ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: PC-BOX-4810-E80 Brand: TOSHIBA
PC Box Toshiba 4810-E80.Ειδικό PC για συστήματα POS με σχεδιασμό για περιορισμένο χώρο. Οι επεξεργαστές Intel® Core i5-4570TE vPro ™ παρέχουν έως και 40% βελτίωση της απόδοσης. 80 PLUS Χρυσό τροφοδοτικό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και δύο θύρες για βίντεο, δύο θύρες οθόνης, μία VGA και μια για 2..
Model: POS-4818-ET-1 Brand: TOSHIBA
Toshiba Touch POS 4818 ΕT-1 Intel® Celeron® J1900 1.99 GHzΕξελιγμένο σύστημα all-in-one POS, ιδανικό για περιορισμένο χώρο, βελτιώνει την απόδοση  της εργασίας και την παροχή υπηρεσιών. Η κύρια οθόνη 15 ιντσών ρυθμίζεται από 90 μοίρες σε οριζόντιο επίπεδο. Η επιλογή διπλής οθόνης..
Model: B-EV-4D-GS Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-EV4D GS 203dpi.Για γρήγορη, ειδικών προδιαγραφών έκδοση εισιτηρίων απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας, η σειρά εκτυπωτών B-EV4 από την Toshiba αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με κορυφαίες δυνατότητες στην αγορά, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία, παράγει επαγγελμα..
Model: B-EV-4D-TS Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-EV4D TS 300dpi.Για γρήγορη, ειδικών προδιαγραφών έκδοση εισιτηρίων απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας, η σειρά εκτυπωτών B-EV4 από την Toshiba αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με κορυφαίες δυνατότητες στην αγορά, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία, παράγει επαγγελμα..
Model: B-EV-4T-GS Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-EV4T GS 203dpi.Για γρήγορη, ειδικών προδιαγραφών έκδοση εισιτηρίων απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας, η σειρά εκτυπωτών B-EV4 από την Toshiba αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με κορυφαίες δυνατότητες στην αγορά, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία, παράγει επαγγελμα..
Model: B-EV-4T-TS Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-EV4T TS 300dpi.Για γρήγορη, ειδικών προδιαγραφών έκδοση εισιτηρίων απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας, η σειρά εκτυπωτών B-EV4 από την Toshiba αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με κορυφαίες δυνατότητες στην αγορά, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία, παράγει επαγγελμα..
Model: 1123 Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-EX4T Σειρά κορυφαίων βιομηχανικών εκτυπωτών για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Ετικέτα μεσαίας κατηγορίας, βελτιωμένη απόδοση, λειτουργικότητα. Ο B-FV4 εξασφαλίζει την καλύτερη στην εκτύπωση ετικετών με σύνδεση LAN. Ο εκτυπωτής θερμικής μεταφοράς B-FV4 είναι διαθέσιμος..
Model: B-FV4D Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-FV4D Απόλυτα αξιόπιστος εκτυπωτής.Σχεδιασμένοι για ευκολία στην χρήση και συντήρηση, η σειρά B-FV4 έχει κατασκευαστεί με γνώμονα τον χειριστή. Η τροφοδοσία χαρτιού με δυνατότητα εισαγωγής επιτρέπει γρήγορες και εύκολες αλλαγές στα μέσα εκτύπωσης και τα βασικά εξαρτήματα μπορ..
Model: 1122 Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-FV4T GS. Η σειρά εκτυπωτών B-FV4 έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί αθόρυβα με μικρό μέγεθος ώστε να τοποθετείται σε στενούς χώρους. Ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον και διακόσμηση. Κομψός και ανθεκτικός, ανταποκρίνεται με ακρίβεια σε υψηλές απατήσεις και διαχειρίζεται μ..
Model: 1124 Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-SA4TM-GS12Ο εκτυπωτής ετικετών γραμμωτού κώδικα TOSHIBA Tec B-SA4 παρέχει τη λειτουργικότητα και την αντοχή ενός βιομηχανικού εκτυπωτή με ανθεκτική κατασκευή και απλό χειρισμό. Αναβαθμισμένες λειτουργίες που διασύνδεσης  που επιτρέπουν την διαχείριση ολόκληρου του δικτύ..
Model: 1125 Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-SA4TP-GS12.Ο TOSHIBA B-SA4TP-GS12 είναι επαγγελματικός barcode εκτυπωτής που εξασφαλίζει τη λειτουργικότητα ενός βιομηχανικού εκτυπωτή και την ευκολία χρήσης ενός εκτυπωτή γραφείου. Παρέχει τη λειτουργικότητα ενός βιομηχανικού εκτυπωτή και την ευκολία χρήσης ενός εκτυπωτή γραφε..
Model: B-SP2D Brand: TOSHIBA
Toshiba B-SP2D Φορητός Εκτυπωτής Serial, IrDA, Bluetooth, WiFi Ο B-SP2D είναι ένας φορητός και ολοκληρωμένος εκτυπωτής ετικετών που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί εύκολα και παντού! Ελαφρύς και ευέλικτος για εφαρμογές ασύρματης εκτύπωσης. Εκτυπωτής barcode 2" από την TOSHIBA TEC με εξαιρετικ..
Model: B-SV4D Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-SV4DΗ σειρά B-SV4 είναι σχεδιασμένη με χαρακτηριστικά που εστιάζουν τον χειριστή και την επιχείρηση. Εκτύπωση υψηλής ταχύτητας και ποιότητας που οδηγεί σε αυξημένη απόδοση και παραγωγικότητα. Παρέχει επίσης εξοικονόμηση χρόνου και ελάχιστη εκπαίδευση χάρη στον γρήγορο και εύκολο ..
Model: B-SV4T-GS Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-SV4T GS.Η σειρά B-SV4 είναι σχεδιασμένη με χαρακτηριστικά που εστιάζουν τον χειριστή και την επιχείρηση. Εκτύπωση υψηλής ταχύτητας και ποιότητας που οδηγεί σε αυξημένη απόδοση και παραγωγικότητα. Παρέχει επίσης εξοικονόμηση χρόνου και ελάχιστη εκπαίδευση χάρη στον γρήγορο και εύκ..
Model: BV420D Brand: TOSHIBA
Toshiba-Tec BV420D Barcode Εκτυπωτής 203dpi, USB, EthernetΟ εκτυπωτής γραμμωτού κώδικα Toshiba-Tec BV420D 203dpi, USB, Ethernet 4'' είναι πολύ αξιόπιστος και μικρός, ιδανικός για περιορισμένους χώρους με μεγάλες απαιτήσεις. Πολύ γρήγορος, με ταχύτητα εκτύπωσης 177,8 mm/s. Συμπαγής και κομψός σχεδιασ..
Model: BV420T Brand: TOSHIBA
Toshiba-Tec BV420T GS02 Barcode Εκτυπωτής 203dpi, USB, EthernetΟ εκτυπωτής γραμμωτού κώδικα Toshiba-Tec BV420T 203dpi, USB, Ethernet 4'' είναι πολύ αξιόπιστος και μικρός, ιδανικός για περιορισμένους χώρους με μεγάλες απαιτήσεις. Πολύ γρήγορος, με ταχύτητα εκτύπωσης 177,8 mm/s. Συμπαγής και κομψ..
Model: 1255 Brand: TOSHIBA
Touch POS Toshiba ST-C10Ολοκληρωμένη και ευέλικτη λύση POS με κομψό σχεδιασμό και υψηλή αισθητική. Το τερματικό ST-C10 με οθόνη αφής, διαθέτει αναβαθμισμένο εκτυπωτή και τεχνολογία χωρίς ανεμιστήρα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για πολλές και διαφορετικές επιχειρήσεις. Στηριγμένο στον τοίχο ή εγκατε..
Model: POS-T-10 Brand: TOSHIBA
Touch POS Toshiba T-10Εξελιγμένο σύστημα all-in-one POS, ιδανικό για περιορισμένο χώρο, βελτιώνει την απόδοση  της εργασίας και την παροχή υπηρεσιών. Η κύρια οθόνη 15 ιντσών ρυθμίζεται από 90 μοίρες σε οριζόντιο επίπεδο. Η επιλογή διπλής οθόνης  10 ” για προβολή βίντεο για ενημέρωση και πρ..
Model: TCX-6145 Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Θερμικός TCX-6145.Ιδανική επιλογή για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί βελτιωμένη απόδοση. Εγκαθίσταται εύκολα και επικοινωνεί με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα POS της αγοράς. Με αναβαθμισμένη κεφαλή εκτύπωσης  για να εξασαφαλίζει υψηλότερη ταχύτητα, ποιότητα εκτύπωσης και μεγάλη δ..
Model: 1255 Brand: TOSHIBA
Touch POS Toshiba TCx800 Αναβαθμισμένο σύστημα POS, ολοκληρωμένης διαχείρισης ταμείου και ποιοτικής αυτοεξυπηρέτησης. Κομψός σχεδιασμός  οθόνης που αλλάζει εύκολα από 90 μοίρες σε επίπεδη. Τρία μεγέθη οθόνης αφής με αντιθαμβωτική προστασία. Δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στο σύστημα π..
Model: TCx810E Brand: TOSHIBA
Toshiba TCx810E Touch POS E2C/Celeron 4305/8GB/256GB SSD, WIN10Ολοκληρωμένη λύση POS  all-in-one, ιδανικό για εστιατόρια, φιλοξενία και υπηρεσίες γρήγορης εξυπηρέτησης. Ειδικά σχεδιασμένο σύστημα για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της λιανικής και να λειτουργεί σε πολλά διαφορετικά πε..
Model: 1255 Brand: TOSHIBA
Touch POS Toshiba TCxWave E4C Ο κλάδος της λιανικής χρειάζεται προηγμένη τεχνολογία στα σημεία πώλησης (POS) ώστε να εξασφαλίζεται ευελιξία, στυλ και λειτουργικότητα, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις των καταστημάτων. Το εξελιγμένο σύστημα  TCxWave POS ανταποκρίνεται εύκολα στις μεταβαλ..
Εμφάνιση 1 έως 22 από 22 (1 Σελ.)