος σχεδιασμός είναι ιδανικός γ..
Model: MPS 1500 Brand: FALCONA
Falcona MPS 1500 τροχήλατος σταθμός εργασίαςΣτιβαρός φορητός σταθμός εργασίας που μπορεί να προσαρμοστεί και να ανταποκρίνεται σε διάφορες ανάγκες και υψηλές απαιτήσεις. Μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της ροής εργασίας με ενσωμάτωση περισσότερων εργαλείων. Παροχή ισχύος 240 volt για αποτελεσματ..
Model: MPS 2000 Brand: FALCONA
Falcona MPS 2000 τροχήλατος σταθμός εργασίαςΕυέλικτος φορητός σταθμός εργασίας που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει μεγάλους βιομηχανικούς εκτυπωτές για μια πλήρη βάρδια 8 ωρών. Το MPS2000 είναι το μεγαλύτερο που προσφέρεται σε αυτή τη σειρά, με άφθονο χώρο για όλο τον εξοπλισμό του σταθμού εργασί..
Model: MWS 750 Brand: FALCONA
Falcona MWS 750 HDF τροχήλατος σταθμός εργασίας βαρέου τύπου με LEDΕργονομικός κινητός σταθμός εργασίας που εξοικονομεί χώρο και χρόνο ενώ αυξάνει την παραγωγικότητα. Βιομηχανικού τύπου και προδιαγραφών, διαθέτει φωτισμό LED στο πλάι και είναι κατασκευασμένο από πολύ ελαφρύ υλικό. Έχει σχεδιαστ..
Model: MWS 850 Brand: FALCONA
Falcona MWS 850 HDF τροχήλατος σταθμός εργασίας βαρέου τύπου με LEDΕργονομικός κινητός σταθμός εργασίας που εξοικονομεί χώρο και χρόνο ενώ αυξάνει την παραγωγικότητα. Βιομηχανικού τύπου και προδιαγραφών, διαθέτει φωτισμό LED στο πλάι και είναι κατασκευασμένο από πολύ ελαφρύ υλικό. Έχει σχεδιαστ..
Model: MWS 950 Brand: FALCONA
Falcona MWS 950 HDF τροχήλατος σταθμός εργασίας βαρέου τύπου με LEDΜεγάλο τροχήλατο σύστημα εργασίας εν κινήσει με πολλαπλά επίπεδα τοποθέτησης εξοπλισμού και κάλυψη βάρδιας 8 ωρών. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απόλυτη ευελιξία και υποστηρίζει μεγάλους εκτυπωτές και τερματικά για μια πλήρη βά..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)