ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Λύσεις Café Barista

Έξυπνες λύσεις για τις ανάγκες των Bar Café  με ειδικούς αποστειρωτές του αέρα στο πλαίσιο της προστασίας απο τον Covid-19, Tον μοναδικό αυτόματο δοσομετρητή ζάχαρης Sugar Point με πατενταρισμένο σύστημα για απόλυτη ακρίβεια. Έξυπνα συστήματα διαχείρισης, αποθήκευσης και μετατροπής κερμάτων VNE, αυτόματα συρτάρια ταμείων Cashlogy για απομακρυσμένη διαχείριση, ασφάλεια και αποφυγή κλοπών.

Model: 4PAY Brand: VNE
VNE 4Pay Αυτόματο ταμείο για πληρωμές με μετρητά, ρέστα, έλεγχο ταμείου 24/7Το 4pay είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εμπορικών δραστηριοτήτων. Είναι ένα ειδικό αυτόματο μηχάνημα που μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε εφαρμογή λογισμικού διαχείρισης στην επιχείρηση και επίσης να λειτο..
Model: ICS CM-22 Brand: ICS
ICS CM-22 Αυτόματο Ταμείο για πληρωμές με μετρητά, ρέστα,All-in-one αυτόματο μηχάνημα πάγκου που εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στους πελάτες, με πληρωμές και εξόφληση απευθείας από τον πελάτη, εύκολα, με ασφάλεια, χωρίς λάθη. Ασφαλές, υγιεινό και πλήρως ελεγμένο για τη διαχείριση μετρητών. Μ..
Model: SPAY Brand: VNE
VNE SPay Αυτόματο ταμείο που συνδέεται με ζυγό αλλά λειτουργεί και αυτόνομα.Σχεδιασμένο για να τοποθετείται κάτω από τον πάγκο. Αποδοχή δέσμες χαρτονομισμάτων όλων των ονομαστικών αξιών και παρέχει ρέστα για έως και 6 ονομαστικές αξίες χαρτονομισμάτων. Εάν απαιτείται διαχείριση κερμάτων, μπορεί να σ..
Model: SUGARPOINT Brand: SUGARPOINT
Αυτόματος δοσομετρητής ζάχαρης με πατενταρισμένο σύστημα για απόλυτη ακρίβεια.Το SUGARPOINT είναι η ιδανικότερη λύση για σταθερή ποιότητα στον καφέ καθημερινά. O πελάτης μπορεί να απολαμβάνει τον ίδιο καφέ σε γεύση ανεξάρτητα από τον άνθρωπο που τον ετοιμάζει. Με δύο δοχεία για λευκή και καστανή ζάχ..
Model: SynaG Brand: VNE
VNE SynaG - εισαγωγή μετρητών - ρέστα - τροφοδοσία - καταμέτρησηΤο Syna-G διαχειρίζεται μεγάλο όγκο μετρητών με ταχύτητα και ασφάλεια για κάθε είδους εμπορική δραστηριότητα. Με την εισαγωγή της κάρτας και του κωδικού, δέχεται μαζικά μετρητά, τόσο χαρτονομίσματα όσο και κέρματα. Πραγματοποιεί διαχωρι..
Model: VIRTUO Brand: VNE
Αυτόματο ταμείο VNE για πληρωμές μετρητά, ρέστα, έλεγχο πλαστότητας, καταμέτρηση.Το Virtuo είναι ένα μηχάνημα σχεδιασμένο για να δέχεται αυτοματοποιημένες πληρωμές σε μετρητά και μπορεί να επιστρέψει ακριβώς τα ρέστα. Ιδανικό για κάθε τύπο εμπορικής δραστηριότητας, για τις ανάγκες του λιανικού εμπορ..
Model: VNE-AUTO-CASHIER-ADVANCE Brand: VNE
Αυτόματο συρτάρι-ταμείο VNE Advance που λειτουργεί και χωρίς εμπορική εφαρμογήΤο Automatic Cash είναι ένα μηχάνημα που έχει σχεδιαστεί για να δέχεται αυτοματοποιημένες πληρωμές σε μετρητά και μπορεί να επιστρέφει ακριβώς τα ρέστα. Λειτουργεί αποτελεσματικά και υποστηρίζει κάθε εμπορική δραστηριότητα..
Model: VNE-AUTO-CASHIER Brand: VNE
Αυτόματο συρτάρι-ταμείο VNE που συνδέεται με εμπορική εφαρμογήΤο Automatic Cash είναι ένα μηχάνημα που έχει σχεδιαστεί για να δέχεται αυτοματοποιημένες πληρωμές σε μετρητά και μπορεί να επιστρέφει ακριβώς τα ρέστα. Λειτουργεί αποτελεσματικά και υποστηρίζει κάθε εμπορική δραστηριότητα, σύμφωνα με τις..
Model: Ozon-O3-Tower28 Brand: SIRMAN
Αποστειρωτής Αέρα O3 Tower28 Επιδαπέδια συσκευή παραγωγής όζοντος, κατάλληλη για επιφάνειες έως 360 m². Εξουδετερώνει την μούχλα, τα βακτήρια, τους ιούς, τα παράσιτα και τις άσχημες μυρωδιές. Δίνει στον αέρα φρεσκάδα, καθαριότητα και απολύμανση. Χρονόμετρο 0 - 60 λεπτά. Κατασκευή από ανοξε..
Model: Ozon-O3-Port10 Brand: SIRMAN
Αποστειρωτής Αέρα φορητός O3 Port10Φορητή συσκευή παραγωγής όζοντος, κατάλληλη για επιφάνειες έως 140 m². Εξουδετερώνει την μούχλα, τα βακτήρια, τους ιούς, τα παράσιτα και τις άσχημες μυρωδιές. Δίνει στον αέρα φρεσκάδα, καθαριότητα και απολύμανση. Χρονόμετρο 0 - 60 λεπτά. Κατασκευή από ανοξείδωτο αλ..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)