ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

VM600 Scanner που μετράει διαστάσεις

VM600 Scanner που μετράει διαστάσεις
VM600 Scanner που μετράει διαστάσεις
VM600 Scanner που μετράει διαστάσεις
VM600 Scanner που μετράει διαστάσεις
VM600 Scanner που μετράει διαστάσεις
VM600 Scanner που μετράει διαστάσεις
VM600 Scanner που μετράει διαστάσεις

Λήψεις

File Size Download
VM600-Datasheet.pdf 1022.76KB Download

VM600 για γρήγορη μέτρηση διαστάσεων σε πακέτα και κούτες

Το VM600 είναι ένα προηγμένο σύστημα διαστασιολόγησης δεμάτων που μετρά γρήγορα και με ακρίβεια τα κουτιά από μια σταθερή κατασκευή. Διαθέτει τεχνολογίες τρισδιάστατης απεικόνισης '3D-imaging' και προηγμένους αλγόριθμους για τη βελτιστοποίηση του χρόνου και της απόδοσης για στατικές εξερχόμενες αποστολές για μικρού έως μεσαίου μεγέθους λειτουργίες. Η τοπική ρύθμιση και η καθημερινή λειτουργία μπορούν να γίνουν μέσω της οθόνης αφής ή μέσω απομακρυσμένης  διαχείρισης και μέτρησης με πρόσβαση στο διαδίκτυο ή από κεντρικό υπολογιστή με καλώδιο Ethernet. Μπορεί να οριστεί χρονοδιάγραμμα για τη μετάδοση των δεδομένων των ημερήσιων μετρήσεων και στιγμιότυπο εικόνας σε κεντρικό υπολογιστή. Το VM600 υποστηρίζει διάφορες λειτουργίες αυτόματης και χειροκίνητης μέτρησης. Η διαδικασία μέτρησης διαρκεί περίπου ένα δευτερόλεπτο χωρίς να απαιτείται συγκεκριμένος προσανατολισμός εντός της περιοχής μέτρησης. Τα δέματα και οι συσκευασίες ακανόνιστου σχήματος όπως κύλινδροι, σφαίρες, σωλήνες, τσάντες και ανομοιόμορφα σχήματα υπολογίζονται αυτόματα, εξαλείφοντας τον κίνδυνο για ανθρώπινο λάθος. Με έγχρωμη οθόνη αφής 10.1 '' παρέχει άμεση εμφάνιση των δεδομένων, ζωντανή εικόνα, μετρήσεις, βάρος και 'barcode' για να διευκολύνεται η καθημερινή λειτουργία. Το σύστημα περιλαμβάνει την κάμερα και έγχρωμη οθόνη αφής 10,1". Εμφανίζει τις διαστάσεις, την κατάσταση και το βάρος εάν είναι συνδεδεμένο απευθείας με ζυγαριά. Προαιρετικά διατίθεται κιτ για ρυθμιζόμενο ύψους βάσης, ζυγαριά και σαρωτή γραμμωτού κώδικα.


Χαρακτηριστικά

Scanners
Λειτουργία ανάγνωσης 3D measurement
Εύρος σάρωσης/ Βάθος πεδίου Οριζόντια 74 °, κάθετη 50 °.
Εύρος σάρωσης/ Πλάτος πεδίου Σχήμα: Κυβική και ορθογώνια συσκευασία / χαρτοκιβώτιο. Ακρίβεια: d = 1, απόκλιση μικρότερη από ± 1cm.
Ρυθμός σάρωσης Χρόνος μέτρησης λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο
Συνδέσεις scanner USB 3.0 Type A (Host) x 3. USB 3.0 Type C (Device) x 1. HDMI x 1. Ethernet port x1. Power jack port x 1.
Διαστάσεις Κάμερα VM600 160 x 138 x 53 mm. Πλήρες σύστημα με βάση 500 x 900 x 1650 mm (κάμερα στα 150 cm).
Βάρος Κάμερα VM600 725gr. Πλήρες σύστημα με βάση 19,16kg
Φως περιβάλλοντος 10.000 Lux
Στεγανοποίηση IP42
Επιπλέον χαρακτηριστικά Θερμοκρασία λειτουργίας 0°C έως 40°C. Θερμοκρασία αποθήκευσης -20 °C έως 60°C . Τάση τροφοδοσίας DC 12V. Κατανάλωση 600mA. Υφή: Όλες οι αδιαφανείς συσκευασίες, εκτός από πολύ γυαλιστερές και διαφανής. Επιφάνεια μέτρησης: Το φόντο πρέπει να έχει χρώμα με αντίθεση για τα αντικείμενα που πρόκειται να μετρηθούν οι διαστάσεις τους και να αποφεύγονται οι γυαλισμένες ή γυαλιστερές επιφάνειες για καλύτερη απόδοση.