ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Ειδικοί Ζυγοί

Ειδικοί ζυγοί ενσωματωμένοι σε συσκευαστικά μηχανήματα, φορητοί ζυγοί ακριβείας για κοσμήματα, χρυσό, πολύτιμα μέταλλα, βρεφοζυγοί, ζυγοί ράγας με επιλογή κεφαλής, ζυγοί με κέρμα για αεροδρόμια, τροχήλατες βάσεις με ζυγούς ετικέτας.

Model: CCX Brand: ICS
Ηλεκτρονικός Ζυγός μέτρησης τεμαχίωνΙδανική λύση για χρωματοπωλεία, κοσμηματοπωλεία, ενεχυροδανειστήρια, καταστήματα faux bijoux κ.α.  Ζυγός Ακριβείας CCX με οθόνη LCD φωτιζόμενη 3 ενδείξεων: βάρους/μέτρησης τεμαχίων, συνολικό βάρος, σύνολο τεμαχίων. 8 ορατές μνήμες, επαναφορτιζόμενη μπαταρία 6..
Model: 1184 Brand: ICS
Ηλεκτρονικός Ζυγός μέτρησης τεμαχίωνΙδανική λύση για χρωματοπωλεία, κοσμηματοπωλεία, ενεχυροδανειστήρια,καταστήματα faux bijoux κ.α. Ζυγός Ακριβείας CSF με οθόνη LCD και οπίσθιο φωτισμό τριών ενδείξεων: βάρους/μέτρησης τεμαχίων, συνολικό βάρος, σύνολο τεμαχίων, 8 ορατές μνήμες, επαναφορτιζόμενη..
Model: 1184 Brand: ICS
Ηλεκτρονικός Ζυγός μέτρησης τεμαχίωνΙδανική λύση για χρωματοπωλεία, κοσμηματοπωλεία, ενεχυροδανειστήρια,καταστήματα faux bijoux κ.α.  Ζυγός Ακριβείας CSG με οθόνη LCD φωτιζόμενη 3 ενδείξεων: βάρους/μέτρησης τεμαχίων, συνολικό βάρος, σύνολο τεμαχίων. 8 ορατές μνήμες, επαναφορτιζόμενη μπαταρ..
Model: 1595 Brand: ISHIDA
Ζυγός - Συσκευαστικό με ετικέταΤο WM-Nano είναι αυτόματο συσκευαστικό μηχάνημα που ζυγίζει ταυτόχρονα. Ανθεκτικό και αξιόπιστο, ιδανικό για τους επιχειρηματίες λιανικής πώλησης τροφίμων. Πρόκειται για πολυμηχάνημα με ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη αφής, ζυγό  Uni 7 και εκτυπωτή. Με το WM-Nano ..
Model: 1183 Brand: ICS
Ζυγός Χρυσοχοΐας ESΜικρός φορητός ζυγός ακριβείας για κοσμήματα και χρυσό. Οθόνη αφής LCD με μπλέ φωτισμό, λειτουργεί με μπαταρίες 2 x AAA 1.5V. Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας και αυτόματος τερματισμός όταν δε χρησιμοποιείται. Μονάδες μέτρησης οz,gr,gn,ct. Διατίθεται με ζυγιστική ικανότητα 100g x 0.1g ή ..
Model: P3150 Brand: ICS
Φορητός Ζυγός με Βαλίτσα P3150 P3 ειδικός ζυγός για ζύμες-πίτσας που πραγματοποιεί έλεγχο και κάνει αναγωγή της ζύμης σε τεμάχια πίτσας για παράδειγμα. Κατάλληλος ζυγός και για την αγροτική παραγωγή, υπαίθριες επι τόπου ζυγίσεις και άλλες εφαρμογές. Ανοξείδωτο κάλυμμα. Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτι..
Model: RCS-7040 Brand: ICS
Ζυγός για φρέον RCS-7040 φορτιζόμενος - Ιδανικός για ψυκτικούς.Φορητός ηλεκτρονικός ζυγός για ψυκτικά αέρια  σε ειδική βαλίτσα από σκληρό PVC με δυνατότητα ζύγισης έως 100κιλά. Είναι ιδανικός για την εγκατάσταση και συντήρηση ψυκτικών συσκευών και κλιματιστικών καθώς και για τον έλεγχο της ποσό..
Model: RF-100 Brand: HIWEIGH
Φορητός ζυγός ψηφιακός για φρέον RF-100Προηγμένος φορητός ζυγός για φρέον. Χρησιμοποιείται για ανάκτηση και ζύγιση ψυκτικών αερίων. Διατίθεται με ειδική φορητή βαλίτσα μεγάλης αντοχής και οθόνη LCD 7 ψηφίων με οπίσθιο φωτισμό. Πλατφόρμα από αντιολισθητικό καουτσούκ. Εναλλαγή πολλαπλών μονάδων: kg/g/..
Model: RF-50 Brand: HIWEIGH
Φορητός ζυγός ψηφιακός για φρέον RF-50Προηγμένος φορητός ζυγός για φρέον. Χρησιμοποιείται για ανάκτηση και ζύγιση ψυκτικών αερίων. Διατίθεται με ειδική φορητή βαλίτσα μεγάλης αντοχής και οθόνη LCD 7 ψηφίων με οπίσθιο φωτισμό. Πλατφόρμα από αντιολισθητικό καουτσούκ. Εναλλαγή πολλαπλών μονάδων: kg/g/ ..
Model: 1187 Brand: ICS
Βρεφοζυγός Baby Scale 2 in 1Ζυγαριά για βρέφη αλλά και για μεγαλύτερες ηλικίες. Τοποθετείται ειδικό εξάρτημα για να ζυγίζεται το μωρό το οποίο είναι αποσπώμενο. Όταν το παιδάκι μεγαλώσει, ζυγίζεται όρθιο γιατί αφαιρείται το εξάρτημα και μπορεί να πατήσει πάνω στην ζυγαριά.Ικανότητα Ζύγισης: 30kg/20g..
Model: 1590 Brand: ICS
Ζυγός για φρέον - Ιδανικός για ψυκτικούς.Ζυγός μπαταρίας για ζύγιση και μέτρηση φρέον τοποθετημένος σε φορητή θήκη. Λειτουργία αυτόματου σβησίματος και ικανότητα ζύγισης 70kg/5gr.Ιδανικό για ψυκτικούς..
Model: 1588 Brand: ICS
Προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε είδος διακίνησης (Helm, ή λάμα, ή σωλήνα, κλπ.)Βαριάς κατασκευής, ζύγιση σε μια δυναμοκυψέλη, Inox ή ΟΡ. Ιδανικός για ζύγιση κρεάτων  ..
Model: 700.0770 Brand: ICS
Κερματοζυγός COS για αποσκευές σε ξενοδοχεία και αεροδρομίαΚατάλληλος για όλα τα είδη νομισμάτων, είναι δημοφιλές για ξενοδοχειακά θέρετρα και αεροδρόμια. Ικανότητα ζύγισης έως 200Kg. Με οθόνη LCD με ψηφία και backlight, βαριά κατασκευή, λειτουργεί με ρεύμα-μπαταρία και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Ζυ..
Model: 1571 Brand: ICS
Ηλεκτρονικός ζυγός εργαστηρίου σε ανοξείδωτη τροχήλατη βάση με φρένα.Δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικό εκτυπωτή. Επιλογή μεταξύ τριών ζυγών ετικέτας: Uni, XS, Marques. Ικανότητα ζύγισης από 15-150Kg. Διάσταση βάσης: 45,5x65cm. Ιδανική και για συσκευασία. ..
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)