ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Εκτυπωτές Πλαστικών Καρτών

Εκτυπωτές Πλαστικών Καρτών για μονόχρωμη και έγχρωμη εκτύπωση, μονής ή διπλής όψης για την αναβάθμιση των υπηρεσιών των επιχειρήσεων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Model: 1134 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών DC-350 Edisecure.Δυνατότητα έγχρωμης και ασπρόμαυρης εκτύπωσης. Με  ταχύτητα εκτύπωσης εως 144 κάρτες/ώρα σε τετραχρωμία, εως 720 κάρτες/ώρα μονοχρωμία. Εκτύπωση έγχρωμη και ασπρόμαυρη. Ανάλυση 300 dpi. Σύνδεση USB, μνήμη 32 MB. Διαστάσεις: Μονό 170 x 420 x 195 m..
Model: MATICA ESPRESSO II Brand: MATICA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών MATICA ESPRESSO II.Ο Matica Espresso είναι ιδανικός για σκληρή δουλειά και ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον! Ο νέος πρωτοποριακός εκτυπωτής καρτών  Espresso  είναι ένα ισχυρό ID desktop μηχάνημα εκτύπωσης καρτών.  Διακρίνεται για το ιταλικό σχεδ..
Model: . Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZC-100. Ο καλύτερος εκτυπωτής καρτών μονής όψης. Για αναβαθμισμένη εικόνας της επιχείρησης, του brand αλλά και των υπηρεσιών  εξυπηρέτησης. Εξασφαλίζει αύξηση της αποδοτικότητας  των εργαζομένων, αυτονομία κινήσεων και επιλογών. Εκτυπωτής πλαστικών καρτ..
Model: ZC-300 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZC-300. Η σειρά ZC300/ZC350 ενσωματώνει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά στην παραγωγή καρτών. Υποστηρίζει περιβάλλον γραφικών .Εκτυπώνει τα πάντα, σε οποιονδήποτε χρόνο και από κάθε μέσο. Με τα μελάνια νέας τεχνολογίας, προσφέρει μοναδική ποιότητα χρωμάτων και απόδο..
Model: ZC-350 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZC-350. Η σειρά ZC300/ZC350 ενσωματώνει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά στην παραγωγή καρτών. Υποστηρίζει περιβάλλον γραφικών .Εκτυπώνει τα πάντα, σε οποιονδήποτε χρόνο και από κάθε μέσο. Με τα μελάνια νέας τεχνολογίας, προσφέρει μοναδική ποιότητα χρωμάτων και απόδοση ει..
Model: ZXP 7 PRO Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZXP 7 PROΟ Zebra® ZXP Series 7 Pro ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες για γραφεία, πανεπιστήμια, δημόσιες υπηρεσίες, μεγάλες εταιρείες, φορείς και οργανισμούς. Επιτρέπει την δημιουργία καρτών αξιόπιστα, γρήγορα και με ασφάλεια σε μεγάλες ποσότητες οι οποίες αποτελούν νό..
Model: ZXP 7 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZXP 7 Ο ZXP Series 7 είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο με μοντέρνο σχεδιασμό. Προσαρμόζεται αυτόματα στο πάχος της κάρτας, διαθέτει χρωματικούς κωδικούς οδηγούς και  πίνακα ελέγχου σε οθόνη LCD. Πολύ απλός και εύκολος για οποιονδήποτε το χρησιμοποιήσει. Ανάλυση εκ..
Model: ZXP 9 Laminator Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZXP 9 με πλαστικοποιητή Η σειρά εκτυπωτών ZXP 9 Series είναι σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες έκδοσης καρτών υψηλής ασφάλειας, διατίθεται με ανάλυση 300dpi ή 600dpi και εξασφαλίζει την παραγωγή καρτών με ποιότητα φωτογραφίας, γρήγορα και αξιόπιστα. Ο Zebra ZXP 9..
Model: ZXP 9 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Πλαστικών Καρτών ZXP 9 Η σειρά εκτυπωτών ZXP 9 Series είναι σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες έκδοσης καρτών υψηλής ασφάλειας. Ο  ZXP 9 διατίθεται με ανάλυση 300dpi ή 600dpi και εξασφαλίζει την παραγωγή καρτών με ποιότητα φωτογραφίας, γρήγορα και αξιόπιστα. Ιδανικός για εκτύ..
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)