ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: Sunmi P2 POS Brand: SUNMI
Φορητό Τερματικό Sunmi P2 POS Το SUNMI P2 Payment POS είναι μια οικονομική και ανθεκτική συσκευή υψηλής απόδοσης για ασφαλείς ηλεκτρονικές πληρωμές. Υποστηρίζει πληρωμές με μαγνητικές κάρτες, IC, NFC και κωδικού QR. Με πίσω κάμερα για πληρωμή με QR και πολύ γρήγορη εκτύπωση για συναλλαγές υψηλή..
Model: NB011 Brand: SUNMI
POS Power Bank NB011 Sunmi Με το power bank, το POS συνεχίζει να λειτουργεί κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος. Φορητό σώμα με εξαιρετικά μακρύ χρόνο εκφόρτισης. Είναι κατάλληλο για εγκατάσταση POS σε εξωτερικούς χώρους και συμβατό με όλες τις λύσεις POS της SUNMI. Με μπαταρία λιθίου LG, μ..
Model: S2 Android Scale Brand: SUNMI
Sunmi S2 Ζυγός POS Android με ενσωματωμένο εκτυπωτή, οθόνη αφής και οθόνες πελάτη 15.6” ή 10.1”Ζυγός Sunmi S2 Android με ενσωματωμένο εκτυπωτή, οθόνη αφής, οθόνη πελάτη 15,6” ή 10,1”. Μια έξυπνη ζυγαριά Android που υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες όπως την εκτύπωση αποδείξεων, τη ζύγιση, το ταμείο,..
Model: 1262 Brand: SUNMI
Sunmi POS T2 Lite 15,6" με Android 7.1 και 2+16GBΤελευταίας τεχνολογίας SUNMI POS T2 LITE . Αποτελεί την state of the art λύση στον τομέα των POS. Εξασφαλίζει ομαλή ροή εργασίας με υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και διευρυμένη συνδεσιμότητα. Με Android 7.1, αυξημένη ασφάλεια και στα..
Model: 1262 Brand: SUNMI
Sunmi Touch POS T2 MiniΤο SUNMI T2 Mini είναι ένα μικρό ολοκληρωμένο Android POS, με πολλαπλές λειτουργίες σε μια συσκευή. Κλασσικός σχεδιασμός, εξαιρετική εμφάνιση και απόδοση με επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon, προσαρμοσμένο σε Android 7.1. Το SUNMI T2 Mini POS είναι ασφαλές, σταθερό, με..
Model: 1262 Brand: SUNMI
Sunmi POS T2 με οθόνη πελάτη, εκτυπωτή, Android 7.1. και 2GB+16GB Τελευταίας τεχνολογίας SUNMI POS T2 . Αποτελεί την state of the art λύση στον τομέα των POS. Εξασφαλίζει ομαλή ροή εργασίας με υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και διευρυμένη συνδεσιμότητα. Με Android 7.1, αυξ..
Model: T2S Brand: SUNMI
Sunmi POS T2S με εκτυπωτή, Android 9.0 και 3GB +32GBΝέο Sunmi POS με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και πολύ περισσότερες δυνατότητες. Εξασφαλίζει ομαλή ροή εργασίας με υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και διευρυμένη συνδεσιμότητα. Με Android 9.0, αυξημένη ασφάλεια και σταθερότητα, γρήγορη τ..
Model: 1262 Brand: SUNMI
Sunmi POS T2S Lite με Android 9.0 και 3GB +32GBΝέο Sunmi POS με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και πολύ περισσότερες δυνατότητες. Εξασφαλίζει ομαλή ροή εργασίας με υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και διευρυμένη συνδεσιμότητα. Με Android 9.0, αυξημένη ασφάλεια και σταθερότητα, γρήγ..
Model: U2 Sunmi Scanner Brand: SUNMI
Sunmi Scanner χειρός U2Εξελιγμένο scanner για πολλαπλές εφαρμογές, ιδανικό για κάθε επιχείρηση. Υπερτερεί σε εσωτερικές λειτουργίες αλλά και σε εξωτερικό σχεδιαμό. Γρήγορη σάρωση, προσαρμόζεται σε διάφορα περιβάλλοντα. Διαβάζει 1D/2D barcodes από οθόνη και χαρτί ακόμη και σε περιβάλλον με ..
Model: ND0C0 Brand: SUNMI
ND0C0 UHF RFID Λαβή με σκανδάλη για τα Sunmi L2KΗ ειδική λαβή με σκανδάλη ND0C0 UHF RFID Trigger Gun λειτουργεί με κεραία UHF και υποστηρίζει ανάγνωση και εγγραφή ετικετών RFID. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εφαρμόζεται στα φορητά τερματικά Sunmi L2K και έχει την δυνατότητα να φορτίζεται στην βάση..
Model: L2S UHF RFID Trigger Brand: SUNMI
Sunmi L2S Λαβή με σκανδάλη UHF RFID Με την λαβή UHF οι ετικέτες RFID μπορούν να διαβάζονται μαζικά σε ομάδες. Με αυτό το εξάρτημα, το L2S μπορεί να διαβάζει ετικέτες RFID πολύ γρήγορα, περισσότερες από 200 ετικέτες/ δευτερόλεπτο και με μεγάλο εύρος περισσότερο από 10m...
Model: V2-PRO Brand: SUNMI
Φορητό Τερματικό Sunmi V2 PRO Φορητό POS χειρός με προηγμένο σχεδιασμό και υλικά. Το SUNMI V2 PRO αποτελεί μια πολύ λεπτή συσκευή, με το λεπτότερο σημείο στα 13mm. Αντιολισθητικό πίσω κάλυμμα, άνετη λαβή και αντοχή σε πτώση από 1 μέτρο. Εκτυπωτής Seiko υψηλής ταχύτητας, θερμική εκτύπωση 58mm, δ..
Model: V2 Brand: SUNMI
Φορητό Τερματικό Sunmi V2Το φορητό τερματικό σύστημα V2 αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για τη βελτίωση της επιχείρησής σας και την αύξηση της παραγωγικότητάς σας. Με ρολό διαμέτρου 50mm που διπλασιάζει την χωρητικότητα χαρτιού και επιτρέπει τη μείωση του κόστους επαναπλήρωσης. Προηγμένος εκτυπωτής Sei..
Model: V2S Plus Brand: SUNMI
Φορητό Τερματικό Sunmi V2S Plus Android 11Νέας γενιάς έξυπνο τερματικό της SUNMI με SUNMI OS που βασίζεται στο Android 11, το V2s Plus υποστηρίζει τρεις τύπους εκτύπωσης για αυξημένη ευελιξία και απόδοση. Ένα πλήρως φορτισμένο V2s PLUS μπορεί να διαρκέσει για 14 ημέρες σε κατάσταση αναμονής ή να λει..
Model: V2S Brand: SUNMI
Φορητό Τερματικό Sunmi V2S Android 11Το έξυπνο τερματικό της SUNMI V2S διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα του Android 11 σε ένα βελτιωμένο λειτουργικό σύστημα SUNMI OS για μια συσκευή με καλύτερη απόδοση. Εξοπλισμένο με αναβαθμισμένο τετραπύρηνο επεξεργαστή CPU 2.0 GHz, μνήμη ROM 2G RAM + 16G και βελτιωμ..
Model: Wi-Fi Base Station Brand: SUNMI
SUNMI 4G Wi-Fi Base StationΔιατηρεί το δίκτυο κάθε καταστήματος διαθέσιμο. Όταν το δίκτυο 4G λειτουργεί, ο σταθμός μπορεί αυτόματα να απαγορεύσει το αίτημα πρόσβασης μη εξουσιοδοτημένων συσκευών. Πατώντας το κουμπί SUNMI Link (το πορτοκαλί κουμπί), η πλησιέστερη συσκευή SUNMI μπορεί αυτόματα να αποκ..
Model: ND0B0 Brand: SUNMI
Βάση για το Scanner SUNMI U2 2DΕιδικά σχεδιασμένη βάση για το  SUNMI U2 2D Handhleld Scanner. Όταν ο σαρωτής τοποθετηθεί σε αυτή την βάση, μεταβαίνει αυτόματα σε συνεχόμενη λειτουργία για να διαβάζει barcode γραμμωτούς κώδικες, Εξαιρετική βάση, πολύ σταθερή με κομψό σχεδιασμό για να διευκολύνει..
Model: ND020 Brand: SUNMI
ND020 Βάση Φόρτισης για τα Sunmi L2Βάση φόρτισης Sunmi ND020 για τα φορητά τερματικά L2 της Sunmi. Τοποθετήστε τη συσκευή στη βάση και αυτόματα θα αρχίσει να φορτίζεται. Διατίθεται ξεχωριστά - δεν περιλαμβάνεται φορητό τερματικό...
Model: ND030 Brand: SUNMI
ND030 Βάση Φόρτισης για το φορητό τερματικό Sunmi M2Bάση φόρτισης ND030 για το τερματικό M2 της Sunmi. Τοποθετήστε τη συσκευή στη βάση και αυτόματα θα αρχίσει να φορτίζεται. Περιλαμβάνεται καλώδιο USB. Διατίθεται ξεχωριστά - δεν περιλαμβάνεται το φορητό τερματικό...
Model: ND060 Brand: SUNMI
ND060 Βάση Φόρτισης για το φορητό τερματικό Sunmi V2Το Sunmi ND060 είναι η βάση φόρτισης για το φορητό τερματικό V2 της Sunmi. Τοποθετήστε τη συσκευή στη βάση και αυτόματα θα αρχίσει να φορτίζεται. Με θύρα USB. Διατίθεται ξεχωριστά - δεν περιλαμβάνεται το φορητό τερματικό...
Model: ND070 Brand: SUNMI
ND070 Βάση Φόρτισης για το φορητό τερματικό Sunmi V2 PRO Το Sunmi ND070 είναι η βάση φόρτισης για το φορητό τερματικό V2 PRO της Sunmi. Τοποθετήστε τη συσκευή στη βάση και αυτόματα θα αρχίσει να φορτίζεται. Με 1 επιπλέον θύρα USB. Διατίθεται ξεχωριστά - δεν περιλαμβάνεται το..
Model: ND0D0 Brand: SUNMI
ND0D0 Βάση Φόρτισης για τα Sunmi L2KΗ βάση φόρτισης ND0D0 μπορεί να φορτίσει τα φορητά τερματικά με SUNMI L2K και είναι ειδικά σχεδιασμένη να φορτίζει ακόμα και τα SUNMI L2K με λαβή και τα SUNMI UHF με σκανδάλη ταυτόχρονα. Τοποθετούνται στην βάση εύκολα και απλά. Με λειτουργία που προστατεύει από τη..
Model: Sunmi L2S 4-slot battery charger Brand: SUNMI
Sunmi L2S Βάση Φόρτισης ND0E0 4 θέσεωνΒάση φόρτισης μπαταριών 4 θέσεων ND0E0 για τα SUNMI L2S. Ο φορτιστής μπαταριών για τα φορητά τερματικά SUNMI L2S υποστηρίζει φόρτιση έως και 4 μπαταριών ταυτόχρονα και εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής...
Model: L2S Charging Base Brand: SUNMI
Sunmi L2S Βάση φόρτισης ND0M0Το φορητό τερματικό και η μπαταρία μπορούν να φορτίζονται ταυτόχρονα για να καλύπτουν τις ανάγκες εντατικής χρήσης...
Εμφάνιση 25 έως 48 από 53 (3 Σελ.)