ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Model: 1910 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra MC9200 Το MC9200 είναι σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση στα πιο σκληρά περιβάλλοντα. Κάθε μέρα, εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο βασίζονται στον κινητό τους υπολογιστή της σειράς MC9000 για να διαχειρίζονται καλύτερα τα αποθέματα σε αποθήκες και εργοστάσια παραγωγής, να π..
Model: 1346 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra MC 92GΗ σειρά MC9200 υποστηρίζει τα περισσότερα mobile λειτουργικά συστήματα. Προηγμένη τεχνολογία bar code scanning, σύγχρονο μενού για τον χειριστή-user interface και δυνατότητα να «τρέξει» πολλές επαγγελματικές εφαρμογές. Σχεδιασμένο για καθημερινή επαγγελματική χρήση στα π..
Model: MC9300 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra MC9300Το MC9300 σε Android ειναι ένα αξιόπιστο φορητό τερματικό που διευκολύνει την ροή της εργασίας και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις. Με εργονομικό σχεδιασμό, διαθέτει μηχανισμό που σκανάρει τα προιόντα σε κοντική απόσταση 3 ιντσών αλλά και απο τα ράφια στα..
Model: 1289 Brand: ZEBRA
Price Checker MK-500Συσκευή ελέγχου τιμών στους διαδρόμους και σε προκαθορισμένα σημεία του καταστήματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Εύκολη στην εγκατάσταση, με προσιτό κόστος , αποτελεί την ιδανική λύση που αυξάνει την αυτό-εξυπηρέτηση στα καταστήματα και εξοικονομεί παραγωγικό χρόνο..
Model: 1916 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra Omnii XT15Το Omnii XT15 δίνει την δυνατότητα επιλογής των λειτουργικών συστημάτων Windows® CE 6.0 ή Windows® Embedded Handheld 6.5, τα οποία ενσωματώνονται απρόσκοπτα στην αυτοματοποίηση βασικών διαδικασιών και την αύξηση της παραγωγικότητας σε πραγματικό χρόνο.Με διπλό επίδεδ..
Model: SB1 Smart Badge Brand: ZEBRA
Έξυπνο ταμπελάκι badge για τους εργαζόμενους στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψηΈξυπνο ταμπελάκι badge για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη Zebra SB1. Βοηθάει τους εργαζόμενους να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους νοσηλευόμενους και αναβαθμίζει την περίθαλψη των ασθενών. Επιπλέον, βελτιώνει την επικοινωνία κα..
Model: 1345 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra TC20Το φορητό τερματικό  TC20 ενσωματώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε να εξοικονομείται χρόνος και χρήμα, να αυξάνονται οι πωλήσεις και να βελτιώνεται η κερδοφορία της επιχείρησης. Κατασκευασμένο για επαγγελματική χρήση, αντέχει στις πτώσεις στο πάτωμα, στο βρέξ..
Model: TC21 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra TC21 WLAN, ANDROID GMS, 2D IMAGER (SE4710), NFC, 3GB/32GBΚορυφαίο φορητό τερματικό με οθόνη αφής και συνδυασμό από πολλές δυνατότητες για την βελτίωση της ακρίβειας των εργασιών και της παραγωγικότητας. Αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, σε πτώσεις, σε χιόνι, βροχή, θερμότητα, κρ..
Model: 1344 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra TC25Η έξυπνη επιλογή για μικρές επιχειρήσεις. Με το TC25 πραγματοποιούνται περισσότερες εργασίες σε λιγότερο χρόνο.  Ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση, το TC25 συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των smart  phone και των φορητών τερματικών. Γρήγορες συνδέσεις κιν..
Model: TC26 με GPRS Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra TC26 με GPRS, WLAN, ANDROID GMS, 2D IMAGER (SE4710), NFC, 3GB/32GBΚορυφαίο φορητό τερματικό με οθόνη αφής και συνδυασμό από πολλές δυνατότητες για την βελτίωση της ακρίβειας των εργασιών και της παραγωγικότητας. Αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, σε πτώσεις, σε χιόνι, βροχή, θερμ..
Model: 1907 Brand: ZEBRA
Φορητά Τερματικά Zebra TC51 & TC56Ο κομψός σχεδιασμός είναι κάτι περισσότερο από απλή αισθητική,είναι και η λειτουργικότητα του. Οι φορητοί υπολογιστές Zebra TC51/TC56 σχεδιάστηκαν για να είναι αποδοτικοί για την επιχείρηση, καθιστώντας το ρόλο του εργατικού δυναμικού ευκολότερο και πιο παραγωγι..
Model: 1905 Brand: ZEBRA
Φορητά Τερματικά Zebra TC52 & TC57Τα φορητά τερματικά αφής  TC52 / TC57 παρέχουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Με την απλότητα και τις δυνατότητες του Android που χρειάζονται οι εργαζόμενοι, μεγιστοποιείται η παραγωγικότητα και ελαχιστοποιείται ο χρόνος  για να μεγιστοποιήσουν την παραγ..
Model: TC52-HC Brand: ZEBRA
Φορητά Τερματικά Zebra TC52-HCΤο φορητό τερματικό αφής TC52-HC είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον νοσηλευτικό τομέα και την υγειονομική περίθαλψη. Υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες που εξασφαλίζουν στους νοσηλευόμενους την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας. Ανθεκτική συσκευή, με απαράμιλλη ευκολία χρήσης το..
Model: 1908 Brand: ZEBRA
Φορητά Τερματικά Zebra TC70 & TC75Υψηλού επιπέδου επαγγελματικό φορητό τερματικό που αντέχει στην χρήση, με επικοινωνία και πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Ανθεκτικό και έτοιμο για καθημερινή χρήση στην επιχείρηση, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Λειτουργικά συστήματ..
Model: 1906 Brand: ZEBRA
Φορητά Τερματικά Zebra TC72 & TC77Τα φορητά τερματικά αφής με  TC72 και TC77 με Android δημιουργούν τον απόλυτο και εξαιρετικά στιβαρό φορητό υπολογιστή με λειτουργίες αφής. Προσφέρουν στους εργαζόμενους πλήρη εμπειρία smartphone για μέγιστη απλότητα, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξω..
Model: 1909 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra TC8000Σχεδιασμένο να βλέπει ο χειριστής κατά τη σάρωση, ενώ η μεγαλύτερη οθόνη εξαλείφει την ανάγκη κλίσης και επαλήθευσης κάθε σάρωσης, αυξάνοντας την απόδοση σε κάθε σάρωση. Το πληκτρολόγιο εξ΄ ολοκλήρου  αφής επιτρέπει στους χειριστές να πληκτρολογούν:40% γρηγορότερα, ..
Model: TC8300 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra TC8300Το TC8300 είναι το ιδανικό φορητό τερματικό για τα καταστήματα λιανικής και την διαχείριση των αποθηκών Σχεδιασμένο να  ενισχύει την παραγωγικότητα, προσθέτει επιπλέον ώρες εργασίας ανά εργαζόμενο .Έως και 33% ελαφρύτερο από τα παραδοσιακά μοντέλα για τη μείωση της ..
Model: 1911 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra Workabout Pro 4Το Workabout Pro είναι κατασκευασμένο με ανοιχτή, ευέλικτη και επεκτάσιμη αρχιτεκτονική, επιτρέποντας την επιλογή των δυνατοτήτων ανάλογα με τις ανάγκες του σήμερα και τις εξελίξεις του αύριο. Προσθήκη νέων συσκευών σάρωσης, κάμερας, LF, HF ή UHF RFID, καθώς και..
Model: . Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZC-100. Ο καλύτερος εκτυπωτής καρτών μονής όψης. Για αναβαθμισμένη εικόνας της επιχείρησης, του brand αλλά και των υπηρεσιών  εξυπηρέτησης. Εξασφαλίζει αύξηση της αποδοτικότητας  των εργαζομένων, αυτονομία κινήσεων και επιλογών. Εκτυπωτής πλαστικών καρτ..
Model: ZC-300 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZC-300. Η σειρά ZC300/ZC350 ενσωματώνει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά στην παραγωγή καρτών. Υποστηρίζει περιβάλλον γραφικών .Εκτυπώνει τα πάντα, σε οποιονδήποτε χρόνο και από κάθε μέσο. Με τα μελάνια νέας τεχνολογίας, προσφέρει μοναδική ποιότητα χρωμάτων και απόδο..
Model: ZC-350 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZC-350. Η σειρά ZC300/ZC350 ενσωματώνει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά στην παραγωγή καρτών. Υποστηρίζει περιβάλλον γραφικών .Εκτυπώνει τα πάντα, σε οποιονδήποτε χρόνο και από κάθε μέσο. Με τα μελάνια νέας τεχνολογίας, προσφέρει μοναδική ποιότητα χρωμάτων και απόδοση ει..
Model: ZD-220d Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZD-220d απευθείας θερμικός. Ο επαγγελματικός εκτυπωτής ZD220 αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις σε ποιότητα, απόδοση, αντοχή και ταχύτητα. Σχεδιασμένος σύμφωνα με τα πρωτόκολλα  ποιότητας της Zebra, διαθέτει  διπλό τοίχωμα γι..
Model: ZD-220t Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZD-220t θερμικής μεταφοράς. Ο επαγγελματικός εκτυπωτής ZD220 αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις σε ποιότητα, απόδοση, αντοχή και ταχύτητα. Σχεδιασμένος σύμφωνα με τα πρωτόκολλα  ποιότητας της Zebra, διαθέτει  διπλό τοίχωμα γι..
Model: ZD-230d Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZD-230d απευθείας θερμικός USB + Ethernet . Ο επαγγελματικός εκτυπωτής ZD230 αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις σε ποιότητα, απόδοση, αντοχή και ταχύτητα. Σχεδιασμένος σύμφωνα με τα πρωτόκολλα  ποιότητας της Zebra για μεγαλύτ..
Εμφάνιση 25 έως 48 από 64 (3 Σελ.)