ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: ZQ-T8650 i5 6360U Brand: ICS
Touch POS ZQ-T8650 15'' CAP, i5 6360U, FANLESS, USB, RS232, LAN, AUDIO, VGA, HDMIΛύση Touch POS 15 " Capacitive touch panel. Κατασκευή που περιλαμβάνει αλουμίνιο και με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά. Διατίθεται με επεξεργαστή Intel 6360U Core i5, 2.00 FANLESS με διαφορετικές συνδέσεις. Πολλές επιλογέ..
Model: ZO-PO-ZQ43 Brand: ICS
Touch POS ZQ-T9150 Intel® Core® i5  4300UΛύση Touch POS 15"με ανθεκτική κατασκευή από αλουμίνιο και λειτουργικό σχεδιασμό για διευκόλυνση της ροής εργασίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση  των πελατών. Διατίθεται με επεξεργαστή Intel® Core® i5  4300U και με διαφορετικές συνδέσεις. Ε..
Model: ZQ-T9170 10th Gen. Brand: ICS
ZQ-T9170 10th Gen. fanless USB-RS232-Audio-VGA-HDMIΛύση Touch POS 17" για διαχείριση των σημείων πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών. Ανθεκτική κατασκευή, κομψός σχεδιασμός και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά. Με τεχνολογία χωρίς ανεμιστήρες – fanless. Επεξεργαστή Intel® Core™ i5 10210U fanless ..
Model: PO-ZQ-9170 Brand: ICS
Touch POS ZQ-T9170 i5-6360U USB – RS232 - Audio – VGA - HDMIΛύση Touch POS 17" για διαχείριση των σημείων πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών. Ανθεκτική κατασκευή, κομψός σχεδιασμός και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά. Με τεχνολογία χωρίς ανεμιστήρες – fanless. Επεξεργαστή Intel® Core™ i5-6360U και εξαιρε..
Model: ZQ-T9170 Brand: ICS
Touch POS ZQ-T9170Λύση Touch POS 17" συνδυασμό με PC. Κατασκευή που περιλαμβάνει αλουμίνιο και τεχνολογία χωρίς ανεμιστήρες CPU Intel® Core™ i5-6287U, 3.10 GHz ή Intel Celeron J1900 με εξαιρετική επίπεδη οθόνη αφής και σχεδιασμένο να συντηρείται εύκολα. Πολλές επιλογές περιφερειακών συστημάτων και σ..
Model: POS-ZQ-T9190 Brand: ICS
Touch POS ZQ-T9190Λύση Touch POS PC 19". Κατασκευή που περιλαμβάνει αλουμίνιο και τεχνολογία χωρίς ανεμιστήρες. CPU Intel® Core™ i5-6287U, 3.10 GHz & Intel Bay-Trail J1900 Quad Core με εξαιρετική επίπεδη οθόνη αφής και σχεδιασμένο να συντηρείται εύκολα. Πολλές επιλογές περιφερειακών συστημάτων.&..
Model: POS-ZQ-T9190 Brand: ICS
Touch POS ZQ-T9190 i5-6360UΟλοκληρωμένο σύστημα Touch POS 19" με εργονομικό και πολύ κομψό σχεδιασμό για την αποτελεσματική διαχείριση των σημείων εξυπηρέτησης. Λειτουργεί αυτόνομα και επικοινωνεί με περιφερειακές συσκευές. Με επεξεργαστήIntel® Core™ i5-6360U στα 2.00 GHz, αναβαθμισμένη μνήμη από 8G..
Model: 555 Brand: ICS
Ήπια Αντισηπτική λοσιόν για τα χέρια με 70% αλκοόλη για άμεση απολύμανση απο ιούς και βακτήρια. Με ελαφρύ άρωμα και φυσικά καλλυντικά συστατικά, καθαρίζει τα χέρια χωρίς να κολλάει. Διατίθεται σε οικονομική συσκευασία των 5000ml για να είναι πάντα γεμάτα τα dispenser της επιχείρησης. Επώνυμο αντισηπ..
Model: 555 Brand: ICS
Ήπιο Αντισηπτικό Gel για τα χέρια με 70% αλκοόλη για άμεση απολύμανση απο ιούς και βακτήρια. Με διακριτικό άρωμα και φυσικά καλλυντικά συστατικά, καθαρίζει τα χέρια χωρίς να κολλάει. Διατίθεται σε οικονομική συσκευασία των 5000ml για να είναι πάντα γεμάτα τα dispenser της επιχείρησης. Επώνυμο αντιση..
Model: SN-BA-INTA Brand: ICS
Ειδική βάση Tablet Stand 20cm που τοποθετείται σε πάγκο.Η λύση στήριξης tablet έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε οποιονδήποτε χώρο της επιχείρησης. Είναι ιδανική για διαχείριση παραγγελιών στην κουζίνα, σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και εμπορικές εταιρείες. Απλή και αξιόπιστη βάση 20cm με κ..
Model: SN-ST-IN40 Brand: ICS
Ειδική βάση Tablet Stand 40cm που τοποθετείται σε πάγκο.Η λύση στήριξης tablet έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε οποιονδήποτε χώρο της επιχείρησης. Είναι ιδανική για διαχείριση παραγγελιών στην κουζίνα, σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και εμπορικές εταιρείες. Απλή και αξιόπιστη βάση 40 cm με κλίση..
Model: Tablet Wall Mount Brand: ICS
Ειδική βάση Tablet που τοποθετείται σε τοίχο.Επαγγελματική βάση για την στήριξη του tablet σε τοίχο με ειδικό βραχίονα υψηλής αντοχής. Η εγκατάσταση στον τοίχο προσφέρει τη δυνατότητα να γέρνει η οθόνη του tablet και να διατηρείται ασφαλές σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο. Ο βραχίονας τοίχου δίνει δυνατό..
Model: Modular Kiosk Brand: ICS
Ειδική βάση για Kiosk POS που προσαρμόζεται στον χώρο.Στιβαρή βάση βάρους 2 κιλών που στηρίζει το POS και προβλέπει θέση για τον εκτυπωτή, σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και μεταφέρεται εύκολα. Με ανοίγματα για τα καλώδια, τα κρατάει τακτοποιημένα και ασφαλή. Μεταλλική κα..
Model: 1187 Brand: ICS
Βρεφοζυγός Baby Scale 2 in 1Ζυγαριά για βρέφη αλλά και για μεγαλύτερες ηλικίες. Τοποθετείται ειδικό εξάρτημα για να ζυγίζεται το μωρό το οποίο είναι αποσπώμενο. Όταν το παιδάκι μεγαλώσει, ζυγίζεται όρθιο γιατί αφαιρείται το εξάρτημα και μπορεί να πατήσει πάνω στην ζυγαριά.Ικανότητα Ζύγισης: 30kg/20g..
Model: 1663 Brand: ICS
Αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση Διαχείρισης Αποθήκης, η οποία αποτελείται από φορητά τερματικά, εκτυπωτές και ειδική εφαρμογή - software. H ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης αποθήκης εξασφαλίζει μείωση του χρόνου απασχόλησης του ανθρώπινου δυναμικού, εξοικονόμηση δαπανών, περιορισμό απώλειας ειδών. Ελαχ..
Model: 1590 Brand: ICS
Ζυγός για φρέον - Ιδανικός για ψυκτικούς.Ζυγός μπαταρίας για ζύγιση και μέτρηση φρέον τοποθετημένος σε φορητή θήκη. Λειτουργία αυτόματου σβησίματος και ικανότητα ζύγισης 70kg/5gr.Ιδανικό για ψυκτικούς..
Model: 1588 Brand: ICS
Προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε είδος διακίνησης (Helm, ή λάμα, ή σωλήνα, κλπ.)Βαριάς κατασκευής, ζύγιση σε μια δυναμοκυψέλη, Inox ή ΟΡ. Ιδανικός για ζύγιση κρεάτων  ..
Model: 700.0770 Brand: ICS
Κερματοζυγός COS για αποσκευές σε ξενοδοχεία και αεροδρομίαΚατάλληλος για όλα τα είδη νομισμάτων, είναι δημοφιλές για ξενοδοχειακά θέρετρα και αεροδρόμια. Ικανότητα ζύγισης έως 200Kg. Με οθόνη LCD με ψηφία και backlight, βαριά κατασκευή, λειτουργεί με ρεύμα-μπαταρία και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Ζυ..
Model: COIN-NOTE-CASE Brand: ICS
Θήκη κερμάτων και χαρτονομισμάτων για ταμειακή μηχανή.Μεταλλική θήκη με πλαστικό κερματοδέκτη αποσπώμενο, 6 θέσεις χαρτονομισμάτων, διαχωρισμός κερμάτων σε 8 θήκες. Διαστάσεις 31x26x7cm...
Model: 8 κερμάτων Brand: ICS
Κερματοθήκη ICS Φορητού ταμείου 8 κερμάτωνΠλαστική κερματοθήκη 8 κερμάτων για φορητό ταμείο. Διαστάσεις 307x147x20mm...
Model: 1431 Brand: ICS
Κάμερα ασφαλείας 2 Mp Cmos SensorΕγκατάσταση με 3 απλά βήματα: Σύνδεση στο ρεύμα,  Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής "iEye",  Συχρονισμός μέσω Wi-Fi.Ασύρματη επικοινωνία με Wifi και ενσύρματη επικοινωνία με Ethernet. Περιστροφή 360° πάνω-κάτω ρομποτικά. Ενσωματωμένο Μικρόφωνο/Μεγάφωνο, κα..
Model: 1442 Brand: ICS
Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης - Κεντρικός Φωτεινός Πίνακας 22''Κεντρικός φωτεινός πίνακας 22'' με ενσωματωμένο ηχείο. Ο πίνακας εμφανίζει τον αριθμό προτεραιότητας που εξυπηρετείται και σε ποιο ταμείο. Στον πίνακα υπάρχει δυνατότητα ενφάνισης διαφημιστικών μηνυμάτων, υπενθυμίσεων, προσφορών κ.λ.π...
Model: 1442 Brand: ICS
Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης - Μηχανή έκδοσης εισιτηρίωνΔιαθέτει ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή. Ο εκτυπωτής προσφέρει την δυνατότητα εκτύπωσης της σχετικής υπηρεσίας, ώρα, ημερομηνία, χρόνο αναμονής αλλά και διαφημιστικά μηνύματα, προσφορές κ.α. Τα συστήματα ελέγχου προτεραιότητας ελέγχουν την..
Model: ICS Firmware upgrade Brand: ICS
Προγράμματα Αναβάθμισης ΦΤΜ & ΑΔΗΜΕ για διασύνδεση με EFT/POS.Εφαρμογές αναβάθμισης firmware των ταμειακών συστημάτων της ICS Καραφύλλης Α.Ε. ώστε να υιοθετούν το πρωτόκολλο επικοινωνίας με EFT/POS καθώς και άλλες λειτουργίες ασφάλειας και επικοινωνίας με κύρια την δυνατότητα επόμενων απομακρυσμ..
Εμφάνιση 265 έως 288 από 339 (15 Σελ.)