ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Εκτυπωτές Barcode

Εκτυπωτές barcode για την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων. Μεγάλη ποικιλία με πολλές και διαφορετικές δυνατότητες για απαιτητικές συνθήκες. Επαγγελματικοί εκτυπωτές barcode για βιομηχανίες, βιοτεχνίες, αποθήκες, καταστήματα λιανικής, καλλυντικά, είδη σπιτιού, διανομή, τροφοδοσία, catering κ.α.

Model: B-EV-4D-GS Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-EV4D GS 203dpi.Για γρήγορη, ειδικών προδιαγραφών έκδοση εισιτηρίων απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας, η σειρά εκτυπωτών B-EV4 από την Toshiba αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με κορυφαίες δυνατότητες στην αγορά, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία, παράγει επαγγελμα..
Model: B-EV-4D-TS Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-EV4D TS 300dpi.Για γρήγορη, ειδικών προδιαγραφών έκδοση εισιτηρίων απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας, η σειρά εκτυπωτών B-EV4 από την Toshiba αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με κορυφαίες δυνατότητες στην αγορά, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία, παράγει επαγγελμα..
Model: B-EV-4T-GS Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-EV4T GS 203dpi.Για γρήγορη, ειδικών προδιαγραφών έκδοση εισιτηρίων απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας, η σειρά εκτυπωτών B-EV4 από την Toshiba αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με κορυφαίες δυνατότητες στην αγορά, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία, παράγει επαγγελμα..
Model: B-EV-4T-TS Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-EV4T TS 300dpi.Για γρήγορη, ειδικών προδιαγραφών έκδοση εισιτηρίων απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας, η σειρά εκτυπωτών B-EV4 από την Toshiba αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με κορυφαίες δυνατότητες στην αγορά, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία, παράγει επαγγελμα..
Model: 1123 Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-EX4T Σειρά κορυφαίων βιομηχανικών εκτυπωτών για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Ετικέτα μεσαίας κατηγορίας, βελτιωμένη απόδοση, λειτουργικότητα. Ο B-FV4 εξασφαλίζει την καλύτερη στην εκτύπωση ετικετών με σύνδεση LAN. Ο εκτυπωτής θερμικής μεταφοράς B-FV4 είναι διαθέσιμος..
Model: B-FV4D Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-FV4D Απόλυτα αξιόπιστος εκτυπωτής.Σχεδιασμένοι για ευκολία στην χρήση και συντήρηση, η σειρά B-FV4 έχει κατασκευαστεί με γνώμονα τον χειριστή. Η τροφοδοσία χαρτιού με δυνατότητα εισαγωγής επιτρέπει γρήγορες και εύκολες αλλαγές στα μέσα εκτύπωσης και τα βασικά εξαρτήματα μπορ..
Model: 1122 Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-FV4T GS. Η σειρά εκτυπωτών B-FV4 έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί αθόρυβα με μικρό μέγεθος ώστε να τοποθετείται σε στενούς χώρους. Ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον και διακόσμηση. Κομψός και ανθεκτικός, ανταποκρίνεται με ακρίβεια σε υψηλές απατήσεις και διαχειρίζεται μ..
Model: 1124 Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-SA4TM-GS12Ο εκτυπωτής ετικετών γραμμωτού κώδικα TOSHIBA Tec B-SA4 παρέχει τη λειτουργικότητα και την αντοχή ενός βιομηχανικού εκτυπωτή με ανθεκτική κατασκευή και απλό χειρισμό. Αναβαθμισμένες λειτουργίες που διασύνδεσης  που επιτρέπουν την διαχείριση ολόκληρου του δικτύ..
Model: 1125 Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-SA4TP-GS12.Ο TOSHIBA B-SA4TP-GS12 είναι επαγγελματικός barcode εκτυπωτής που εξασφαλίζει τη λειτουργικότητα ενός βιομηχανικού εκτυπωτή και την ευκολία χρήσης ενός εκτυπωτή γραφείου. Παρέχει τη λειτουργικότητα ενός βιομηχανικού εκτυπωτή και την ευκολία χρήσης ενός εκτυπωτή γραφε..
Model: B-SV4D Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-SV4DΗ σειρά B-SV4 είναι σχεδιασμένη με χαρακτηριστικά που εστιάζουν τον χειριστή και την επιχείρηση. Εκτύπωση υψηλής ταχύτητας και ποιότητας που οδηγεί σε αυξημένη απόδοση και παραγωγικότητα. Παρέχει επίσης εξοικονόμηση χρόνου και ελάχιστη εκπαίδευση χάρη στον γρήγορο και εύκολο ..
Model: B-SV4T-GS Brand: TOSHIBA
Εκτυπωτής Barcode B-SV4T GS.Η σειρά B-SV4 είναι σχεδιασμένη με χαρακτηριστικά που εστιάζουν τον χειριστή και την επιχείρηση. Εκτύπωση υψηλής ταχύτητας και ποιότητας που οδηγεί σε αυξημένη απόδοση και παραγωγικότητα. Παρέχει επίσης εξοικονόμηση χρόνου και ελάχιστη εκπαίδευση χάρη στον γρήγορο και εύκ..
Model: BarTender Brand: BARTENDER
BarTender Λογισμικό Εκτύπωσης ετικετών, γραμμωτού κώδικα, RFID και καρτών Το πρόγραμμα BarTender υποστηρίζει RFID, εκτύπωση και κωδικοποίηση καρτών, πανίσχυρα χαρακτηριστικά σχεδίασης ενώ αποτελείται από μια έξυπνη σουίτα εφαρμογών. Το BarTender αποτελεί μια πραγματικά ολοκληρωμένη λύ..
Model: BV420D Brand: TOSHIBA
Toshiba-Tec BV420D Barcode Εκτυπωτής 203dpi, USB, EthernetΟ εκτυπωτής γραμμωτού κώδικα Toshiba-Tec BV420D 203dpi, USB, Ethernet 4'' είναι πολύ αξιόπιστος και μικρός, ιδανικός για περιορισμένους χώρους με μεγάλες απαιτήσεις. Πολύ γρήγορος, με ταχύτητα εκτύπωσης 177,8 mm/s. Συμπαγής και κομψός σχεδιασ..
Model: BV420T Brand: TOSHIBA
Toshiba-Tec BV420T GS02 Barcode Εκτυπωτής 203dpi, USB, EthernetΟ εκτυπωτής γραμμωτού κώδικα Toshiba-Tec BV420T 203dpi, USB, Ethernet 4'' είναι πολύ αξιόπιστος και μικρός, ιδανικός για περιορισμένους χώρους με μεγάλες απαιτήσεις. Πολύ γρήγορος, με ταχύτητα εκτύπωσης 177,8 mm/s. Συμπαγής και κομψ..
Model: CG2 Brand: SATO
Εκτυπωτής Barcode SATO CG2 με Αντιμικροβιακό ΦινίρισμαΠολύ αξιόπιστος αντιμικροβιακός εκτυπωτής της σειράς GS2 για την τήρηση της ασφάλειας της υγείας, με εύκολο χειρισμό και προσιτή τιμή. Διατίθεται με τεχνολογία απευθείας θερμικής εκτύπωσης ή θερμικής μεταφοράς. Υποστηρίζει εκτυπώσεις 2" σε  ..
Model: CG4 Brand: SATO
Εκτυπωτής Barcode SATO CG4 4'' USB Εκτυπωτής CG4 με εγγυημένη απόδοση SATO και σε προσιτή τιμή. Η σειρά εκτυπωτών CG4 υποστηρίζουν τεχνολογία απευθείας θερμικής εκτύπωσης ή θερμικής μεταφοράς σε 4", 203 ή 305 dpi. Κατάλληλοι για την Υγειονομική περίθαλψη, το Δημόσιο Τομέα, Βιβλιοθήκες, Λιανικό ..
Model: CL-E300EX Brand: CITIZEN
Εκτυπωτής Barcode CL-E300EX. Το μικρό μέγεθος και ο κομψός σχεδιασμός του CL-E300 τον καθιστά ιδανικό εκτυπωτή για στενούς χώρους και απαιτητικά περιβάλλοντα. Εξαιρετικά εύκολος στη χρήση, με ενσωματωμένο Ethernet LAN, USB και Serial interface ενώ διατίθεται και το μοντέλο EX με προαιρετικά Blu..
Model: 1931 Brand: CITIZEN
Εκτυπωτής Barcode CL-E321 Γρήγορος, εύκολος, κομψός εκτυπωτής για ετικέτες. O νέος εκτυπωτής CL-E321 συνδυάζει εξαιρετικό σχεδιασμό και υψηλή απόδοση.Με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν γρήγορη αλλαγή ρολού, μηχανισμούς Hi-Lift ™ και ClickClose ™, πλήρη συνδεσιμότητα (Ethernet, USB και Serial ω..
Model: CL-E321-White Brand: CITIZEN
Λευκός Εκτυπωτής Barcode CL-E321 Γρήγορος, εύκολος, κομψός εκτυπωτής για ετικέτες. O νέος εκτυπωτής CL-E321 συνδυάζει εξαιρετικό σχεδιασμό και υψηλή απόδοση.Με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν γρήγορη αλλαγή ρολού, μηχανισμούς Hi-Lift ™ και ClickClose ™, πλήρη συνδεσιμότητα (Ethernet, USB και S..
Model: 1152 Brand: CITIZEN
Barcode Εκτυπωτής CL-E720Ο εκτυπωτής CL-E720 ενσωματώνει αναβαθμισμένες λειτουργίες για υψηλές απαιτήσεις. Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος για εύκολη χρήση και εξυπηρέτηση, περιλαμβάνει τον ειδικό μηχανισμό Citizen ARCP ™, ο οποίος εγγυάται ορατά αποτελέσματα εκτύπωσης υψηλής ποιότητας.  ..
Model: CL-H300SV Brand: CITIZEN
Citizen CL-H300SV Αντιβακτηριδιακός Εκτυπωτής Barcode ετικετώνΜε νέο καινοτόμο προστατευτικό περίβλημα, ο CL-H300SV είναι ο εκτυπωτής που προστατεύει τον σταθμό εργασίας από τα μικρόβια και καταστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων. 'Εχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα και με πολ..
Model: 1146 Brand: CITIZEN
Εκτυπωτής barcode CL-S300Ο CL-S300 ενσωματώνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την ομαλή εκτύπωση ετικετών μεσαίου όγκου σε μια συμπαγή, ανθεκτική συσκευή. Οι δυνατότητες των Windows® προσφέρουν απλή εκτύπωση με plug-and-play από οποιαδήποτε εφαρμογή Windows®, ενώ η θήκη Hi-Open ™ τ..
Model: 1147 Brand: CITIZEN
Εκτυπωτής barcode CL S321  Ο εκτυπωτής προσφέρει συμβατότητα EPL2, ώστε να μπορεί απλά να συνδέεται και να εκτυπώνει με υπάρχουσες εφαρμογές, όχι μόνο Ethernet αλλά και με διασυνδέσεις RS-232 και USB. Εκτυπώνει σε 4 ίντσες ανά δευτερόλεπτο με την λειτουργία ενός κουμπιού. ..
Model: 1148 Brand: CITIZEN
Εκτυπωτής Barcode CL-S400DTΟ CL-S400DT έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απλή, οικονομική, αποδοτική, υψηλής ποιότητας εκτύπωση ετικετών σε μια σειρά μέσων, καθιστώντας τον ιδανικό για την παραγωγή καρτών επιβίβασης, ετικετών, εισιτηρίων για φεστιβάλ και συναυλίες. Η βαθμολογία ENERGY STAR® του εκτυπωτ..
Εμφάνιση 1 έως 24 από 79 (4 Σελ.)