ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Model: MK7120 Orbit Brand: HONEYWELL
Scanner 1D Orbit MK7120 31A38 USB BL OMNIΤο Orbit™ είναι ένα κλασσικό, πανίσχυρο scanner. Τα μοντέλα Orbit 7120 και 7180 είναι πρωτοποριακά, κομψά και οικονομικά με επιτυχημένο σχεδιασμό. Αποτελούν την ιδανική λύση για τις απαιτήσεις της λιανικής, όπου ο χώρος στα ταμεία είναι περιορισμένο..
Model: 8760 Ring Brand: HONEYWELL
Ring Scanner Honeywell 8670 1D/2D 2.4GHz ασύρματοΤο 8670 Wireless Ring Scanner έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εργασίας εν κινήσει ώστε να διευκολύνει την ροή εργασιών και να εξοικονομεί χρόνο. Αποτελείται από δύο κομμάτια. Τους μαλακούς ελαστομερείς ιμάντες για τα δάκτυλα και τον καρπό που είναι πολ..
Model: 1351 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CK-65Το CK65 έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα των εργαζομένων και να ελαχιστοποιεί τα σφάλματα. Συνδυάζει λειτουργία με πληκτρολόγιο ( αλφαριθμητικό ή αριθμητικό) αλλά και με οθόνης αφής, εργονομικό σχεδιασμό και σταθερότητα για ασφαλή ροή εργασιών.&n..
Model: 1350 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CK3RΕύκολο στον χειρισμό, εύκολο στην εγκατάσταση, το φορητό τερματικό CK3R βοηθάει την επιχείρηση να επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματα του αυτοματισμού με μια ανθεκτική, πανίσχυρη συσκευή η οποία συνδυάζει και δυνατότητες σάρωσης με ταχύτητα και ακρίβεια. Σάρωση Υψηλής Απόδ..
Model: 1351 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CK3XΜε υψηλές επιδόσεις, πολύπλευρη σάρωση (omnidirectional) και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, το συμπαγές φορητό τερματικό CK3X βελτιώνει την ροή εργασίας και αναβαθμίζει την λειτουργία της επιχείρησης. Διαθέτει προαιρετικά RFID reader.Σάρωση Υψηλής Απόδοσης. Ανθεκτικό. Ασύρ..
Model: 1352 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CN51Αξιόπιστο εργαλείο με λειτουργικό σύστημα Microsoft® Windows Embedded Handheld 6.5 και Android 6.0. Υποστηρίζει σκάνερ πολλσπλής δέσμης 1D και 2D. Μεγάλη οθόνη 4'' ιντσών, WVGA multi-touch για πολλαπλές δυνατότητες σε γραφικά. Αντοχή πτώσης από 1.5 m σε σκληρή επιφάνει..
Model: 1353 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CN75Τα φορητά τερματικά Honeywell CN75 και CN75e προσφέρουν την απόδοση που απαιτούν οι επιχειρήσεις, δίνοντας  την δυνατότητα επιλογής μεταξύ Windows® ή Android™ σε μία συσκευή. Κομψός σχεδιασμός, 1.5 GHz dual-core, επεξεργαστής multi-engine με 2 GB RAM για να υποστη..
Model: 1354 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell Dolphin CN80Το Dolphin CN80 αποτελεί μια αναβαθμισμένη και ευέλικτη λύση, με γνώμονα την ασφάλεια της επιχείρησης, την αξιοπιστία, την απόδοση και τις απαιτήσεις διαχείρισης & ελέγχου. Κατασκευασμένο να λειτουργεί με την πλατφόρμα της Honeywell Mobility Edge και με επε..
Model: 1356 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CT40Το Dolphin CT40 είναι μια ισχυρή και ανθεκτική συσκευή με chipset octa-core υψηλών επιδόσεων, γρήγορο Wi-Fi και 4G LTE, παρέχοντας στους χειριστές γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες κρίσιμες για τις επιχειρήσεις όποτε το χρειάζονται. Το ανθεκτικό περίβλημα και η οθόνη..
Model: CT50 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CT50Ο φορητός υπολογιστής Dolphin CT50 εξυπηρετεί την εργασία εν κινήσει και εξασφαλίζει ομαλή ροή και απόδοση σε περιβάλλοντα με εντατικούς και γρήγορους ρυθμούς σάρωσης. Ιδανικό για διεκπαιρέωση παραγγελιών, παραδόσεις, σε εξυπηρέτηση πελατών και οργάνωση επιχειρήσεων. Ε..
Model: 1356 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CT60Το ανθεκτικό Dolphin™ CT60 είναι ιδανικό για τις επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη από συνδεσιμότητα παντού και όποτε χρειάζεται, με γρήγορη συλλογή δεδομένων για μέγιστη διαχείριση του χρόνου και αύξηση της παραγωγικότητας. Κατασκευασμένο σύμφωνα με την πλατφόρμα Mobility..
Model: 1355 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell EDA50Η υβριδική συσκευή EDA50 ScanPal συνδυάζει αξιοπιστία και ευχρηστία ώστε να παρέχει στους χειριστές άμεση πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, σε πολύ σημαντικές πληροφορίες για την επιχείρηση. Εύκολο στον χειρισμό, με ενσωματωμένο barcode scanner, εντοπίζει, συλλέγει και σ..
Model: 1355 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell EDA51Το ScanPal EDA51 είναι ελαφρύ, κομψό και κατασκευασμένο να αντέχει σε σταγόνες και πτώση απο 1,2 μ. Έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, άνετος και εύκολος χειρισμός σε περιβάλλον εξασφαλίζει σύντομη εκμάθηση για τους εργαζόμενους. Ο ισχυρός ενσωματωμένος σαρωτής λαμβάνει άμε..
Model: ScanPal EDA60K Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell ScanPal EDA60KΤο φορητό τερματικό ScanPal ™ EDA60K είναι η νέα φορητή φορητή συσκευή της Honeywell με εξαιρετικό σχεδιασμό για λειτουργία σε αποθήκες και σε βιοτεχνίες με λειτουργικό σύστημα Android ™ και σύνδεση Wi-Fi με ισχυρές δυνατότητες αποθήκευσης και προηγμένες επιλ..
Model: ScanPal EDA61K Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell ScanPal EDA61K 2D, SR, USB, BT,Wi-Fi, numeric, GPS, GMS.Το φορητό τερματικό ScanPal ™ EDA61K έχει σχεδιαστεί για πολλές εφαρμογές και επιχειρήσεις ιδανικά για τη διεξαγωγή εντατικής εργασίας σε αποστολές και την ροών εργασίας σε αποθήκες. Ελαφρύ, ιδανικό για κέντρα διανομή..
Model: Granit 1910 Brand: HONEYWELL
Scanner Honeywell Granit 1910 1D/2D cordedΤο Granit ™ 1910i λειτουργεί ενσύρματα και είναι ιδανικό για απαιτητικές συνθήκες σε 1D και 2D barcodes.  Εξαιρετική απόδοση, κορυφαία ανθεκτικότητα και βαθμός στεγανοποίησης IP65 για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός σκληρού εργασιακού περιβάλλοντ..
Model: HF600 Brand: HONEYWELL
Barcode Scanner Honeywell HF600 2D Area-imaging Το HF600 μπορεί να χρησιμοποιηθεί  σε πολλούς τομείς όπως στα σημεία πώλησης POS, καταστήματα λιανικής πώλησης, αποθηκες, logistics, εφοδιαστική αλυσίδα, φαρμακεία και εταιρίες. Εργονομικός σχεδιασμός που αποτελείται από 2 μέρη, τη σταθερή βά..
Model: HH360 Youjie Brand: HONEYWELL
Scanner Honeywell HH360 Youjie 1DΑπλή και κλασσική λύση με ισορροπημένη απόδοση, αντοχή και εργονομικό σχεδιασμό. Καλύπτει τις ανάγκες σάρωσης για εναλλαγή μεταξύ παραδοσιακών τυπωμένωνbarcode και barcode από οθόνη. Το HH360 παρέχει επίσης μεγάλη απόδοση λειτουργίας και σε βιομηχανικές εφαρμογές. Με..
Model: PC-42T Brand: HONEYWELL
Honeywell Barcode Εκτυπωτής PC42T. Εύκολος στην εγκατάσταση και έτοιμος για γρήγορη εκτύπωση, ο αναβαθμισμένος επιτραπέζιος εκτυπωτής θερμικής μεταφοράς PC42t είναι μια οικονομική επιλογή για εκτυπώσεις πλάτους έως 110mm, με δυνατότητα προσαρμογής πολλών μεγεθών όπως 12.7mm ή 25.4mm. ..
Model: MS3580 Quantum Brand: HONEYWELL
Scanner MS3580 Quantum 1DΤο QuantumT ™ 3580 παρέχει στους επαγγελματίες λιανικής τις κορυφαίες επιδόσεις σάρωσης σε laser scanner. Είναι ιδανικό για λειτουργία μεσαίας έντασης  σε καταστήματα λιανικής πώλησης, αλκοολούχων ποτών , φαρμακεία κ.α. Με πολυάριθμες επιλογές, ελαχιστοποιείται ο απαιτο..
Model: MS3780 Fusion Brand: HONEYWELL
Scanner Honeywell MS3780 Fusion 1DΤο Fusion™ 3780 laser barcode scanner αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεσαίας έντασης χρήση στον τομέα της λιανικής πώλησης,  φαρμακεία, κάβες κ.α. Συνδυάζει περιμετρική σάρωση μίας γραμμής σε μια ελαφριά, εργονομικά σχεδιασμένη συσκευή χειρό. H αυτόματη ανίχν..
Model: MS5145 Eclipse Brand: HONEYWELL
Scanner Honeywell MS5145 Eclipse 1DΤο Eclipse 5145 είναι ένα scanner χειρός με λέιζερ μιας γραμμής. Εξοπλισμένο με τεχνολογία CodeGate μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Η τεχνολογία CodeGate επιτρέπει στον χειριστή να στοχεύει εύκολα τον επιθυμητό γραμμικό κώδικα και να ολοκληρών..
Model: MS7180 Orbit Brand: HONEYWELL
Scanner MS7180 Orbit 1DΤο Orbit™ είναι ένα κλασσικό, πανίσχυρο scanner. Τα μοντέλα Orbit 7120 και 7180 είναι πρωτοποριακά, κομψά και οικονομικά με επιτυχημένο σχεδιασμό. Αποτελούν την ιδανική λύση για τις απαιτήσεις της λιανικής, όπου ο χώρος στα ταμεία είναι περιορισμένος. Τα scanner της σειράς Orb..
Model: MS7580 Genesis Brand: HONEYWELL
Scanner Honeywell MS7580 Genesis 1D/2DΤο Genesis™ 7580g είναι το πρώτο area-imaging scanner κατασκευασμένο να αποκωδικοποιεί όλα τα κοινά 1D, PDF και 2D barcodes. Η επαναστατική απεικονιστική του τεχνολογία είναι ενσωματωμένη σε μια κομψή και ανθεκτική συσκευή.  Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ..
Εμφάνιση 1 έως 24 από 41 (2 Σελ.)