ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: ASPL Brand: KINGSHIP
Ηλεκτρονικός Ζυγός  ρεύματος/μπαταρίαςΕξαιρετικό μοντέλο ζύγισης με δυνατότητα τιμολόγησης και πιστοποιητικό OIML. Η ζυγαριά ASPL είναι εξοπλισμένη με μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη LCD 3 σε 1 τριών ενδείξεων για τον χειριστή και τον πελάτη. Δυνατότητα υπολογισμού ρέστων και τροφοδοσία μπαταρίας DC: 4..
Model: BEP Brand: KINGSHIP
Ηλεκτρονικός Ζυγός BEP Λιανικής πώλησης ρεύματος/μπαταρίαςΗ ζυγαρία BEP είναι μια ανθεκτική  ζυγιστική συσκευή  υπολογισμού τιμών. Ενσωματώνει πολλαπλές λειτουργίες όπως υπολογισμού ρέστων, αυτόματη παρακολούθηση μηδενικών σημείων και απόβαρου. Tριών ενδείξεων φωτιζόμενη οθόνη χειριστή και..
Model: LW 5000 Brand: KINGSHIP
Ηλεκτρονικός ζυγός βάρους  LW 5000. Ιδανική για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς χώρους.Μικρή και εργονομική ζυγαριά που μπορεί να λειτουργήσει σε σχολεία, γραφεία, κουζίνες αλλά και για οικιακή χρήση. Κομψή εμφάνιση και ακριβής απόδοση, ενώ λειτουργεί πολύ απλά. Με τέσσερις μονάδες ζύγισης (g ..
Model: WDP Brand: KINGSHIP
WDP Ζυγός αδιάβροχος με ΙΡ67 Ειδικός για Λαική αγοράΑξιόπιστη ζυγαριά υπολογισμού τιμής με πολλαπλές δυνατότητες και αδιάβροχη κατασκευή IP-65. Με εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία, μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και λειτπυργεί τόσο με ρέυμα όσο και με μπαταρία. Διαθέτει 3 πλήκτρα άμεσης μνήμης και φ..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)