ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΤΙΚΕΤΩΝ

Ειδικά μηχανήματα διαχείρισης της ροής εκτύπωσης των ετικετών για επαγγελματική χρήση. Εξασφαλίζουν άριστη ροή σε μεγάλο όγκο παραγωγής ετικετών. Μεγάλη ποικιλία σε μηχανήματα περιτύλιξης και συλλογής ετικετών 'rewinder' και 'dispenser΄. Ιδανικά για αυτοκόλλητες ετικέτες, ετικέτες πλενόμενες, ρούχων, ρολά και ταινίες που τυλίγονται. Πολύ εύκολα στην χρήση, περιστρέφονται και τυλίγουν με σύστημα αυτόματου συγχρονισμού.

Model: IC-DI-LABE Brand: ICS
Αυτόματο μηχάνημα διαχείρισης ετικετών ICS LABEL DISPENSER Χρησιμοποιείται για αυτόματο ξεκόλλημα των αυτοκόλλητων ετικετών. Οι ετικέτες τοποθετούνται στο μηχάνημα και με το πάτημα ενός κουμπιού βγαίνουν οι ετικέτες ξεκολλημένες, έτοιμες για χρήση. Μπορεί να ξεκολλήσει πολλές σειρές ετικετών τα..
Model: ICS-CK616 Brand: ICS
Σύστημα αυτόματου τυλίγματος ρολού ετικέτας ICS-CK616Για αυτοκόλλητες ετικέτες, ετικέτες πλενόμενες, ρούχων, ρολά και ταινίες που τυλίγονται. Το μηχάνημα είναι πολύ εύκολο στην χρήση και διαθέτει ένα μόνο κουμπί λειτουργίας. Μπορεί αυτόματα να περιστρέφεται και να τυλίγει ενώ έχει την δυνατότητα να ..
Model: RWR-S Brand: ICS
Σύστημα αυτόματου τυλίγματος ρολού ετικέτας RWR-S Αυτόματο σύστημα RWR-S  για επανατύλιξη / ξετύλιγμα αυτοκόλλητων ετικετών σε ρολά που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε βιομηχανίες και για εντατική παραγωγή ετικετών. Κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από ατσάλι, πολύ ανθεκτικό, με σταθερή μ..
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)