ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: SE-WA-MOUN Brand: SENOR
Βάση στήριξης τοίχου για συστήματα POS Senor 1170 B.Κομψό σύστημα για τοποθέτηση του POS σε τοίχο που υποστηρίζει ρυθμιζόμενη κλίση και περιστροφή της οθόνης. Η απόσταση από τον τοίχο είναι στα 130mm και είναι σταθερά στερεωμένη στον τοίχο. Αντοχή βάρους 12kg, συγκρατεί με ασφάλεια την οθόνη. Οπές σ..
Model: 1098 Brand: SENOR
Οθόνη Αφής ICS SENOR AMON 15PS Η AMON έχει μοναδικά έξυπνο σχεδιασμό που της επιτρέπει να εκτελέσει ένα ευρύ φάσμα καθηκόντων. Λειτουργεί ως POS Monitor, Οθόνη Κουζίνας, Διπλή οθόνη αφής και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Το ολοκληρωμένο σύστημα AMON All-in-  One Tou..
Model: KDS +7S Brand: SENOR
Σύστημα POS Κουζίνας KDS +7S Intel Core i3-7020UΤο Σύστημα POS Κουζίνας KDS εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της παραγγελίας στην κουζίνα, γρήγορα και με διαχωρισμό τμημάτων. Πρόκειται για τερματικό σταθμό με αυξημένη αντοχή , ειδικό για χρήση σε απαιτητικούς χώρους εργασίας, όπως οι κουζί..
Model: POS-KDS-197 Brand: SENOR
Σύστημα POS Κουζίνας KDS 197Το Σύστημα POS Κουζίνας KDS εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της παραγγελίας στην κουζίνα, γρήγορα και με διαχωρισμό τμημάτων. Πρόκειται για τερματικό σταθμό με αυξημένη αντοχή , ειδικό για χρήση σε απαιτητικούς χώρους εργασίας, όπως οι κουζίνες εστιατορίων με π..
Model: Senor KDS 21 Brand: SENOR
Senor KDS 21 Kiosk Display System - Kitchen POSΗ σειρά KDS αποτελεί ένα ανθεκτικό σύστημα POS με σχεδιασμό 'Fanless", ειδικά κατασκευασμένο για λειτουργία σε απαιτητικές συνθήκες περιβάλλοντος. Συμβάλλει στην βελτίωση της αποδοτικότητας της εργασίας και στην ικανοποίηση σύγχρονων απαιτήσεων με εξαιρ..
Model: SENOR KDS 7H Brand: SENOR
 SENOR KDS 7H Σύστημα POS ΚουζίναςΤο Kiosk Display System, είναι ένα ισχυρό και ολοκληρωμένο σύστημα POS με σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρα, ειδικό για αντοχή σε σκληρό περιβάλλον. Στιβαρός και ευέλικτος σχεδιασμός, στοχεύει στη βελτίωση της αποδοτικότητας της εργασίας και στην ικανοποίηση των απαιτ..
Model: POS-KDS-7S Brand: SENOR
Σύστημα POS Κουζίνας KDS 7S Το Σύστημα POS Κουζίνας KDS εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της παραγγελίας στην κουζίνα, γρήγορα και με διαχωρισμό τμημάτων. Πρόκειται για τερματικό σταθμό με αυξημένη αντοχή , ειδικό για χρήση σε απαιτητικούς χώρους εργασίας, όπως οι κουζίνες εστιατ..
Model: SENOR KDS 7VII Brand: SENOR
 SENOR KDS 7VII Σύστημα POS ΚουζίναςΤο Kiosk Display System, είναι ένα ισχυρό και ολοκληρωμένο σύστημα POS με σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρα, ειδικό για αντοχή σε σκληρό περιβάλλον. Στιβαρός και ευέλικτος σχεδιασμός, στοχεύει στη βελτίωση της αποδοτικότητας της εργασίας και στην ικανοποίηση των απα..
Model: POS-KDS-15 Brand: SENOR
Σύστημα POS Κουζίνας KDSΤο Σύστημα POS Κουζίνας KDS εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της παραγγελίας στην κουζίνα, γρήγορα και με διαχωρισμό τμημάτων. Πρόκειται για τερματικό σταθμό με αυξημένη αντοχή , ειδικό για χρήση σε απαιτητικούς χώρους εργασίας, όπως οι κουζίνες εστιατορίων με πολύ ..
Model: Senor ISPOS 5S J6412 Brand: SENOR
Senor ISPOS 5S Touch POS IP66Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανεμιστήρα, ..
Model: POS-iSPOS-106Ε Brand: SENOR
Senor iSPOS-106Ε Touch POS αδιάβροχο!Με την πλατφόρμα Intel® Quad Core Celeron και με την δυνατότητα αποθήκευση SSD, το iSPOS S106 παρουσιάζει εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία για την αποτελεσματική διαχείριση των συναλλαγών υψηλού όγκου. Η οθόνη LED υψηλής ανάλυσης 10,4 ιντσών με προηγμένη τεχνολο..
Model: POS-iSPOS-195 Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-195 αδιάβροχο!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανεμι..
Model: POS-iSPOS-197 Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-197 αδιάβροχο!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανεμι..
Model: iSPOS-5A Intel i7 Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-5A i7 αδιάβροχο!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανε..
Model: iSPOS-5N Intel i7 Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-5N i7 IP66!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανεμιστή..
Model: i3 7020U Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-5S αδιάβροχο!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανεμισ..
Model: i3 7020U Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-5S Nano White αδιάβροχο!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χ..
Model: POS-iSPOS-7S Brand: SENOR
Touch POS Senor iSPOS-7S αδιάβροχο!Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται σε περιβάλλοντα με δύσκολες συνθήκες. Με εργονομικό σχεδιασμό, αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά της λιανικής και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Άνεση και λειτουργικότητα, με πλαίσιο αλουμινίου και χωρίς ανεμισ..
Model: Senor K5SE J6412 Brand: SENOR
Senor K5SE J6412 Touch POS IP66Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης, εστίασης, αναψυχής και φιλοξενίας. Πολύ κομψή και λεπτή κατασκευή. Υποστηρίζει τα σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών και διευκολύνει την ροής εργασιών. Με σύστημα εσω..
Model: Senor MES 17 Brand: SENOR
Senor MES 17 STAINLESS, 17”, INTEL CELERON J6412, P.CAP ,8GB, 128GB SSD, BLACK, WINDOWS 10 IOTΗ σειρά MES συνδυάζει πραγματική επίπεδη οθόνη αφής και στεγανοποίηση IP66 για ολόκληρη τη μονάδα. Στιβαρό και ολοκληρωμένο σύστημα χωρίς ανεμιστήρα και αερισμό ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε σκληρά περιβά..
Model: x5POS Intel i3 Brand: SENOR
Senor X5s Touch POS ultra slim που αναδιπλώνειΜοναδικό σύστημα POS, πολύ λεπτό και κομψό που μπορεί να λειτουργήσει στον τοίχο με βάση VESA, ως κιόσκι, POS και ως tablet. Kομψό, προσαρμόζεται εύκολα και λειτουργεί σε πολλαπλές θέσεις. Συνδέεται εύκολα με περιφερειακές συσκευές με θύρες USB. Εξα..
Model: T102A X5 Z8350 Brand: SENOR
Senor Tablet POS T102A X5 Z8350 IP66 ΑδιάβροχοΤο νέο σύστημα tablet POS είναι μια λύση Point of Sale που βασίζεται στα Windows και έχει σχεδιαστεί για μεγάλη ανθεκτικότητα και απόδοση. Έχει περάσει από αυστηρές δοκιμές και είναι πιστοποιημένο με στεγανοποίηση IP66 για αντοχή στη σκόνη και το νερό εν..
Model: 1191 Brand: SENOR
Tablet POS v5PAD SenorTechΠολύ αξιόπιστο και λειτουργικό Tablet Touch POS με αναβαθμισμένες δυνατότητες και σύγχρονο σχεδιασμό. Διαθέτει οθόνη 10.1” TFT LCD με ανάλυση 1280 x 800 pixels. Επεξεργαστής Intel Atom x5-Z8350 Quad Core 1.44 GHz (up to 1.92 GHz) και μνήμη 4 GB DDR3L-RS RAM. Ρυθμιζόμενο λου..
Εμφάνιση 1 έως 23 από 23 (1 Σελ.)