ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: BHT-1100 Brand: DENSO
Φορητό Τερματικό DENSO BHT-1100Βιομηχανικό PDA με πανίσχυρη απόδοση και φιλικό προς τον χειριστή. Το νέο  DENSO BHT-1100 συνδυάζει εξαιρετική λειτουργικότητα, ευκολία σε μία ανθεκτική και αξιόπιστη συσκευή. Ο κομψός και λείος σχεδιασμός του νέου BHT-1100 εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση ROI.Κατα..
Model: 1360 Brand: DENSO
Φορητό Τερματικό DENSO BHT-1261 QWBΗ Denso που είναι πρωτοπόρος στο QR Code® είναι ο κατασκευαστής του Denso BHT-1200 με το ειδικά διαμορφωμένο πληκτρολόγιο που επιτρέπει στον χειριστή να λειτουργεί το τερματικό με το ένα χέρι. Μεγάλη έγχρωμη οθόνη 3.5 inch HVGA που εμφανίζει πολλές πληροφορίες με μ..
Model: BHT-M60 Brand: DENSO
DENSO BHT-M60 Φορητό Τερματικό IP65 / IP67Το φορητό τερματικό BHT-M60 συνδυάζει εξαιρετική απόδοση σάρωσης με άνετο χειρισμό χάρη στην εργονομικά διαμορφωμένη λαβή του που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι. Εξοπλισμένο με την πιο ισχυρή μηχανή σάρωσης DENSO, υπερέχει στη λήψη δεδομένων από κινητά. Η λα..
Model: BHT-M70 Brand: DENSO
DENSO BHT-M70 Φορητό Τερματικό IP65 / IP67Το φορητό τερματικό BHT-M70 αποτελεί μια εύχρηστη συσκευή που διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 4 ιντσών και φυσικό πληκτρολόγιο. Αυτό καθιστά τη συσκευή ιδανική για χρήση σε αποθήκες και logistics. Εξοπλισμένο με την πιο ισχυρή μηχανή σάρωσης της DENSO, είναι σε θ..
Model: BHT-M80 Brand: DENSO
DENSO BHT-M80 Φορητό Τερματικό Βιομηχανικών προδιαγραφών φορητό τερματικό, ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει υψηλή αντοχή σε πτώσεις σε σκληρά δάπεδα, με ελαφρύ και άκαμπτο κάλυμμα για την απορρόφηση των κραδασμών. Πολύ μεγάλη αντοχή σε πτώσεις από 3 μέτρα, έχει περάσει το τεστ αντοχής στις πτώ..
Model: SC1-QB Brand: DENSO
Denso SC1-QB Scanner 1D/2D αντιμικροβιακό, μικρό, ελαφρύ, Bluetooth, IP65Συσκευή barcode scanner χειρός ειδικού 'design' με λείες επιφάνειες, ιδανική για χρήση όπου καθαριότητα είναι απαραίτητη, όπως στην υγειονομική περίθαλψη, εργαστήρια, βιομηχανία τροφίμων, εστίαση και τροφοδοσία. Ασύρματο, ..
Model: SE1-QB Brand: DENSO
Denso SE1-QB Scanner 1D/2D, μικρό, ελαφρύ, Bluetooth, IPX2Εξαιρετική απόδοση σάρωσης barcodes και QR Codes®. Εύχρηστος μίνι σαρωτής που μπορεί εύκολα να διαβάσει κωδικούς που εμφανίζονται σε smartphone, οθόνες ή άλλες συσκευές. Συνδέεται σε όλες τις συσκευές Bluetooth που εντοπίζονται στον..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)