ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: ICS White Lady Kiosk Brand: ICS
Self Service Information Kiosk POS Terminal ICS White Lady Kiosk Το ICS White Lady Information Kiosk είναι μια κομψή και αξιόπιστη λύση για ποικίλες εφαρμογές εξυπηρέτησης πελατών, παροχής πληροφοριών, διαφήμισης και προβολής. Διατίθεται με οθόνη αφής 43'' ή 55'', υψηλής φωτεινότητας, πολλαπλών..
Model: ICS XP R330H Brand: ICS
Θερμικός εκτυπωτής ICS XP R330H USB + EthernetΟ XP-R330h είναι ένας κομψός εκτυπωτής με μοντέρνο σχεδιασμό για να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Γρήγορος και εύκολος στην χρήση, μπορεί να εκτυπώνει με ταχύτητα 300mm/s. Αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, εύκολη τοποθέτηση χαρτιού και αυτόματο κόφτης για εξοικονό..
Model: ICS XP-350 Brand: ICS
Εκτυπωτής Barcode ICS XP-350 Με ταχύτητα εκτύπωσης 127 mm/s, πλάτος χαρτιού 80 mm, Θερμική ευαισθησία, φωτοηλεκτρικός αισθητήρας, σύνδεση Serial+USB+Lan, Αυτόματο κόφτη ετικετών, μνήμη DRAM: 4MΒ  NV FLASH: 4MΒ. Υποστηρίζει PDF417, QR CODE, Data matrix 2D εκτύπωση, internet defaul..
Model: ICS XP-365 Brand: ICS
Εκτυπωτής Θερμικός Barcode ICS XP-365B  USB+LANΜοναδικός εκτυπωτής με διπλή λειτουργία, για εκτύπωση ετικετών και αποδείξεων. Πολύ εύκολα, με ένα κουμπί αλλάζει λειτουργία και απο εκτυπωτής ετικετών γίνεται αποδείξεων και το αντίστροφο. Πολύ αξιόπιστος και λειτουργικός,  λειτουργεί με ταχύ..
Model: ICS XP-D260N Brand: ICS
ICS XP-D260N Θερμικός Εκτυπωτής SERIAL+USB+ETHERNET Γρήγορος και αξιόπιστος θερμικός εκτυπωτής με έξυπνο κόφτη για αποφυγή εμπλοκής χαρτιού και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για μείωση του λειτουργικού κόστους. Ο ειδικός σχεδιασμός -όλα σε ένα- του mainboard βελτιώνει την λειτουργία και εξασφαλίζ..
Model: ICS-XP-K200L-ETH Brand: ICS
Θερμικός εκτυπωτής ICS XP-K200L EthernetΟ XP-K200L χρησιμοποιεί χαρτί 80mm, είναι εξοπλισμένος με ιαπωνική κεφαλή εκτύπωσης ενώ το μαχαίρι κοπής είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό ατσάλι. Ο K200L διαθέτει προηγμένη τεχνολογία κινητήρα, η οποία βοηθά στην αυξημένη ταχύτητα εκτύπωσης στα 20..
Model: ICS-XP-K200L-USB-ETH Brand: ICS
Θερμικός εκτυπωτής ICS XP-K200L USB-EthernetΟ XP-K200L χρησιμοποιεί χαρτί 80mm, είναι εξοπλισμένος με ιαπωνική κεφαλή εκτύπωσης ενώ το μαχαίρι κοπής είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό ατσάλι. Ο K200L διαθέτει προηγμένη τεχνολογία κινητήρα, η οποία βοηθά στην αυξημένη ταχύτητα εκτύπωσ..
Model: ICS-XP-K260L-USB-SERIAL-ETH Brand: ICS
Θερμικός εκτυπωτής ICS XP-K260L USB + Serial + EthernetΟ XP-K260L χρησιμοποιεί χαρτί 80mm, είναι εξοπλισμένος με ιαπωνική κεφαλή εκτύπωσης ενώ το μαχαίρι κοπής είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό ατσάλι. Ο K260L διαθέτει προηγμένη τεχνολογία κινητήρα, η οποία βοηθά στην αυξημένη ταχύτ..
Model: ICS-XP-K260L-USB-SERIAL-ETH-WIFI Brand: ICS
Θερμικός εκτυπωτής ICS XP-K260L USB + Serial + Ethernet + Wi-FiΟ XP-K260L χρησιμοποιεί χαρτί 80mm, είναι εξοπλισμένος με ιαπωνική κεφαλή εκτύπωσης ενώ το μαχαίρι κοπής είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό ατσάλι. Ο K260L διαθέτει προηγμένη τεχνολογία κινητήρα, η οποία βοηθά στην αυξημέ..
Model: ICS-XP-Q800 Brand: ICS
Θερμικός εκτυπωτής ICS XP-Q800Πολύ γρήγορος και αποδοτικός εκτυπωτής με ταχύτητα στα 300mm/sec, πολύ απλό στην χρήση και εύκολη αλλαγή χαρτιού. Διαθέτει αυτόματο κόφτη και μπορεί να τοποθετηθεί σε πάγκο ή σε τοίχο. Διαστάσεις 195x140x142.5mm. Βάρος 1.1kg...
Model: ICS XP-S300M-USB-SERIAL-ETH Brand: ICS
Θερμικός εκτυπωτής ICS XP-S300M USB + Serial + EthernetΟ XP-S300M χρησιμοποιεί χαρτί 80mm, είναι εξοπλισμένος με ιαπωνική κεφαλή εκτύπωσης ενώ το μαχαίρι κοπής είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό ατσάλι. Διαθέτει προηγμένη τεχνολογία η οποία βοηθά στην αυξημένη ταχύτητα εκτύπωσης στα ..
Model: ICS XP-V330N Brand: ICS
Θερμικός εκτυπωτής ICS XP-V330N SERIAL+USB+ETHERNET BLACKEκτυπωτής αποδείξεων XP-V330N με πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας και τοποθέτησης σε τοίχο. Λειτουργία αυτόματης βαθμονόμησης κοπής, διάρκεια ζωής κόπτη 1,5 εκατομμύρια κοπές, υποστηρίζει ενημέρωση και αναβάθμιση λογισμικού online για την έκδ..
Model: 1205 Brand: ICS
Ιταλική βάση για POS Ingenico  iCT-220 Εργονομική βάση που να ασφαλίζει το τερματικό και να επιτρέπει την εύκολη χρήση του τόσο από τον υπάλληλο όσο και από τον πελάτη. Εγκαθίσταται χωρίς δυσκολία και μπορεί να υποδεχτεί την πλειοψηφία των τερματικών POS. Τα καλώδια περνούν μέσα από τη μον..
Model: 1139 Brand: ICS
Ιταλική βάση για POS Verifone Vx520 Εργονομική βάση που να ασφαλίζει το τερματικό και να επιτρέπει την εύκολη χρήση του τόσο από τον υπάλληλο όσο και από τον πελάτη. Εγκαθίσταται χωρίς δυσκολία και μπορεί να υποδεχτεί την πλειοψηφία των τερματικών POS. Τα καλώδια περνούν μέσα από τη μονάδα στήρ..
Model: 1137 Brand: ICS
ICS Πίνακας LED για όλα τα καταστήματα.Πίνακας που γράφεται και σβήνεται πολύ εύκολα. Το μήνυμα φωτίζεται με LED και κάνει την προωθητική κίνηση να ξεχωρίζει.  Ιδανική και απλή λύση για την εστίαση που υπάρχουν αλλαγές του μενού ανάλογα με την ημέρα και την ώρα. Σε μπαρ και καφετέριες για ..
Model: ICS-CK616 Brand: ICS
Σύστημα αυτόματου τυλίγματος ρολού ετικέτας ICS-CK616Για αυτοκόλλητες ετικέτες, ετικέτες πλενόμενες, ρούχων, ρολά και ταινίες που τυλίγονται. Το μηχάνημα είναι πολύ εύκολο στην χρήση και διαθέτει ένα μόνο κουμπί λειτουργίας. Μπορεί αυτόματα να περιστρέφεται και να τυλίγει ενώ έχει την δυνατότητα να ..
Model: 1930 Brand: ICS
Θερμικός Εκτυπωτής ICS-E260N.  Οριζόντιος σχεδιασμός για στήριξη σε τοίχο, εύκολος στην χρήση με επιλογές όπως «drop in paper load» και «auto cutter».  Ευέλικτες δυνατότητες σύνδεσης USB, Serial και ethernet μαζί. Χωρητικότητα στήλης 576 dots/line 512 dots/line (80mm). Χαρτί&nbs..
Model: ICS-P200 Brand: ICS
Εκτυπωτής Φορητός ICS-P200Eξαιρετικής απόδοσης φορητός εκτυπωτής με μπαταρία ιόντων λιθίου 2000mAh αποτελεί ιδανική λύση για δημόσιες υπηρεσίες, στην αστυνομία, την καπνοβιομηχανία, τα ταχυδρομεία, τις μεταφορές, τη διανομή και άλλους τομείς. Ελαφρύς εκτυπωτής, επικοινωνεί με IOS / Android για γρήγο..
Model: ICS-P4401B Brand: ICS
Φορητός Εκτυπωτής ICS-P4401B USB+BluetoothΦορητός εκτυπωτής ετικετών με μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα απόδοσης. Υποστηρίζει οθόνη LCD, εύκολη στη λειτουργία, μπαταρία Li-ion μεγάλης χωρητικότητας 7,4V/2500mhA και μεγάλη αναμονή.  Υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης 100 mm/s και με χαμηλό θόρυ..
Model: ILS-1100 Brand: ICS
Ηλεκτρονικός ζυγός ετικέτας  ILS-1100Δίγραμμη LCD dot matrix οθόνη, αλφαριθμητική  με Backlight και δυνατότητα κυλιόμενου μηνύματος. Δυνατότητα αναβάθμισης του Software online. Εκτυπωτής με κασέτα για ευκολία στην αλλαγή του χαρτιού - ετικέτας. Εκτύπωση barcode 1D & 2D. ..
Model: 1431 Brand: ICS
Κάμερα ασφαλείας αδιάβροχη Wi-FiΑσύρματη κάμερα ασφαλείας ιδανική και για εξωτερικούς χώρους για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Λειτουργεί ενσύρματα με ethernet και ασύρματα μέσω Wi-Fi. Ο χειρισμός πραγματοποιείται από Android, IOS και υπολογιστή. Περιστροφή 360° πάνω-κάτω ρομποτικά και καταγραφή σε..
Model: 1179 Brand: ICS
Ηλεκτρονικός Ζυγός-Παλετοφόρο IW LEDΚατασκευή για βιομηχανική χρήση με οθόνη Backlight LED, 6 ψηφίων στα 24mm. Ζύγιση με 4 δυναμοκυψέλες,  2.000 kg/1kg. Επαναφορτιζόμενη μπαταρία με διάρκεια 60 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Αδιάβροχο πληκτρολόγιο. Μηκος πηρουνιών: 1.135mm, πλάτος πηρουνιών: 180mm...
Model: KA-4141 insert Brand: ICS
Κερματοδέκτης συρταριού KA-4141 Π355 x Μ325 x Y60mmΕσωτερικό συρταριού πλαστικό με 4 θήκες χαρτονομισμάτων και 8 θήκες κερμάτων. Διαστάσεις Π355 x Μ325 x Y60mm...
Model: KFC Kiosk Brand: ICS
KFC Kiosk - Self Service System ICS California 32''Το ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελίας και πληρωμής ICS California λειτουργεί στα KFC Kentuky Fry Chicken - την μεγάλη αλυσίδα εστίασης και εξυπηρετεί χιλιάδες παραγγελίες καθημερινά. Η εγκατάσταση των αυτόματων συστημάτων στα σημεία πώλησης έχει βοηθή..
Εμφάνιση 145 έως 168 από 325 (14 Σελ.)