ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ

Επιτυχημένη σειρά προϊόντων κλήσης Service Calling Systems που λειτουργούν σε εκατοντάδες επιχειρήσεις και εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία και ροή εργασίας με κύριο στόχο την άριστη εξυπηρέτηση και την εξοικονόμηση χρόνου. Ο πελάτης είναι ευχαριστημένος γιατί εξυπηρετείται γρήγορα και σωστά. Οι εργαζόμενοι είναι παραγωγικοί γιατί δεν πηγαινοέρχονται άσκοπα, ούτε αναλώνονται σε παράπονα. Η επιχείρηση εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία, ευχαριστημένους πελάτες και αυξημένη απόδοση.


Model: 1403 Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall GP-1000TΜε το πάτημα ενός κουμπιού, ανάλογα με τον αριθμό καλεί και τον αντίστοιχο δέκτη. Με το πλήκτρο FUN key ρυθμίζονται οι λειτουργίες του συστήματος. Μόνο με κωδικό ενεργοποιούνται τα πεδία παραμετροποίησης. Εύκολη λειτουργία και εγκατάσταση. Δόνηση, ηχητικό σήμα ..
Model: 1403 Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall GP-101RΤο σύστημα κλήσης σερβιτόρου Guest pager GP-101R είναι απαραίτητο για την διαχείριση της αναμονής των πελατών. Το νέο guest pager GP-101R είναι πολύ λεπτό και διακριτικό με ματ επιφάνεια και κομψό σχεδιασμό. Υπάρχει δυνατότητα πρόσθεσης του λογότυπου τ..
Model: 1403 Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης Multi Transmitter Syscall GP-2000TΟ GP-2000T αποτελεί μια σύγχρονη και κομψή συσκευή με δυνατότητα να καλεί της συσκευές λήψης ‘pager’ με ένα κουμπί. Με τα πλήκτρα αφής πραγματοποιούνται οι ρυθμίσεις και ο χειρισμός της συσκευής. Με έξυπνο πληκτρολόγιο με κουμπιά αφής. Καθαρή οθόνη OL..
Model: SB-600 Clip Brand: SYSCALL
Ο δέκτης κλήσης καρφίτσα SB-600 clip  είναι ένα «ρολόι» αδιάβροχο με εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας.Ρυθμίζεται με 3 κουμπιά αφής και αποτελει ένα εύχρηστο εξάρτημα με clip που μπορεί να φορεθεί πάνω από τα ρούχα του εργαζόμενου και να δέχεται τις κλήσεις. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ( 1 ημέρα λε..
Model: 1392 Brand: SYSCALL
Το Wish Pager SB-650, είναι φορητός δέκτης κλήσεων που φοριέται σαν ρολόι.Είναι επαναφορτιζόμενο με USB και είναι πολύ κομψό και διακριτικό ενώ διευκολύνει την ροή της εργασίας. Διατίθεται σε μαύρο με κόκκινο χρώμα.  Το μοναδικό που διαθέτει βάση φόρτισης. Βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας. Δυνατότ..
Model: 1392 Brand: SYSCALL
Ο δέκτης χειρός SB-700 είναι ένα «ρολόι» αδιάβροχο με εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας.Ρυθμίζεται με 3 κουμπιά αφής και αποτελει ένα κομψό εξάρτημα για τον σερβιτόρο που δέχεται τις κλήσεις. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ( 1 ημέρα λειτουργίας με 1,5 ώρα φόρτισης). Δυνατότητα μέχρι και 450 καταχωρήσεων με..
Model: 1396 Brand: SYSCALL
Η SYSCALL παρέχει την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση που αφορά στο σύστημα κλήσεων και ειδοποιήσεων.Το Syscall SHS-100 με μαγνήτη αποτελεί ένα ιδανικό σύστημα ειδοποίησης για: Νοσηλευτικό προσωπικό, Ιατρικό/ επιστημονικό προσωπικό, Διοικητικό προσωπικό, Ασθενείς, Οικογενειακό περιβάλλον ασθενών..
Model: 1401 Brand: SYSCALL
 Σύστημα διπλής ειδοποίησης SLL-400 με ήχο και φώς για νοσηλευτικές μονάδες.Ειδικά σχεδιασμένο για μονάδες νοσηλείας. Επιτρέπει στο νοσηλευτικό προσωπικό να αντιμετωπίζει τα επείγοντα περιστατικά με οπτική και ηχητική ειδοποίηση. Το SLL-400 διαθέτει 2 τύπου φωτός καθώς και πληκτρολόγιο ελέ..
Model: 1402 Brand: SYSCALL
Οθόνη απεικόνισης 2ψηφίων Syscall SR-A2003Πολλαπλές επιλογές εμφάνισης στην οθόνη ανα αριθμό ψηφίων και χαρακτήρων. Αναλογικό–3 ενδείξεις- 1 γράμμα-3 αριθμοί–3 κλήσεις. Φωνητικές οδηγίες στα αγγλικά. Οι σερβιτόροι γνωρίζουν ποιο τραπέζι χρειάζεται εξυπηρέτηση από τον αριθμό που  εμφανίζεται στη..
Model: 1402 Brand: SYSCALL
Οθόνη απεικόνισης 3 ψηφίων Syscall SR-A330Πολλαπλές επιλογές εμφάνισης στην οθόνη ανα αριθμό ψηφίων και χαρακτήρων. Αναλογικό – 3 ενδείξεις- 1 γράμμα-3 αριθμοί – 3 κλήσεις. Φωνητικές οδηγίες στ΄ αγγλικά. Οι σερβιτόροι γνωρίζουν ποιο τραπέζι χρειάζεται εξυπηρέτηση από τον αριθμό που  εμφανίζεται..
Model: 1401 Brand: SYSCALL
Οπτικοποιημένη ειδοποίηση μέσω 3 διαφορετικών χρωμάτων. Επιτρέπει στον νοσηλευτή να δει την κατάσταση  του ασθενούς από το χρώμα του φωτός. Οπτικοποιημένη ειδοποίηση μέσω 3 διαφορετικών χρωμάτων. Ενεργοποίηση του φωτός με ραδιοσυχνότητα RF. Πιέστε το κουμπί κλήσης. Το φώς LED παραμένει ανα..
Model: 1401 Brand: SYSCALL
 Ασύρματος Βιομηχανικός Δέκτης SRL-200 LED που υποστηρίζει RF. Ανάβει μέσω επικοινωνίας RF communication. Με λευκό φως και στήριξη σε τοίχο. Ιδανικό για μεγάλους χώρους. Συμβάλλει στην καλή ροή εργασιών. Εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών. Αυξάνει την παραγωγικότ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 23 (2 Σελ.)