ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: ZD-420t-white Brand: ZEBRA
Λευκός Εκτυπωτής Barcode ZD-420t θερμικής μεταφοράς USB 2.0-USB Host-Ethernet. Αποκλειστικά σχεδιασμένος για την υγειονομική περίθαλψη. Σε λευκό χρώμα, κατασκευασμένος απο ειδικό υλικό για να αντέχει στην συνεχή απολύμανση και στα ισχυρά αντισηπτικά φάρμακα. Αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο για ..
Model: ZD-421TT Brand: ZEBRA
Zebra ZD-421TT Εκτυπωτής Barcode θερμικής μεταφοράς 203DPI, RTC, USB, BT, ETHERNETΟ εκτυπωτή ZD421 4'' εντάσσεται αμέσως στο δίκτυο με τους ήδη εγκατεστημένους εκτυπωτές με τα ίδια πρότυπα ετικετών και τις υπάρχουσες εφαρμογές. Υποστηρίζει γλώσσες εκτυπωτών EPL και ZPL και μπορεί να μιμηθεί γλώσσες ..
Model: ZD-421TT-HC Brand: ZEBRA
Zebra ZD-421TT Healthcare Εκτυπωτής Barcode θερμικής μεταφοράς 203DPI, USB, BT, ETHERNETΟ εκτυπωτή ZD421 4'' είναι ειδικά κατασκευασμένος για λειτουργία σε μονάδες υγειονομικής περίθαλψης. Επιτρέπει εύκολο καθαρισμό, απολύμανση και τροφοδοσία με ασφάλεια. Τα πλαστικά του μέρη αντέχουν στην χρήση ισχ..
Model: ZD-621R Brand: ZEBRA
Zebra ZD-621R Εκτυπωτής Barcode RFID θερμικής μεταφοράς USB 2.0-EthernetΝέας τεχνολογίας συμπαγής εκτυπωτής/κωδικοποιητής RFID κατασκευασμένος για άριστη απόδοση με μεγάλη αντοχή. Ο επιτραπέζιος εκτυπωτής/κωδικοποιητής RAIN/RFID ZD621R 4 ιντσών διαθέτει πρωτοποριακή αρχιτεκτονική για την επέκταση τω..
Model: ZQ220 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Φορητός ZQ220Αυξήστε την αποδοτικότητα και βελτιώστε την ροή εργασιών με τον φορητό εκτυπωτή ZQ220. Με δυνατότητα εκτύπωσης αποδείξεων και ετικετών σε έναν οικονομικό εκτυπωτή που είναι ελαφρύς και εύχρηστος. Για φόρτιση εντός οχήματος απλώς συνδέστε τον προαιρετικό φορτιστή USB στον αναπτ..
Model: ZQ520 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Φορητός ZQ520Ειδικά σχεδιασμένος εκτυπωτής για απαιτητικά περιβάλλοντα και σκληρές συνθήκες με εκτύπωση 104mm όπου χρειάζεται απόδειξη και δυνατότητα εκτύπωσης ετικετών. Οι εκτυπωτές ZQ500 έχουν σχεδιαστεί για απλή χρήση από την πρώτη βάρδια έως την τελευταία. Η απλοποιημένες συνδέσει..
Model: ZQ521 Brand: ZEBRA
Zebra ZQ521 Φορητός Εκτυπωτής Ο εκτυπωτής ZQ521 είναι κατασκευασμένος με προδιαγραφές βιομηχανικού τύπου, με μεγάλη αντοχή και απόδοση υπό σκληρές, απαιτητικές συνθήκες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Με απλή ευανάγνωστη οθόνη LCD με μεγάλα εικονίδια που εμφανίζει την κατάσταση της μπαταρίας κ..
Model: ZQ630 Plus RFID Brand: ZEBRA
Zebra ZQ630 Plus RFID Φορητός Εκτυπωτής Η Zebra ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε φορητούς εκτυπωτές RFID στην αγορά. Ο καινοτόμος εκτυπωτής RFID ZQ630 Plus δίνει στους εργαζόμενους την ευελιξία να εκτυπώνουν και να κωδικοποιούν ετικέτες RFID με εξαιρετική ευκολία. Συμβατός με όλες τις σύγχρονες Zeb..
Model: 1144 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZT 230 Η σειρά ZT200 έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί και να μειώνει το χρόνο συντήρησης και να εξασφαλίζει οικονομία αναλωσίμων. Η εύκολη αφαίρεση του κυλίνδρου και της κεφαλής χωρίς εργαλείο διευκολύνει τους χειριστές να διατηρούν τον εκτυπωτή σε άριστη κατάσταση. ..
Model: ZT231 Brand: ZEBRA
Zebra ZT231 Βιομηχανικός Barcode Εκτυπωτής Ο βιομηχανικός εκτυπωτής ετικετών  ZT231 συνδυάζει ποιότητα μεγάλης διάρκειας, γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης, ποιότητα εκτύπωσης υψηλής ανάλυσης, μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής, σχεδιασμό για μελλοντική αναβάθμιση και πολύ μικρό αποτύπωμα για εξοικ..
Model: 1143 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZT 410 Ο βιομηχανικός εκτυπωτής ZT410 είναι κατασκευασμένος απο μεταλλικό περίβλημα, με αυξημένη αντοχή και διπλή θύρα για εύκολη πρόσβαση. Η αναβαθμισμένη έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών με έξυπνη διασύνδεση, τον καθιστά πολύ εύκολο στη χρήση. Εμφανίζει ειδοποιήσεις της κα..
Model: ZT-411 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZT411 USB-SERIAL-ETHERNET-BLUETOOTHΟ βιομηχανικός εκτυπωτής ZT411 είναι κατασκευασμένος από μεταλλικό περίβλημα, με αυξημένη αντοχή και ασφάλεια. Η αναβαθμισμένη έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών με έξυπνη διασύνδεση, τον καθιστά πολύ εύκολο στη χρήση. Εμφανίζει ειδοποιήσεις της κατάστ..
Model: ZT-510 Brand: ZEBRA
Zebra Barcode ZT 510 Εκτυπωτής Βιομηχανικός εκτυπωτής σχεδιασμένος για να αυξάνει την παραγωγικότητα, με ανθεκτικά εξαρτήματα από ατσάλι που αντέχουν σε μακροχρόνια λειτουργία υπό ακραίες θερμοκρασίες, σκόνη, σκουπίδια και άλλες δύσκολες βιομηχανικές συνθήκες. Η πλατφόρμα λογισμικού Link-OS σε ..
Model: ZXP 7 PRO Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZXP 7 PROΟ Zebra® ZXP Series 7 Pro ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες για γραφεία, πανεπιστήμια, δημόσιες υπηρεσίες, μεγάλες εταιρείες, φορείς και οργανισμούς. Επιτρέπει την δημιουργία καρτών αξιόπιστα, γρήγορα και με ασφάλεια σε μεγάλες ποσότητες οι οποίες αποτελούν νό..
Model: ZXP 7 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZXP 7 Ο ZXP Series 7 είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο με μοντέρνο σχεδιασμό. Προσαρμόζεται αυτόματα στο πάχος της κάρτας, διαθέτει χρωματικούς κωδικούς οδηγούς και  πίνακα ελέγχου σε οθόνη LCD. Πολύ απλός και εύκολος για οποιονδήποτε το χρησιμοποιήσει. Ανάλυση εκ..
Model: ZXP 9 Laminator Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZXP 9 με πλαστικοποιητή Η σειρά εκτυπωτών ZXP 9 Series είναι σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες έκδοσης καρτών υψηλής ασφάλειας, διατίθεται με ανάλυση 300dpi ή 600dpi και εξασφαλίζει την παραγωγή καρτών με ποιότητα φωτογραφίας, γρήγορα και αξιόπιστα. Ο Zebra ZXP 9..
Model: ZXP 9 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZXP 9 Η σειρά εκτυπωτών ZXP 9 Series είναι σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες έκδοσης καρτών υψηλής ασφάλειας. Ο  ZXP 9 διατίθεται με ανάλυση 300dpi ή 600dpi και εξασφαλίζει την παραγωγή καρτών με ποιότητα φωτογραφίας, γρήγορα και αξιόπιστα. Ιδανικός για εκτύ..
Εμφάνιση 73 έως 89 από 89 (4 Σελ.)