ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Εφαρμογές Λογισμικού

Εφαρμογές απομακρυσμένης και συγκεντρωτικής διαχείρισης φορητών τερματικών, εκτυπωτών, POS και περιφερειακών συσκευών με σύγχρονες τεχνολογίες iOT και cloud platforms. Εφαρμογές διαχείρισης συσκευών, απομακρυσμένης παρακολούθησης και απόδοσης, εντοπισμού θέσης, διαγνωστικού ελέγχου βλαβών, υποστήριξης και αναβαθμίσεων. Για ασφαλή πρόσβαση και έλεγχο της χρήσης και των χειριστών, διαβάθμιση ανάλογα με την αρμοδιότητα και επικοινωνία με όλο το δίκτυο.

Model: BarTender Brand: BARTENDER
BarTender Λογισμικό Εκτύπωσης ετικετών, γραμμωτού κώδικα, RFID και καρτών Το πρόγραμμα BarTender υποστηρίζει RFID, εκτύπωση και κωδικοποίηση καρτών, πανίσχυρα χαρακτηριστικά σχεδίασης ενώ αποτελείται από μια έξυπνη σουίτα εφαρμογών. Το BarTender αποτελεί μια πραγματικά ολοκληρωμένη λύ..
Model: Hanshow Cloud & Labels Brand: HANSHOW
Hanshow Λύση πακέτο με Ηλεκτρονικές Ετικέτες ESL και Εφαρμογή Διαχείρισης Cloud SoftwareΜια ολοκληρωμένη λύση που περιλαμβάνει ηλεκτρονικές ετικέτες Stellar και την Εφαρμογή Διαχείρισης Cloud Software. Η ενεργή πλατφόρμα διαχειρίζεται τις ηλεκτρονικές ετικέτες εντός του καταστήματος, ενώ παρακολουθε..
Model: ICS signServer Brand: ICS
Απομακρυσμένη διαχείριση φορολογικών μηχανισμών με την εφαρμογή ICS signServer.Tο λογισμικό signServer λειτουργεί σε περιβάλλον windows και εξυπηρετεί τις εταιρείες που χρειάζονται απομακρυσμένη διαχείριση ενός ή πολλών φορολογικών μηχανισμών για την σήμανση των αποδείξεων εσόδων που εκδίδουν. Ενάντ..
Model: PriSmart Brand: HANSHOW
Hanshow PriSmart 1.1.1 Smart Retail System Πλατφόρμα Ελέγχου ESLΕνεργή έξυπνη πλατφόρμα για την παρακολούθηση της λειτουργίας των ηλεκτρονικών ετικετών εντός του καταστήματος. Το Prismast επιτρέπει τη διαχείριση του ασύρματου δικτύου, των «σημείων πρόσβασης» των κεραιών και των ηλεκτρονικών ετικετών..
Model: signoSign/2 Brand: SIGNOTEC
signotec signoSign/2 εφαρμογή για υπογραφή PDF με signotec pads.Με το λογισμικό signoSign/2 μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα PDF, να τα υπογράψετε με το χέρι και να τα επεξεργαστείτε αυτόματα. Ως συσκευές εισόδου για χειρόγραφες υπογραφές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα signotec pads, υπολογιστές ta..
Model: SOTI One Platform Brand: SOTI
SOTI ONE Platform Η πλατφόρμα που συνδέει τα πάντα.Η σουίτα εφαρμογών SOTI ONE εξασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο και απομακρυσμένη διαχείριση σε όλες τις συσκευές που λειτουργούν σε μια εγκατάσταση ή σε πολλαπλές εγκαταστάσεις. Αφορά smartphone, tablet, υπολογιστές, περιφερειακές συσκευές, βιομ..
Model: ZKBioTime ERGANI Brand: ZKTeco
Διαχείριση κωδικού QR ΕΡΓΑΝΗΗ λύση ZKBio Time ERGANI μπορεί να διαβάζει και να διαχειρίζεται τους κωδικούς QR ERGANI χάρη στις συσκευές αναγνώρισης ZKTeco, οι οποίες είναι σε θέση να επαληθεύσουν κωδικό QR ή δακτυλικό αποτύπωμα, παλάμη, πρόσωπο. Η εφαρμογή ZKBio Time ERGANI διευκολύνει τις εταιρείες..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)