ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Τερματικά Οχημάτων

Φορητά τερματικά ειδικά σχεδιασμένα να τοποθετούνται σε οχήματα, αυτοκίνητα, κλαρκ αποθηκών. Διευκολύνουν την εργασία εν κινήσει, αποτελούν απαραίτητο εργαλείο και εξασφαλίζουν ταχύτητα και έλεγχο.

Model: RHINO II Brand: DATALOGIC
Φορητό Τερματικό Datalogic για αποθήκες RHINO II Ο φορητός υπολογιστής με βάση για όχημα Rhino II ™ διατίθεται σε 2 εναλλακτικά ,μεγέθη οθόνης 10 ”και 12”. Ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή, είναι ιδανικό για λειτουργία σε αποθήκες, χώρους τροφοδοσίας, μεταφορών κ.α. Με βαθμό στεγανοποίησης IP65 / ..
Model: TaskBook Brand: DATALOGIC
Φορητό Τερματικό Datalogic για αποθήκες TaskBookΤο νέο TaskBook είναι ένα ανθεκτικό tablet που έχει σχεδιαστεί για βιομηχανική χρήση. Με τη μοναδική ιδέα της λειτουργίας «με το ένα χέρι», εισάγει έναν νέο και μοναδικό τρόπο λειτουργίας εντός των μονάδων παραγωγής και των αποθηκών. Το TaskBook tablet..
Model: 1357 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell Thor VM1Το μεσαίου μεγέθους φορητό τερματικό Thor™ VM1 εξασφαλίζει εξαιρετική ροή εργασίας, ιδανικά για την εφοδιαστική αλυσίδα, αποθήκες, μεταφορές. Πολύ ευέλικτη συσκευή, που προσαρμόζεται σε απαιτητικές συνθήκες, με δυνατότητα στήριξης αλλά και εργασίας εν κινήσει. Με ο..
Model: 1357 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell Thor VM3Το φορητό τερματικό–υπολογιστής Thor VM3 υποστηρίζει πολλαπλά λειτουργικά συστήματα που βασίζονται στα Windows®, οπότε η ολοκλήρωση και η ανάπτυξη εφαρμογών είναι απλή διαδικασία, όσο αυξάνονται οι ανάγκες της επιχείρησης. Ιδανική λύση για αποθήκες, picking, φόρτωσ..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)