ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Αυτόνομα Ρομποτικά Συστήματα

Η ICS Καραφύλλης Α.Ε. παρέχει στην ελληνική αγορά σύγχρονες λύσεις AMR με ρομπότ που μπορούν να κατανοήσουν και να κινηθούν μέσα στο περιβάλλον αυτόνομα και να συνυπάρχουν με τον άνθρωπο. Εκτελούν τις προκαθορισμένες εργασίες τους, συνεισφέρουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και αποτελούν πολύτιμο συνεργάτη των εργαζόμενων. Λειτουργούν σε πολλούς τομείς όπως αποθήκες, logistics, μεταφορικές, αεροδρόμια, καταστήματα λιανικής, μεγάλες αλυσίδες και εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, μεγάλες και σύνθετες εγκαταστάσεις.

Model: Bottobo Flux Brand: Bottobo
Bottobo Flux Αυτόνομο Κινούμενο Ρομπότ για αποθήκες PLC, 2D Lidar, Κουμπί και Led έκτακτης ανάγκης, 3D κάμεραΑυτόνομο ρομπότ (AMR) που έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τις λειτουργίες της αποθήκης μεταφέροντας αβίαστα καρότσια και παλέτες μεγάλου βάρους. Το Bottobo Flux αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύσ..
Model: Bottobo Pixer Brand: Bottobo
Bottobo Pixer Αυτόνομο Κινούμενο Ρομπότ για αποθήκες - PLC, 2D Lidar, Emergency Led, 3D κάμεραΠλήρως συνεργατικό αυτόνομο ρομπότ για την βελτίωση των εργασιών συλλογής προϊόντων στις αποθήκες, με εξαιρετικές επιδόσεις σε διάφορους κλάδους, από το ηλεκτρονικό εμπόριο έως την βιομηχανία και τις κατασκ..
Model: DINERBOT T10 Brand: KEENON
KEENON DINERBOT T10 Αυτόνομο Κινούμενο Ρομπότ για Service & PromotionΤο απόλυτο DINERBOT για υπηρεσίες σερβιρίσματος, παράδοση παραγγελιών και μάρκετινγκ. Παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση και μοναδική εμπειρία στον πελάτη. Πλοήγηση ανάμεσα σε κόσμο με ευκολία και ακρίβεια, μεταφορά 40 κιλών και κί..
Model: DINERBOT T3 Brand: KEENON
KEENON DINERBOT T3 Αυτόνομο Κινούμενο Ρομπότ για ServiceDINERBOT T3 για ασφαλή, υγιεινή και υψηλής απόδοσης εξυπηρέτηση. Οι αυτόματες πόρτες που ενεργοποιούνται με το βήμα και ασφαλίζονται με κωδικό πρόσβασης εξασφαλίζουν υγιεινό και απόλυτα προστατευμένο σερβίρισμα πιάτων. Βελτιωμένη παράδοση με ευ..
Model: DINERBOT T8 Brand: KEENON
KEENON DINERBOT T8 Αυτόνομο Κινούμενο Ρομπότ για Service & μεταφορά σε δίσκουςΕυέλικτο και συμπαγές ρομπότ DINERBOT T8 που πλοηγείται σε στενούς χώρους έως και 55 cm, εξασφαλίζοντας ροή σε όλα τα περιβάλλοντα. Λειτουργεί με αισθητήρες δίσκου, άνοιγμα 300°, φωνητική και οπτική καθοδήγησ..
Model: DINERBOT T9 Pro Brand: KEENON
KEENON DINERBOT T9 Pro Αυτόνομο Κινούμενο Ρομπότ για Service & PromotionΤο DINERBOT T9 Pro μπορεί να εξυπηρετήσει πλήρως μια αίθουσα με παράδοση και παραλαβή παραγγελιών σε δίσκους. Διαθέτει ευφυές σύστημα εντοπισμού θέσης VSLAM με αναβαθμισμένους οπτικούς αισθητήρες που επιτρέπουν στο ρομπ..
Model: DINERBOT T9 Brand: KEENON
KEENON DINERBOT T9 Αυτόνομο Κινούμενο Ρομπότ για Service & PromotionΜε μεγάλη χωρητικότητα φορτίου, το DINERBOT T9 λειτουργεί για την εξυπηρέτηση πολλών καθημερινών αναγκών. Δίσκοι με ρυθμιζόμενα ύψη χώρου 19,5cm, 16,9cm, 25,3cm, 22,8cm για να προσαρμόζονται ανάλογα. Με χωρητικότητα 40kg - ..
Model: Scrubber 50 Pro Brand: GAUSIUM
Gausium Scrubber 50 Pro Αυτόνομο Ρομπότ καθαρισμού δαπέδου με AI.Αυτόνομο σύστημα καθαρισμού δαπέδου Scrubber 50 Pro με τεχνητή νοημοσύνη, υποστηρίζει πολλαπλά σενάρια καθαρισμού και σχεδιασμού διαδρομής για να προσφέρει ιδανικά το καλύτερο αποτέλεσμα.  Σκουπίζει, ξύνει την βρωμιά και σφου..
Model: Scrubber 75 Brand: GAUSIUM
Gausium Scrubber 75 Αυτόνομο Ρομπότ καθαρισμού δαπέδου Heavy-duty.Tο Scrubber 75 είναι μια ιδανική επιλογή για καθαρισμό μεγάλων επιφανειών, βιομηχανικού τύπου με ισχυρή πίεση βούρτσας και κάλυψη επιφάνειας έως και 3.000 μέτρα/ώρα. Εξοπλισμένο με περισσότερους από 20 αισθητήρες σε όλο το μηχάνημα, ε..
Model: Vacuum 40 Brand: GAUSIUM
Gausium Vacuum 40 Αυτόνομο Ρομπότ καθαρισμού δαπέδου με φίλτρο αέρα H13 HEPA FilterΤο Vacuum 40 μπορεί να καθαρίσει κατά μήκος των άκρων σε μηδενική απόσταση με πλευρικές βούρτσες και αισθητήρες υψηλής ακρίβειας και να μαζέψει αβίαστα τη λεπτή σκόνη και τα υπολείμματα. Mε πανίσχυρο σύστημα αναρρόφησ..
Model: Locus Max AMR Brand: LOCUS ROBOTICS
Locus Max AMR Αυτόνομο Κινούμενο Ρομπότ - για παλέτες έως 1.361 κιλά.Το Locus Max είναι το βαρέου τύπου αυτόνομο ρομπότ για παλέτες  - Pallet AMR - ειδικά σχεδιασμένο για ασφαλή, αυτόνομη μεταφορά μεγάλων και βαρέων φορτίων σε όλη την εγκατάσταση. Με προδιαγραφές βιομηχανικής αντοχής και φορτίο..
Model: Locus Origin AMR Brand: LOCUS ROBOTICS
Locus Origin AMR Αυτόνομο Κινούμενο Ρομπότ - Έξυπνο-γρήγορο- για μέχρι 36 κιλά.Το Locus Origin είναι το πιο ευκίνητο και έξυπνο αυτόνομο κινητό ρομπότ (AMR) της βιομηχανίας, σχεδιασμένο να διπλασιάζει και να τριπλασιάζει την παραγωγικότητα στα περισσότερα δυναμικά περιβάλλοντα της εφοδιαστικής αλυσί..
Model: Locus Vector AMR Brand: LOCUS ROBOTICS
Locus Vector AMR Αυτόνομο Κινούμενο Ρομπότ - Έξυπνο-Βιομηχανικό - για έως 272 κιλά.Το Locus Vector είναι ειδικά σχεδιασμένο να μεταφέρει φορτία μεγαλύτερου όγκου και βάρους. Ευέλικτο, αυτόνομο ρομπότ AMR, κατασκευασμένο με προδιαγραφές βιομηχανικής αντοχής, κινητικότητα σε πολλαπλές κατευθύνσεις και..
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)