ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: MK7120 Orbit Brand: HONEYWELL
Scanner 1D Orbit MK7120 31A38 USB BL OMNIΤο Orbit™ είναι ένα κλασσικό, πανίσχυρο scanner. Τα μοντέλα Orbit 7120 και 7180 είναι πρωτοποριακά, κομψά και οικονομικά με επιτυχημένο σχεδιασμό. Αποτελούν την ιδανική λύση για τις απαιτήσεις της λιανικής, όπου ο χώρος στα ταμεία είναι περιορισμένο..
Model: 8670 Ring Brand: HONEYWELL
Ring Scanner Honeywell 8670 1D/2D 2.4GHz ασύρματοΤο 8670 Wireless Ring Scanner έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εργασίας εν κινήσει ώστε να διευκολύνει την ροή εργασιών και να εξοικονομεί χρόνο. Αποτελείται από δύο κομμάτια. Τους μαλακούς ελαστομερείς ιμάντες για τα δάκτυλα και τον καρπό που είναι πολ..
Model: 1350 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CK3RΕύκολο στον χειρισμό, εύκολο στην εγκατάσταση, το φορητό τερματικό CK3R βοηθάει την επιχείρηση να επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματα του αυτοματισμού με μια ανθεκτική, πανίσχυρη συσκευή η οποία συνδυάζει και δυνατότητες σάρωσης με ταχύτητα και ακρίβεια. Σάρωση Υψηλής Απόδ..
Model: 1351 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CK3XΜε υψηλές επιδόσεις, πολύπλευρη σάρωση (omnidirectional) και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, το συμπαγές φορητό τερματικό CK3X βελτιώνει την ροή εργασίας και αναβαθμίζει την λειτουργία της επιχείρησης. Διαθέτει προαιρετικά RFID reader.Σάρωση Υψηλής Απόδοσης. Ανθεκτικό. Ασύρ..
Model: CK65 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CK65Το CK65 έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα των εργαζομένων και να ελαχιστοποιεί τα σφάλματα. Συνδυάζει λειτουργία με πληκτρολόγιο ( αλφαριθμητικό ή αριθμητικό) αλλά και με οθόνης αφής, εργονομικό σχεδιασμό και σταθερότητα για ασφαλή ροή εργασιών.&nb..
Model: 1352 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CN51Αξιόπιστο εργαλείο με λειτουργικό σύστημα Microsoft® Windows Embedded Handheld 6.5 και Android 6.0. Υποστηρίζει σκάνερ πολλσπλής δέσμης 1D και 2D. Μεγάλη οθόνη 4'' ιντσών, WVGA multi-touch για πολλαπλές δυνατότητες σε γραφικά. Αντοχή πτώσης από 1.5 m σε σκληρή επιφάνει..
Model: 1353 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CN75Τα φορητά τερματικά Honeywell CN75 και CN75e προσφέρουν την απόδοση που απαιτούν οι επιχειρήσεις, δίνοντας  την δυνατότητα επιλογής μεταξύ Windows® ή Android™ σε μία συσκευή. Κομψός σχεδιασμός, 1.5 GHz dual-core, επεξεργαστής multi-engine με 2 GB RAM για να υποστη..
Model: 1354 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell Dolphin CN80Το Dolphin CN80 αποτελεί μια αναβαθμισμένη και ευέλικτη λύση, με γνώμονα την ασφάλεια της επιχείρησης, την αξιοπιστία, την απόδοση και τις απαιτήσεις διαχείρισης & ελέγχου. Κατασκευασμένο να λειτουργεί με την πλατφόρμα της Honeywell Mobility Edge και με επε..
Model: 1356 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CT40Το Dolphin CT40 είναι μια ισχυρή και ανθεκτική συσκευή με chipset octa-core υψηλών επιδόσεων, γρήγορο Wi-Fi και 4G LTE, παρέχοντας στους χειριστές γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες κρίσιμες για τις επιχειρήσεις όποτε το χρειάζονται. Το ανθεκτικό περίβλημα και η οθόνη..
Model: CT50 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CT50Ο φορητός υπολογιστής Dolphin CT50 εξυπηρετεί την εργασία εν κινήσει και εξασφαλίζει ομαλή ροή και απόδοση σε περιβάλλοντα με εντατικούς και γρήγορους ρυθμούς σάρωσης. Ιδανικό για διεκπαιρέωση παραγγελιών, παραδόσεις, σε εξυπηρέτηση πελατών και οργάνωση επιχειρήσεων. Ε..
Model: 1356 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CT60Το ανθεκτικό Dolphin™ CT60 είναι ιδανικό για τις επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη από συνδεσιμότητα παντού και όποτε χρειάζεται, με γρήγορη συλλογή δεδομένων για μέγιστη διαχείριση του χρόνου και αύξηση της παραγωγικότητας. Κατασκευασμένο σύμφωνα με την πλατφόρμα Mobility..
Model: 1355 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell EDA50Η υβριδική συσκευή EDA50 ScanPal συνδυάζει αξιοπιστία και ευχρηστία ώστε να παρέχει στους χειριστές άμεση πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, σε πολύ σημαντικές πληροφορίες για την επιχείρηση. Εύκολο στον χειρισμό, με ενσωματωμένο barcode scanner, εντοπίζει, συλλέγει και σ..
Model: 1355 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell EDA51Το ScanPal EDA51 είναι ελαφρύ, κομψό και κατασκευασμένο να αντέχει σε σταγόνες και πτώση απο 1,2 μ. Έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, άνετος και εύκολος χειρισμός σε περιβάλλον εξασφαλίζει σύντομη εκμάθηση για τους εργαζόμενους. Ο ισχυρός ενσωματωμένος σαρωτής λαμβάνει άμε..
Model: ScanPal EDA52 Brand: HONEYWELL
Honeywell Φορητό Τερματικό ScanPal EDA52 1D/2D barcode,WLAN, USB, Android 11,IP67    Ενισχυμένο φορητό τερματικό μεγάλης αντοχής ScanPal EDA52 Honeywell με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon οκταπύρηνο στα 2,0 GHz και ισχυρή ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω επικοινωνίας NFC, Wi-Fi 5, Bluetoot..
Model: ScanPal EDA5s Brand: HONEYWELL
Honeywell Φορητό Τερματικό ScanPal EDA5s 1D/2D barcode,WLAN, USB, Android 11,IP67    Φορητό τερματικό μεγάλης αντοχής ScanPal EDA5S Honeywell με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon οκταπύρηνο στα 2,0 GHz και ισχυρή ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω επικοινωνίας NFC, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.1 και 4..
Model: ScanPal EDA60K Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell ScanPal EDA60KΤο φορητό τερματικό ScanPal ™ EDA60K είναι η νέα φορητή φορητή συσκευή της Honeywell με εξαιρετικό σχεδιασμό για λειτουργία σε αποθήκες και σε βιοτεχνίες με λειτουργικό σύστημα Android ™ και σύνδεση Wi-Fi με ισχυρές δυνατότητες αποθήκευσης και προηγμένες επιλ..
Model: ScanPal EDA61K Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell ScanPal EDA61K 2D, SR, USB, BT,Wi-Fi, numeric, GPS, GMS.Το φορητό τερματικό ScanPal ™ EDA61K έχει σχεδιαστεί για πολλές εφαρμογές και επιχειρήσεις ιδανικά για τη διεξαγωγή εντατικής εργασίας σε αποστολές και την ροών εργασίας σε αποθήκες. Ελαφρύ, ιδανικό για κέντρα διανομή..
Model: Granit 1910 Brand: HONEYWELL
Scanner Honeywell Granit 1910 1D/2D cordedΤο Granit ™ 1910i λειτουργεί ενσύρματα και είναι ιδανικό για απαιτητικές συνθήκες σε 1D και 2D barcodes.  Εξαιρετική απόδοση, κορυφαία ανθεκτικότητα και βαθμός στεγανοποίησης IP65 για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός σκληρού εργασιακού περιβάλλοντ..
Model: Granit 1991iSR Brand: HONEYWELL
Honeywell Granit 1991iSR BT, 2D, SR, USB, MULTI-IF, DIGIMARC, KIT (USB), REDΜε εξαιρετικό πλεονέκτημα την αντοχή σε πτώση από 3 μέτρα, το Granit™ XP έχει σχεδιαστεί για να συνεχίζει να λειτουργεί μετά από πρόσκρουση σε αποβάθρες φόρτωσης, περονοφόρα ανυψωτικά και οχήματα picking. Το Granit παρέχει σ..
Model: HF600 Brand: HONEYWELL
Barcode Scanner Honeywell HF600 2D Area-imaging Το HF600 μπορεί να χρησιμοποιηθεί  σε πολλούς τομείς όπως στα σημεία πώλησης POS, καταστήματα λιανικής πώλησης, αποθηκες, logistics, εφοδιαστική αλυσίδα, φαρμακεία και εταιρίες. Εργονομικός σχεδιασμός που αποτελείται από 2 μέρη, τη σταθερή βά..
Model: HH360 Youjie Brand: HONEYWELL
Scanner Honeywell HH360 Youjie 1DΑπλή και κλασσική λύση με ισορροπημένη απόδοση, αντοχή και εργονομικό σχεδιασμό. Καλύπτει τις ανάγκες σάρωσης για εναλλαγή μεταξύ παραδοσιακών τυπωμένωνbarcode και barcode από οθόνη. Το HH360 παρέχει επίσης μεγάλη απόδοση λειτουργίας και σε βιομηχανικές εφαρμογές. Με..
Model: Hyperion 1300g Brand: HONEYWELL
Honeywell Hyperion 1300g, 1D, USB, Light Industrial ScannerΟ σαρωτής γραμμικού κώδικα Hyperion™ 1300g είναι ιδανικός για εφαρμογές εντατικής σάρωσης σε εταιρείες και βιοτεχνίες. Διαθέτει ιδανική ισορροπία απόδοσης, εργονομίας και κορυφαία αντοχή στην κατηγορία του. Εξαιρετικά ευέλικτο, μπορεί να δια..
Model: MPD31D Brand: HONEYWELL
Honeywell MPD31D Εκτυπωτής Φορητός Οικονομικός φορητός εκτυπωτής που έχει σχεδιαστεί για εντατική ροή εργασίας στα καταστήματα λιανικής πώλησης, τον κατασκευαστικό κλάδο, την εφοδιαστική αλυσίδα, την διανομή και αποθήκευση. Δημιουργεί ετικέτες με κωδικούς και εικόνες 1D, 2D και QR με ταχύτητα ε..
Model: MS3580 Quantum Brand: HONEYWELL
Scanner MS3580 Quantum 1DΤο QuantumT ™ 3580 παρέχει στους επαγγελματίες λιανικής τις κορυφαίες επιδόσεις σάρωσης σε laser scanner. Είναι ιδανικό για λειτουργία μεσαίας έντασης  σε καταστήματα λιανικής πώλησης, αλκοολούχων ποτών , φαρμακεία κ.α. Με πολυάριθμες επιλογές, ελαχιστοποιείται ο απαιτο..
Εμφάνιση 1 έως 24 από 53 (3 Σελ.)