ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: ColorWorks C7500 Brand: EPSON
Epson ColorWorks C7500 Βιομηχανικός έγχρωμος εκτυπωτής ετικετώνΈγχρωμος εκτυπωτής ετικετών βιομηχανικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας για την παραγωγή έγχρωμων ετικετών υψηλής ποιότητας σε μεγάλες ποσότητες εντός επιχείρησης και ανάλογα με τις ανάγκες.  Ο εκτυπωτής C7500 απευθύνεται σε πελά..
Model: ColorWorks C7500G Brand: EPSON
Epson ColorWorks C7500G Βιομηχανικός έγχρωμος εκτυπωτής ετικετώνΟ C7500 είναι ο απόλυτος εκτυπωτής μικρού όγκου έγχρωμων ετικετών. Οι κατασκευαστές μπορούν πλέον να καλύπτουν τις εσωτερικές τους ανάγκες σε παραγωγή ετικετών με εξαιρετική ταχύτητα, ποιότητα, αξιοπιστία και οικονομία. Επίσης, ο C7500 ..
Model: ColorWorks CW-C6000Ae Brand: EPSON
Epson ColorWorks CW-C6000Ae Βιομηχανικός εκτυπωτής έγχρωμων ετικετώνΈγχρωμος εκτυπωτής ετικετών 4 ιντσών με αυτόματο κόφτη που αποδίδει προσαρμοσμένη, έγχρωμη σήμανση και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μεγεθών ετικετών. Ψηφιακός, τετράχρωμος εκτυπωτής για απαιτητική παραγωγή υποστηρίζει πλάτος ετικέτας ..
Model: 1159 Brand: EPSON
Εκτυπωτής Barcode TM-C3500  Ο πιο αξιόπιστος και οικονομικός εκτυπωτής για έγχρωμες ετικέτες υψηλής λεπτομέρειας. Ιδανική λύση για όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, παραγωγούς που εκτυπώνουν ετικέτες σε προϊόντα, όπως εργαστήρια, μονάδες παραγωγής, συνεταιρισμοί, βιοτεχνίες, εμφιαλ..
Model: TM-H6000V Brand: EPSON
Θερμικός εκτυπωτής TM-H6000V. Αναβαθμισμένος εκτυπωτής POS ιδανικός για την εκτύπωση αποδείξεων, την εκτύπωση δελτίων και την επεξεργασία επιταγών, όλα σε μία μονάδα. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών και χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης. Γρήγορη ταχύτητα εκτύπωσης στα 350mm/sec, επε..
Model: TM-M30II-SL Brand: EPSON
Θερμικός εκτυπωτής EPSON TM-M30II SL. Κομψός και ευέλικτος POS εκτυπωτής αποδείξεων με ειδικό σχεδιασμό για να μπορεί να ενσωματώσει όλες τις συσκευές tablet και να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ταμείου. Δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης οριζόντια, κατακόρυφα ακόμα και σε τοίχο..
Model: TM-M30II Brand: EPSON
Θερμικός εκτυπωτής TM-M30II. Κομψός και ευέλικτος POS εκτυπωτής αποδείξεων TM-m30 που προσφέρει την ελευθερία να εκτυπώνετε αποδείξεις 3" από σχεδόν οποιαδήποτε κινητή συσκευή και/ ή υπολογιστή. Ιδανικό για τα περισσότερα περιβάλλοντα. Επιπλέον, επικοινωνεί με περιβάλλοντα κινητής τηλεφωνίας κα..
Model: TM-P80 Brand: EPSON
EPSON TM-P80 Φορητός Εκτυπωτής Αποδοτικός θερμικός εκτυπωτής, ιδανικός για σημεία εξυπηρέτησης και εργασία εν κινήσει. Εκτυπώνει αποδείξεις πλάτους 80 χιλ. και διατίθεται με ένα εύχρηστο κλιπ ζώνης για φορητή χρήση. Ο TM-P80 διαθέτει τη λειτουργία αυτόματης μείωσης χαρτιού, χάρη στην οποία μειώ..
Model: TM-P80II Brand: EPSON
EPSON TM-P80II Φορητός Εκτυπωτής Bluetooth, USB-C, AutocutterΜικρού μεγέθους, εργονομικός και κομψός θερμικός εκτυπωτής, ιδανικός για σημεία εξυπηρέτησης και εργασία εν κινήσει. Εκτυπώνει αποδείξεις πλάτους 80mm και διατίθεται με ένα εύχρηστο κλιπ ζώνης για φορητή χρήση. Ολοκαίνουργια σχεδίαση που τ..
Model: 1118 Brand: EPSON
Θερμικός εκτυπωτής TM-T20II. Ο TM-T20II της Epson είναι ένας οικονομικός εκτυπωτής αποδείξεων για σημεία πώλησης με υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και οικονομικές λειτουργίες. Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί την πιο οικονομική λύση εκτυπωτών αποδείξεων για σημεία πώλησης με πλάτος εκτύπωσης 8..
Model: TM-T20III Brand: EPSON
Θερμικός εκτυπωτής αποδείξεων TM-T20III. Ο TM-T20III της Epson είναι ένας οικονομικός εκτυπωτής αποδείξεων POS για σημεία πώλησης με υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και οικονομικές λειτουργίες. Συνδεσιμότητα USB και επιλογή ανάμεσα σε: USB + σειριακή ή Ethernet που μπορείτε να αλλάξει ανά πάσα στιγμ..
Model: TM-T70ii Brand: EPSON
Θερμικός εκτυπωτής TM-T70II USB + Ethernet.Αξιόπιστος θερμικός εκτυπωτής σημείων πώλησης με λειτουργίες αποκλειστικά από την πρόσοψη, μπορεί να τοποθετηθεί άνετα κάτω από το ταμείο χάρη στις μικρές του διαστάσεις. Ιδανικός για εστιατόρια, καταστήματα λιανικής και τους χώρους εστίασης, αυτό..
Model: TM-T70ii-white Brand: EPSON
Θερμικός εκτυπωτής TM-T70II USB + Serial.Αξιόπιστος θερμικός εκτυπωτής σημείων πώλησης με λειτουργίες αποκλειστικά από την πρόσοψη, μπορεί να τοποθετηθεί άνετα κάτω από το ταμείο χάρη στις μικρές του διαστάσεις. Ιδανικός για εστιατόρια, καταστήματα λιανικής και τους χώρους εστίασης, αυτός ..
Model: TM-T88V 042 Brand: EPSON
Θερμικός εκτυπωτής TM-T88V 042. Γρήγορος και οικονομικός εκτυπωτής αποδείξεων για σημεία πώλησης POS και εξυπηρέτησης που επιτρέπει την καλύτερη αποτύπωση εικόνων λογότυπων και γραφικών με μικρότερο κόστος. Με λειτουργία μείωσης χαρτιού που μειώνει τα απόβλητα και τις δαπάνες. Ενσωματωμένη διασ..
Model: TM-T88VI Brand: EPSON
Θερμικός εκτυπωτής TM-T88VI. Αξιόπιστος, γρήγορος εκτυπωτής αποδείξεων με δυνατότητα διασύνδεσης φορητών συσκευών που διευκολύνει την προσθήκη υπηρεσιών web και φορητών συσκευών σε ένα παραδοσιακό σύστημα σημείων πώλησης που βασίζεται σε υπολογιστές. Ο ευέλικτος εκτυπωτής αποδείξεων TM-T88VI τη..
Model: TM-T88VII Brand: EPSON
EPSON TM-T88VII (112) USB, Ethernet, Serial, PS, BlackΕκτυπωτής αποδείξεων υψηλής απόδοσης και ταχύτητας για ανταποκρίνεται σε συνθήκες εργασίας με εντατική ροή. Η υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης 500mm/sec. εξασφαλίζει αύξηση της παραγωγικότητας. Οι ευανάγνωστες αποδείξεις υψηλής ποιότητας  συμβάλλουν..
Model: TM-U220 Brand: EPSON
Εκτυπωτής Dot Matrix TM-U220 RS232 με cutterΟ TM-U220 είναι ένας σταθερός, υψηλής απόδοσης εκτυπωτής αποδείξεων dot matrix εξαιρετικά εύκολος στη χρήση. Αξιόπιστο εργαλείο που εκτυπώνει σε απλό χαρτί σε τρία πλάτη. Αυτόματος κόπτης autocutter και εύκολη συντήρηση. Εξοικονόμηση χώρου με διαστάσεις 16..
Model: TM-U295 Brand: EPSON
Εκτυπωτής Dot Matrix TM-U295 RS232Ιδανικός για επιταγές και για τερματικά πιστωτικών καρτών, ο TM-U295 είναι απίστευτα ανθεκτικός και σταθερός ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ευελιξία εκτύπωσης. Με δυνατότητα πολλών επιλογών γραμματοσειράς, προσφέρει τέσσερα μεγέθη εκτύπωσης και έχει τη δυνατότητα εκτύπωση..
Model: TM-U675 Brand: EPSON
Εκτυπωτής Dot Matrix TM-U675Εκτυπωτής πολλαπλών λειτουργιών και σημείων πώλησης (POS) είναι ο πιο αθόρυβος, ιδανικός τόσο για τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες όσο και για το περιβάλλον των καταστημάτων λιανικής πώλησης. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά και λειτουργίες για να εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία κα..
Εμφάνιση 1 έως 19 από 19 (1 Σελ.)