ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: Zebra TC22 & TC27 Brand: ZEBRA
Zebra TC22 & TC27 WLAN, ANDROID GMS, 2D, NFC.Εξελιγμένο φορητό τερματικό τρίτης γενιάς TC22-TC27 που ενισχύει την παραγωγικότητα και την ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών. Πανίσχυρη συσκευή με μεγάλη οθόνη FHD+ 6 ιντσών, 5G, Wi-Fi 6E, ενσωματωμένους σαρωτές, υποστήριξη για πληρωμή tap-to-pay, άλλες ..
Model: 1344 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra TC25Η έξυπνη επιλογή για μικρές επιχειρήσεις. Με το TC25 πραγματοποιούνται περισσότερες εργασίες σε λιγότερο χρόνο.  Ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση, το TC25 συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των smart  phone και των φορητών τερματικών. Γρήγορες συνδέσεις κιν..
Model: TC26 με GPS Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra TC26 με GPRS, WLAN, ANDROID GMS, 2D IMAGER (SE4710), NFC, 3GB/32GBΚορυφαίο φορητό τερματικό με οθόνη αφής και συνδυασμό από πολλές δυνατότητες για την βελτίωση της ακρίβειας των εργασιών και της παραγωγικότητας. Αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, σε πτώσεις, σε χιόνι, βροχή, θερμ..
Model: 1907 Brand: ZEBRA
Φορητά Τερματικά Zebra TC51 & TC56Ο κομψός σχεδιασμός είναι κάτι περισσότερο από απλή αισθητική,είναι και η λειτουργικότητα του. Οι φορητοί υπολογιστές Zebra TC51/TC56 σχεδιάστηκαν για να είναι αποδοτικοί για την επιχείρηση, καθιστώντας το ρόλο του εργατικού δυναμικού ευκολότερο και πιο παραγωγι..
Model: 1905 Brand: ZEBRA
Φορητά Τερματικά Zebra TC52 & TC57Τα φορητά τερματικά αφής  TC52 / TC57 παρέχουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Με την απλότητα και τις δυνατότητες του Android που χρειάζονται οι εργαζόμενοι, μεγιστοποιείται η παραγωγικότητα και ελαχιστοποιείται ο χρόνος  για να μεγιστοποιήσουν την παραγ..
Model: TC52-HC Brand: ZEBRA
Φορητά Τερματικά Zebra TC52-HCΤο φορητό τερματικό αφής TC52-HC είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον νοσηλευτικό τομέα και την υγειονομική περίθαλψη. Υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες που εξασφαλίζουν στους νοσηλευόμενους την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας. Ανθεκτική συσκευή, με απαράμιλλη ευκολία χρήσης το..
Model: Zebra TC53 & TC58 Brand: ZEBRA
Zebra TC53 & TC58 5G, Wi-Fi™ 6EΦορητά τερματικά νέας γενιάς TC53 και TC58, κατασκευασμένα με νέα υλικά και αισθητήρες νέας τεχνολογίας για αξιόπιστη πρόσβαση σε πληροφορίες και επικοινωνία 5G, Wi-Fi™ 6E. Η κορυφαία στην κατηγορία της οθόνη 6 ιντσών επιτρέπει την προβολή περισσότερων πληροφο..
Model: 1908 Brand: ZEBRA
Φορητά Τερματικά Zebra TC70 & TC75Υψηλού επιπέδου επαγγελματικό φορητό τερματικό που αντέχει στην χρήση, με επικοινωνία και πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Ανθεκτικό και έτοιμο για καθημερινή χρήση στην επιχείρηση, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Λειτουργικά συστήματ..
Model: 1906 Brand: ZEBRA
Φορητά Τερματικά Zebra TC72 & TC77Τα φορητά τερματικά αφής με  TC72 και TC77 με Android δημιουργούν τον απόλυτο και εξαιρετικά στιβαρό φορητό υπολογιστή με λειτουργίες αφής. Προσφέρουν στους εργαζόμενους πλήρη εμπειρία smartphone για μέγιστη απλότητα, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξω..
Model: 1909 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra TC8000Σχεδιασμένο να βλέπει ο χειριστής κατά τη σάρωση, ενώ η μεγαλύτερη οθόνη εξαλείφει την ανάγκη κλίσης και επαλήθευσης κάθε σάρωσης, αυξάνοντας την απόδοση σε κάθε σάρωση. Το πληκτρολόγιο εξ΄ ολοκλήρου  αφής επιτρέπει στους χειριστές να πληκτρολογούν:40% γρηγορότερα, ..
Model: TC8300 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra TC8300Το TC8300 είναι το ιδανικό φορητό τερματικό για τα καταστήματα λιανικής και την διαχείριση των αποθηκών Σχεδιασμένο να  ενισχύει την παραγωγικότητα, προσθέτει επιπλέον ώρες εργασίας ανά εργαζόμενο .Έως και 33% ελαφρύτερο από τα παραδοσιακά μοντέλα για τη μείωση της ..
Model: 1911 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra Workabout Pro 4Το Workabout Pro είναι κατασκευασμένο με ανοιχτή, ευέλικτη και επεκτάσιμη αρχιτεκτονική, επιτρέποντας την επιλογή των δυνατοτήτων ανάλογα με τις ανάγκες του σήμερα και τις εξελίξεις του αύριο. Προσθήκη νέων συσκευών σάρωσης, κάμερας, LF, HF ή UHF RFID, καθώς και..
Model: . Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZC-100. Ο καλύτερος εκτυπωτής καρτών μονής όψης. Για αναβαθμισμένη εικόνας της επιχείρησης, του brand αλλά και των υπηρεσιών  εξυπηρέτησης. Εξασφαλίζει αύξηση της αποδοτικότητας  των εργαζομένων, αυτονομία κινήσεων και επιλογών. Εκτυπωτής πλαστικών καρτ..
Model: ZC-300 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZC-300. Η σειρά ZC300/ZC350 ενσωματώνει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά στην παραγωγή καρτών. Υποστηρίζει περιβάλλον γραφικών .Εκτυπώνει τα πάντα, σε οποιονδήποτε χρόνο και από κάθε μέσο. Με τα μελάνια νέας τεχνολογίας, προσφέρει μοναδική ποιότητα χρωμάτων και απόδο..
Model: ZC-350 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZC-350. Η σειρά ZC300/ZC350 ενσωματώνει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά στην παραγωγή καρτών. Υποστηρίζει περιβάλλον γραφικών .Εκτυπώνει τα πάντα, σε οποιονδήποτε χρόνο και από κάθε μέσο. Με τα μελάνια νέας τεχνολογίας, προσφέρει μοναδική ποιότητα χρωμάτων και απόδοση ει..
Model: ZD-220d Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZD-220d απευθείας θερμικός. Ο επαγγελματικός εκτυπωτής ZD220 αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις σε ποιότητα, απόδοση, αντοχή και ταχύτητα. Σχεδιασμένος σύμφωνα με τα πρωτόκολλα  ποιότητας της Zebra, διαθέτει  διπλό τοίχωμα γι..
Model: ZD-220t Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZD-220t θερμικής μεταφοράς. Ο επαγγελματικός εκτυπωτής ZD220 αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις σε ποιότητα, απόδοση, αντοχή και ταχύτητα. Σχεδιασμένος σύμφωνα με τα πρωτόκολλα  ποιότητας της Zebra, διαθέτει  διπλό τοίχωμα γι..
Model: ZD-230d Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZD-230d απευθείας θερμικός USB + Ethernet . Ο επαγγελματικός εκτυπωτής ZD230 αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις σε ποιότητα, απόδοση, αντοχή και ταχύτητα. Σχεδιασμένος σύμφωνα με τα πρωτόκολλα  ποιότητας της Zebra για μεγαλύτ..
Model: ZD-230d-white Brand: ZEBRA
Λευκός εκτυπωτής Barcode ZD-230d απευθείας θερμικός USB + Ethernet . Ο επαγγελματικός εκτυπωτής ZD230 αποκλειστικά σχεδιασμένος για την υγειονομική περίθαλψη. Σε λευκό χρώμα, κατασκευασμένος απο ειδικό υλικό, αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο για βιοχημικά εργαστήρια, κλινικές, διαγνωστικά κ..
Model: ZD-230t Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZD-230t θερμικής μεταφοράς USB + Ethernet . Ο επαγγελματικός εκτυπωτής ZD230 αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις σε ποιότητα, απόδοση, αντοχή και ταχύτητα. Σχεδιασμένος σύμφωνα με τα πρωτόκολλα  ποιότητας της Zebra για μεγαλύτ..
Model: ZD-230t-White Brand: ZEBRA
Λευκός Εκτυπωτής Barcode ZD-230t θερμικής μεταφοράς USB + Ethernet . Ο επαγγελματικός εκτυπωτής ZD230 αποκλειστικά σχεδιασμένος για την υγειονομική περίθαλψη. Σε λευκό χρώμα, κατασκευασμένος απο ειδικό υλικό, αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο για βιοχημικά εργαστήρια, κλινικές, διαγνωστικά κ..
Model: ZD-420d Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZD-420d απευθείας θερμικός USB 2.0-USB Host-Ethernet BTLE . Γρήγορος εκτυπωτής 4 ιντσών που είναι απλός, εύχρηστος και εύκολος στη διαχείριση. Σύγχρονη ενσύρματη και ασύρματη δυνατότητα σύνδεσης. Δυνατότητα παρακολούθησης και διαχείριση όλων των εκτυπωτών ZD420c από cloud..
Model: ZD-420d-white Brand: ZEBRA
Λευκός Εκτυπωτής Barcode απευθείας θερμικός USB 2.0-USB Host-Ethernet BTLE . Αποκλειστικά σχεδιασμένος για την υγειονομική περίθαλψη. Σε λευκό χρώμα, κατασκευασμένος απο ειδικό υλικό για να αντέχει στην συνεχή απολύμανση και στα ισχυρά αντισηπτικά φάρμακα. Αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο γ..
Model: ZD-420t Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZD-420t θερμικής μεταφοράς USB 2.0-USB Host-Ethernet. Γρήγορος εκτυπωτής 4 ιντσών που είναι απλός, εύχρηστος και εύκολος στη διαχείριση. Σύγχρονη ενσύρματη και ασύρματη δυνατότητα σύνδεσης. Δυνατότητα παρακολούθησης και διαχείριση όλων των εκτυπωτών ZD420c από cloud. Μνήμη 512..
Εμφάνιση 49 έως 72 από 89 (4 Σελ.)