ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Ασύρματα

Ασύρματα scanner για γρήγορη και εύκολη λειτουργία με πολλές δυνατότητες σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων. Ιδανικά για καταστήματα λιανικής πώλησης, ένδυση, υπόδηση, φαρμακεία, κλινικές, ανθοπωλεία, φούρνους, ζαχαροπλαστεία.
Model: DS2278 Brand: ZEBRA
Scanner Zebra DS2278 2D ασύρματο BT, multi IF USBΗ σειρά DS2200 είναι τόσο εύκολη στη χρήση που οι εργαζόμενοι δεν χρειάζονται καν εκπαίδευση. Με ειδικούς αλγόριθμους αποκωδικοποίησης του λογισμικού PRZM της Zebra, πραγματοποιείται σάρωση πολλαπλής κατεύθυνσης, εστίαση στον στόχο και με μεγάλη εμβέλ..
Model: Gryphon GBT4100 KIT Brand: DATALOGIC
Scanner Gryphon GBT4100 KITBluetooth® linear imager με ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth και κορυφαία απόδοση στην ανάγνωση 1D. Το Gryphon GBT4100 διαθέτει ασύρματη τεχνολογία  Bluetooth®  και εξαλείφει την ανάγκη για χρήση καλωδίου το οποίο περιορίζει τις κινήσεις τω..
Model: Gryphon GBT4400 Brand: DATALOGIC
Scanner Gryphon GBT4400 2D BT KIT Διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία Bluetooth® , ο αναγνώστης Gryphon GBT4400 2D έχει σχεδιαστεί με την τεχνολογία της Datalogic Motionix™ (motion-sensing technology ) η οποία επιτρέπει στο scanner να μεταβαίνει σε λειτουργία χειρός μόλις κάποιος σηκώσει την συσκε..
Model: Gryphon GBT4400 Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic Gryphon GBT4430 KIT Γενικά χαρακτηριστικά: 1D linear codes/ 2D codes bluetooth wireless, Imager, USB, Bluetooth, ασύματο χωρίς καλώδιο Με ενσωματωμένη λειτουργία Bluetooth® , ο αναγνώστης Gryphon GBT4430 έχει σχεδιαστεί με την τεχνολογία της Datalogic Motionix™ (motion-sensing..
Model: Gryphon GBT4400 BT KIT Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic Gryphon GBT4500 2D BT KIT Το Gryphon GBT4500 2D έχει σχεδιαστεί με την τεχνολογία της Datalogic Motionix™ (motion-sensing technology ) η οποία επιτρέπει στο scanner να μεταβαίνει σε λειτουργία χειρός μόλις κάποιος σηκώσει την συσκευή. Με ενσωματωμένη την ειδική τεχνολογία 'Gre..
Model: Gryphon GM4132 Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic Gryphon GM 4132 Linear Imager ασύρματο στα 433 MHz.Εξαιρετικά ανθεκτικό και ασύρματη συσκευή που διαβάζει  1D barcodes. Ιδανική λύση για το λιανικό εμπόριο και τις βιοτεχνίες όπου η εργασία εν κινήσει είναι απαραίτητη για την βέλτιστη παραγωγικότητα. Ειδικά σχεδιασμέ..
Model: IG610BT Brand: SCANTECH
Scanner Scantech IG610ΒΤ wireless Area Imager Το IG610 είναι μια επαγγελματική συσκευή χειρός για ανάγνωση γραμμωτού κώδικα με τεχνολογία 'area imager'. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, τις μεταφορές και διακίνηση αγαθών καθώς και την διαχείριση αποθηκών αλλά και τον ..
Model: IG610 Brand: SCANTECH
Scanner Scantech IG610 1D/2D barcode scannerΤο IG610 είναι μια επαγγελματική συσκευή χειρός για ανάγνωση γραμμωτού κώδικα με τεχνολογία 'area imager'. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, τις μεταφορές και διακίνηση αγαθών καθώς και την διαχείριση αποθηκών αλλά και τον κλ..
Model: IG710BT Brand: SCANTECH
 Scanner Scantech IG710ΒΤ wireless Area Imager Το ΙG710ΒΤ είναι ένα νέο, ανθεκτικό, με λαβή, linear imager bar code scanner το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την αγορά της λιανικής, των logistic και την διαχείριση αποθηκών. Με λειτουργίες φιλικές προς τον χρήστη και πολλαπλές επιλογές ..
Model: IG820BT Brand: SCANTECH
Imager Scanner Scantech IG820BT 2D Laser USBΤο IG820BT λειτουργεί ασύρματα και διαβάζει όλα τα 2D barcode, έχει πολύ μοντέρνο σχεδιασμό με στιβαρό περίβλημα και προστασία στεγανοποίησης IP42. Έχει σχεδιαστεί για τις ανάγκες των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης, για την διανομή, τις μεταφορές και την δι..
Model: LI4278 Brand: ZEBRA
Scanner Zebra LI4278 BT/1DΤο LI-4278 1D επιτρέπει τη σαρώση γρηγορότερα, λαμβάνει σχεδόν όλα τα 1-D bar code συμπεριλαμβανομένων των bar code από ετικέτες χαρτιού, οθόνη κινητού τηλεφώνου, tablet ή υπολογιστή που επιτρέπει στους εμπόρους λιανικής πώλησης εύκολη και γρήγορη επεξεργασία. Το Bluetooth ..
Model: LS6056 Brand: ICS
LS6056 1D Ασύρματο Οικονομικό USB Scanner Προσφέρει ευκολία και ελευθερία κινήσεων ενσωματώνοντας ασύρματη τεχνολογία. Υψηλή απόδοση και μοντέρνος σχεδιασμός για ελαφριά, άνετη και εύκολη σάρωση. To LS6056 αποτελεί ένα οικονομικό και αξιόπιστο εργαλείο για κάθε περιβάλλον εργασίας. Διατίθεται μ..
Model: MB300 Brand: SCANTECH
Scanner Scantech MB300 Προσφέρει ανώτερη αποκωδικοποίηση σε ταχύτητα ανάγνωσης έως και 500 σαρώσεις ανά δευτερόλεπτο και μέχρι 250 χιλιοστά βάθος ανάγνωση για την πλειοψηφία των 1D barcodes. Διάσταση 41,8 x 89,9 x 23,6mm. Βάρος 62gr. Το μικρό συμπαγές σχήμα του ΜΒ300 και το περίβλημα είναι σχεδ..
Model: MJ-X6 Pocket Brand: ICS
Μικρό Pocket Scanner MJ-X6 1D/2DMini Bluetooth Barcode Scanner ενσύρματο, ασύρματο και bluetooth τριπλής λειτουργίας. Με μεγάλη χωρητικότητα, ασφαλές και αξιόπιστο. Αποθηκεύει πάνω από 50.000 στοιχεία σάρωσης εκτός σύνδεσης με δίκτυο. Μοναδικό σύστημα διαχείρισης ισχύος και εξαιρετικά μεγάλος χρόνος..
Model: MS632 Brand: UNITECH
Ring Scanner MS632 2D ασύρματοΤο MS632 είναι ειδικά σχεδιασμένο και πολύ για να εφαρμόζει σε ένα δάκτυλο. Ζυγίζει μόνο 65 gm μαζί με την μπαταρία 1000 mAH. Διαβάζει 2D barcode αλλά διατίθεται και για ανάγνωση γραμμωτών κωδικών 1D, 2D και PDF417. Υποστηρίζει ασύρματες επικοινωνίες (λειτουργία SPP και..
Model: MS652 Brand: UNITECH
Ring Scanner Scantech MS 652 2D 2.4GHz ασύρματοΕλαφρύς και ευέλικτος σχεδιασμός σαρωτή scanner που φοριέται στο δάκτυλο. Με δυνατότητα περιστροφής και ρύθμισης με ένα πάτημα Ένα σχέδιο περιστροφής ώθησης επιτρέπει τη λειτουργία του δεξιού και του αριστερού χεριού για ευέλικτη λειτουργία. Δ..
Model: MS912 M Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS912 M  (memory version)Το MS912M (memory version) παρέχει επιπρόσθετη υποστήριξη στην αποθήκευση δεδομένων σε buffer mode όταν η συσκευή βρίσκεται εκτός εμβέλειας. Εξοπλισμένο με μνήμη 2MB, ίση με 20.000 σαρώσεις, το MS912M επιτρέπει στους χειριστές να ολοκληρώνουν τις ερ..
Model: MS912 Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS912Μετά την άνοδο της αγοράς των κινητών τηλεφώνων και των συσκευών για εργασία εν κινήσει, οι ανάγκες της φορητής σάρωσης είναι συνεχώς ένα θέμα προσαρμογής με τις ανάγκες των επιχειρήσεων λιανικής καθώς και τις απαιτήσεις διάφορων κλάδων όπως:  ιατροφαρμακευτικό, βιομηχανικό..
Model: MS920 Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS920 2D Pocket imagerΠαρόλο το μικρό του μέγεθος το MS920 διαβάζει 1D, 2D, QR CODE, και έχει δυνατότητα αποστολής δεδομένων ασύρματα έως 100 μέτρα σε ανοικτό χώρο!!! Το Unitech MS920 είναι νέας γενιάς ασύρματο 2D barcode scanner που διπλασιάζει την εξαιρετική λειτουργία αποκωδικοποί..
Model: QuickScan QM2131 Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic QuickScan QM2131 BluetoothΤο ευρύτερο οπτικό πεδίο και η πολύ μεγάλη γραμμή σάρωσης του QuickScan 2131 imager διευκολύνει την ανάγνωση μεγάλων γραμμικών κωδικών σε κοντινές αποστάσεις. Η ευκρινής και εξαιρετικά ορατή γραμμή σάρωσης καθιστά το QM2131 πιο φιλικό στη χρήση, ενώ το βελ..
Model: QuickScan QM2430 Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic QuickScan QM2430 Bluetooth με μνήμη για 500 barcode Το QuickScan ™ QM2400 2D imager είναι η ιδανική ασύρματη λύση για πολλαπλές εφαρμογές σάρωσης και συλλογής δεδομένων όπως σε ταμεία POS , αποθήκες, για έλεγχο τιμών και αποθέματος, φαρμακεία, διανομή. Επιπλέον, έχει λειτ..
Model: R7 Ring Scanner Brand: UROVO
Urovo R7 Ring Scanner που φοριέται στο δάκτυλο - ασύρματοΕξαιρετικά μικρή συσκευή που τοποθετείται στο δάκτυλο του χεριού και διαβάζει barcode από απόσταση. Ολόκληρη η συσκευή ζυγίζει μόνο 65 γραμμάρια. Εύκολο στη χρήση, απελευθερώνει τα χέρια, αυξάνει την απόδοση της εργασίας ελαχιστοποιώντας την κ..
Model: SG600 BT Brand: SCANTECH
Scanner Scantech SG600 BTΤο SG600BT είναι ένα bar code scanner για πολλές εφαρμογές, με λαβή, ασύρματο, linear imager το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την αγορά της λιανικής, των logistics και της διαχείρισης των αποθηκών. Εμπεριέχονται λειτουργίες για εύκολη χρήση, με καλώδιο πολλαπλών εφαρμογ..
Model: SG700BT IP42 Brand: SCANTECH
Scanner Scantech SG700BT IP42 Imager Το SG700BT είναι ένα ανθεκτικό εργαλείο ανάγνωσης barcode γραμμικών κωδικών, λειτουργεί ασύρματα και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, την διαχείριση αποθηκών, τις βιοτεχνίες, τις εταιρείες και την δημόσια διοίκηση. Με φιλικές λειτο..
Εμφάνιση 1 έως 24 από 32 (2 Σελ.)