ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

LOCUS ROBOTICS

Η Locus Robotics είναι ο ηγέτης της αγοράς στα Autonomous Mobile Robots (AMR) για αποθήκες -logistics. Η Locus είναι η κορυφαία επιλογή για λειτουργία ρομποτικής αποθήκης με εγκαταστάσεις σε μεγάλους εμπορευματικούς σταθμούς, αποθήκες και 3PL logistics. Την έχουν επιλέξει βιομηχανίες, αυτοκινητοβιομηχανίες και εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο που επιδιώκουν να ανταποκριθούν - και να λύσουν - τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αναπτυσσόμενης και δυναμικής αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου και της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Model: Locus Max AMR Brand: LOCUS ROBOTICS
Locus Max AMR Αυτόνομο Κινούμενο Ρομπότ - για παλέτες έως 1.361 κιλά.Το Locus Max είναι το βαρέου τύπου αυτόνομο ρομπότ για παλέτες  - Pallet AMR - ειδικά σχεδιασμένο για ασφαλή, αυτόνομη μεταφορά μεγάλων και βαρέων φορτίων σε όλη την εγκατάσταση. Με προδιαγραφές βιομηχανικής αντοχής και φορτίο..
Model: Locus Origin AMR Brand: LOCUS ROBOTICS
Locus Origin AMR Αυτόνομο Κινούμενο Ρομπότ - Έξυπνο-γρήγορο- για μέχρι 36 κιλά.Το Locus Origin είναι το πιο ευκίνητο και έξυπνο αυτόνομο κινητό ρομπότ (AMR) της βιομηχανίας, σχεδιασμένο να διπλασιάζει και να τριπλασιάζει την παραγωγικότητα στα περισσότερα δυναμικά περιβάλλοντα της εφοδιαστικής αλυσί..
Model: Locus Vector AMR Brand: LOCUS ROBOTICS
Locus Vector AMR Αυτόνομο Κινούμενο Ρομπότ - Έξυπνο-Βιομηχανικό - για έως 272 κιλά.Το Locus Vector είναι ειδικά σχεδιασμένο να μεταφέρει φορτία μεγαλύτερου όγκου και βάρους. Ευέλικτο, αυτόνομο ρομπότ AMR, κατασκευασμένο με προδιαγραφές βιομηχανικής αντοχής, κινητικότητα σε πολλαπλές κατευθύνσεις και..
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)