ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Λύσεις Logistics

Λύσεις Logistics με προηγμένα φορητά τερματικά, scanner νέας τεχνολογίας, εκτυπωτές barcode για την οργάνωση και λειτουργία του κλάδου διακίνησης εμπορευμάτων. Επιλέξιμες λύσεις και δαπάνες για τις Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού και για το Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Αιχμής ΜμΕ»

Model: AN440 RFID Antenna Brand: ZEBRA
Zebra AN440 Wide-band RFID AntennaΓια συχνότητες ευρείας ζώνης που επιτρέπουν σε αυτές τις κεραίες να λειτουργήσουν σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ, παρέχοντας οικονομική, αποδοτική και απλοποιημένη υποδομή RFID. Μεγάλη κάλυψη περιοχής για περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων και με ευέλικτη αρχιτεκτονική γι..
Model: AN480 RFID Antenna Brand: ZEBRA
Zebra AN480 Wide-band RFID AntennaΓια συχνότητες ευρείας ζώνης που επιτρέπουν σε αυτές τις κεραίες να λειτουργήσουν σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ, παρέχοντας οικονομική, αποδοτική και απλοποιημένη υποδομή RFID. Μεγάλη κάλυψη περιοχής για περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων και με ευέλικτη αρχιτεκτονική γι..
Model: FX9600 Brand: ZEBRA
Zebra FX9600 Fixed UHF RFID ReaderΓια μέγιστη παρακολούθηση και απόδοση στα πιο ανθεκτικά περιβάλλοντα, ένας αναγνώστης RFID μπορεί να καλύπτει μεγάλο όγκο και πολλά μεγέθη παλετών, θηκών και ειδών με ετικέτα που μπαίνουν, βγαίνουν και περνούν από τις πόρτες της αποθήκης και της αποβάθρας κάθε μέρα...
Model: MPS 1000 Brand: FALCONA
Falcona MPS 1000 τροχήλατος σταθμός εργασίαςΗ ειδική σειρά τροχήλατων σταθμών εργασίας MPS είναι βιομηχανικού τύπου και προδιαγραφών. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απόλυτη ευελιξία και υποστηρίζει μεγάλους εκτυπωτές και τερματικά για μια πλήρη βάρδια 8 ωρών. Ο μικρότερος σχεδιασμός είναι ιδανικός γ..
Model: MPS 1500 Brand: FALCONA
Falcona MPS 1500 τροχήλατος σταθμός εργασίαςΣτιβαρός φορητός σταθμός εργασίας που μπορεί να προσαρμοστεί και να ανταποκρίνεται σε διάφορες ανάγκες και υψηλές απαιτήσεις. Μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της ροής εργασίας με ενσωμάτωση περισσότερων εργαλείων. Παροχή ισχύος 240 volt για αποτελεσματ..
Model: MPS 2000 Brand: FALCONA
Falcona MPS 2000 τροχήλατος σταθμός εργασίαςΕυέλικτος φορητός σταθμός εργασίας που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει μεγάλους βιομηχανικούς εκτυπωτές για μια πλήρη βάρδια 8 ωρών. Το MPS2000 είναι το μεγαλύτερο που προσφέρεται σε αυτή τη σειρά, με άφθονο χώρο για όλο τον εξοπλισμό του σταθμού εργασί..
Model: MWS 750 Brand: FALCONA
Falcona MWS 750 HDF τροχήλατος σταθμός εργασίας βαρέου τύπου με LEDΕργονομικός κινητός σταθμός εργασίας που εξοικονομεί χώρο και χρόνο ενώ αυξάνει την παραγωγικότητα. Βιομηχανικού τύπου και προδιαγραφών, διαθέτει φωτισμό LED στο πλάι και είναι κατασκευασμένο από πολύ ελαφρύ υλικό. Έχει σχεδιαστ..
Model: MWS 850 Brand: FALCONA
Falcona MWS 850 HDF τροχήλατος σταθμός εργασίας βαρέου τύπου με LEDΕργονομικός κινητός σταθμός εργασίας που εξοικονομεί χώρο και χρόνο ενώ αυξάνει την παραγωγικότητα. Βιομηχανικού τύπου και προδιαγραφών, διαθέτει φωτισμό LED στο πλάι και είναι κατασκευασμένο από πολύ ελαφρύ υλικό. Έχει σχεδιαστ..
Model: MWS 950 Brand: FALCONA
Falcona MWS 950 HDF τροχήλατος σταθμός εργασίας βαρέου τύπου με LEDΜεγάλο τροχήλατο σύστημα εργασίας εν κινήσει με πολλαπλά επίπεδα τοποθέτησης εξοπλισμού και κάλυψη βάρδιας 8 ωρών. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απόλυτη ευελιξία και υποστηρίζει μεγάλους εκτυπωτές και τερματικά για μια πλήρη βά..
Model: RFD8500 Brand: ZEBRA
Zebra RFD8500 Handheld RFID Sled ReaderΜετατρέπει σχεδόν οποιανδήποτε φορητή συσκευή σε ανάγνωσης RFID χειρός. Υποστηρίζει σάρωση υψηλής απόδοσης RFID και γραμμικού κώδικα 1D/2D στις κινητές συσκευές του σήμερα και του αύριο, απλά, εύκολα και οικονομικά. Η συσκευή RFD8500 συνδέεται μέσω Bluetooth® μ..
Model: RFID Fabric tag Brand: ICS
RFID Fabric Laundry Tag-U7 για υφάσματα, ενδύματα, κλινοσκεπάσματα, πάνινα προϊόντα Ειδική ετικέτα σε ύφασμα που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία, μπορεί να πλυθεί, να μουλιάσει και να τριφτεί επανειλημμένα, να αντέξει το σιδέρωμα και το ράψιμο. Με υψηλή ευαισθησία, ενσωματωμένη μικρο..
Model: RFID hard tag Brand: ICS
RFID UHF On Metal tag για μεταλλικές επιφάνειεςΜικρό μέγεθος, ετικέτα υψηλής απόδοσης ειδικά σχεδιασμένη να κολλάει σε μεταλλικές επιφάνειες. Μεγάλη εμβέλεια και απόσταση ανάγνωσης σε εξαιρετικά μικρό μέγεθος. Αδιάβροχο με πολύ καλή αυτοκόλλητη επιφάνεια για να εφαρμόζει τέλεια και να αντέχει επάνω ..
Model: RFID Zip tag Brand: ICS
RFID UHF Zip tag για κύλινδρους, βαρέλια, δεξαμενές, εργαλεία Το ZipTag είναι η καλύτερη λύση όταν είναι δύσκολο να σημανθούν στοιχεία που ο όγκος και το σχήμα τους δεν διευκολύνει την τοποθέτηση ετικετών, όπως κύλινδροι, δεξαμενές, βαρέλια και εργαλεία. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα και μόνιμα με ..
Model: Zebra UWB Technology Brand: ZEBRA
Zebra Ultra Wideband (UWB) Technology.Η λύση Zebra Ultra-wideband (UWB) έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές που απαιτούν μεγάλης ακρίβειας και υψηλών προδιαγραφών εντοπισμό και  ενημέρωση τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο. Παρέχει εξαιρετικά οφέλη RTLS με ετικέτες που διαθέτουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής..
Model: 1663 Brand: ICS
Αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση Διαχείρισης Αποθήκης, η οποία αποτελείται από φορητά τερματικά, εκτυπωτές και ειδική εφαρμογή - software. H ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης αποθήκης εξασφαλίζει μείωση του χρόνου απασχόλησης του ανθρώπινου δυναμικού, εξοικονόμηση δαπανών, περιορισμό απώλειας ειδών. Ελαχ..
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)