ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Χειρός

Scanner χειρός για κάθε επιχείρηση, η πιό απλή και οικονομική λύση. Διαβάζουν τα barcode από τις ετικέτες των προϊόντων και αναποκρίνονται στις ανάγκες των ταμείων γρήγορα και αποτελεσματικά. Με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, μεγάλη αντοχή και άριστη απόδοση. 

Model: MS338 Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS338Το Unitech MS338, 2D imager είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε πολλές σαρώσεις barcode. Υποστηρίζει όλα τα κοινά 1D και 2D barcodes, έχει την δυνατότητα να διαβάσει αχνά εκτυπωμένα barcodes καθώς και ψηφιακά από φορητές συσκευές barcodes (και QR codes), με διαφορετικές α..
Model: MS351 Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS351 1D Το MS351 ανταποκρίνεται με επιτυχία σε κάθε περιβάλλον, είτε πρόκειται για το λιανικό εμπόριο, σε ταμεία και αποθήκες είτε στον κλάδο της υγείας, σε κλινικές και νοσοκομεία. Σε περίπτωση λειτουργίας σε θορυβώδες περιβάλλον που δεν ακούγεται το ηχητικό σήμ..
Model: MS352 Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS352 2D Το MS352 είναι ιδανικό για λειτουργία σε διαφορετικές συνθήκες εργασίας, με ευέλικτο λογισμικό, ανθεκτικά υλικά, αντίσταση στο νερό και την σκόνη.  Αναμετάδοση κραδασμών για την ανάγνωση των κωδικών στη λαβή. Η σάρωση πραγματοποιείται με επιτυχία χάρη στην ευρεία α..
Model: MS3780 Fusion Brand: HONEYWELL
Scanner Honeywell MS3780 Fusion 1DΤο Fusion™ 3780 laser barcode scanner αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεσαίας έντασης χρήση στον τομέα της λιανικής πώλησης,  φαρμακεία, κάβες κ.α. Συνδυάζει περιμετρική σάρωση μίας γραμμής σε μια ελαφριά, εργονομικά σχεδιασμένη συσκευή χειρό. H αυτόματη ανίχν..
Model: MS5145 Eclipse Brand: HONEYWELL
Scanner Honeywell MS5145 Eclipse 1DΤο Eclipse 5145 είναι ένα scanner χειρός με λέιζερ μιας γραμμής. Εξοπλισμένο με τεχνολογία CodeGate μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Η τεχνολογία CodeGate επιτρέπει στον χειριστή να στοχεύει εύκολα τον επιθυμητό γραμμικό κώδικα και να ολοκληρών..
Model: MS8311D Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS831 1D Το MS831 μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλές απαιτήσεις, υποστηρίζει λειτουργία σκανδάλης, συνεχή λειτουργία και λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης. Έχει τη δυνατότητα να διαβάζει εύκολα 3 mil 39 barcodes. Εργονομικός σχεδιασμός, διαθέτει μεγάλο καλώδιο USB 2m και βάση και αξ..
Model: MS836 Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS836 1D Συσκευή για πολλές εφαρμογές ‘All-in-one box’. Το MS836 περιλαμβάνει καλώδιο USB 1,9μ και βάση ανοιχτής ακρόασης. Ποιότητα 1D λέιζερ, απλή απόδοση, δυνατότητα ανάγνωσης με ευκολία των 3 mil 39 γραμμωτών κωδικών, συμπεριλαμβανομένων των μακριών ετικετών μέχρι 40 αλφαριθμ..
Model: MS852 Brand: UNITECH
Scanner Unitech MS852 2D Ειδικά κατασκευασμένο για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, το MS852 έχει τη δυνατότητα να διαβάσει τους περισσότερους 1D/2D γραμμικούς κώδικες από οθόνες κινητών τηλεφώνων, ακόμη και κατεστραμμένα ή κακώς εκτυπωμένα barcodes. Με μικρό μέγεθος και εργονομικό σχεδιασμό,..
Model: PowerScan 8300 Brand: DATALOGIC
Scanner PowerScan 8300Το PowerScan PD8300 laser scanner προσφέρει κορυφαία  state-of-the-art επίδοση και αποτελεί ένα καθιερωμένο βιομηχανικό προϊόν. Με εξαιρετική επίδοση, αντοχή  και εργονομικό σχεδιασμό για απλό και εύκολο χειρισμό. Τεχνολογία Datalogic 3GL ™ για δυνατά ηχητικά σήμ..
Model: PowerScan PBT 9300 Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic PowerScan PBT 9300 1DΟι σαρωτές λέιζερ PowerScan 9300 έχουν εργονομικό σχήμα με ισορροπημένο βάρος, παρέχοντας τη βέλτιστη άνεση στον χειριστή κατά τη διάρκεια των εργασιών που απαιτούν εντατική σάρωση. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν πολλαπλές δυνατότητες σύνδεσης όπως RS-232, Keybo..
Model: QuickScan QD2131 Brand: DATALOGIC
Datalogic QuickScan QD2131 Scanner 1D MULTI I/F USB Ιδανικό για λειτουργία σε ταμεία και σημεία πώλησης (POS), το QuickScan QD2131 μπορεί επίσης να διαβάσει κάρτες μέλους και κωδικούς από οθόνη κινητού τηλεφώνου. Εξυπηρετεί ιδιαίτερα τις εφαρμογές μάρκετινγκ για κινητά. Διαβάζει με ευκολία τους..
Model: QuickScan QD2220 Brand: DATALOGIC
Datalogic QuickScan QD2220 1D, USB KIT, STAND, BLKΤο barcode scanner QuickScan QD2200 διαβάζει αξιόπιστα οποιονδήποτε τύπο γραμμωτού κώδικα 1D από κοντά ή από απόσταση με ευκολία στη λήψη μεγάλων γραμμικών κωδικών. Σε αντίθεση με άλλες συσκευές στην αγορά, αυτή η συσκευή απεικόνισης παρέχει πλήρη έλ..
Model: QuickScan QD2430 Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic QuickScan QD2430 2DΤο QuickScan QD2400 2D area imager αποτελεί μια καινοτόμα λύση με εξελιγμένα χαρακτηριστικά, αξιοπιστία και την πιο άνετη χρήση για τους χειριστές. Ιδανική επιλογή για σημεία πώλησης - point-of-sale (POS), το QuickScan QD2400 imager ενσωματώνει ένα νέο σύστημα φω..
Model: QuickScan QD2590 Brand: DATALOGIC
Datalogic QuickScan QD2590 2D Scanner USB με καλώδιοΕξαιρετική λειτουργία στα σημεία πώλησης POS και στα ταμεία όπου χρειάζονται προηγμένη σάρωση 2D ενώ ταυτόχρονα χρειάζεται να διαβάσουν οθόνες κινητών τηλεφώνων και κάρτες 'loyalty'. Το QD2590 αποτελεί εργαλείο για τον τομέα της λιανικής όπου χρειά..
Model: QuickScan QW2100 LITE Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic QuickScan QW2100 LITEΤο QW2100 imager είναι μικρό, ελαφρύ και εργονομικά σχεδιασμένο για ευκολία στην καθημερινή χρήση. Η συσκευή γραμμικής απεικόνισης (linear imager)  QuickScan Lite QW2100 διευκολύνει την ροή της καθημερινής εργασίας αφού «διαβάζει» φθαρμένα και κομμένα στο ..
Model: QuickScan QW2520 Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic QuickScan QW2520Η αυξημένη παραγωγικότητα που εξασφαλίζει το QuickScan QW2520 εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο στις καθημερινές λειτουργίες. Δεν χαλάει εύκολα και δεν χάνει την επικοινωνία λόγω ακούσιων επαναρυθμίσεων ενώ είναι αποδοτικό ακόμα και στις πιο υψηλές απαιτήσεις. Το QW2520 δι..
Model: SC1-QB Brand: DENSO
Denso SC1-QB Scanner 1D/2D αντιμικροβιακό, μικρό, ελαφρύ, Bluetooth, IP65Συσκευή barcode scanner χειρός ειδικού 'design' με λείες επιφάνειες, ιδανική για χρήση όπου καθαριότητα είναι απαραίτητη, όπως στην υγειονομική περίθαλψη, εργαστήρια, βιομηχανία τροφίμων, εστίαση και τροφοδοσία. Ασύρματο, ..
Model: SD380 Brand: SCANTECH
Scanner Scantech SD380 CCDΤο SD380 linear imager barcode scanner πραγματοποιεί αξεπέραστες επιδόσεις μαζί με την προηγμένη τεχνολογία στις εξόδους των σημείων πώληση αλλά αποτελεί και ένα αξιόπιστο αναγνώστη bar code, ιδανικό για πολλαπλές εφαρμογές και συνθήκες εργασίας. Με επιλογή λειτουργίας σε β..
Model: SD700 Brand: SCANTECH
Scanner Χειρός Linear Imager SD700Το SD700 είναι ένα νέο scanner χειρός γραμμικής απεικόνισης (linear imaging), που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών για μια αποδοτική λύση για ανάγνωση από κοντινή έως μεσαία απόσταση, με εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία. Πέραν των χαρακτηριστικών της υψηλής..
Model: SE1-QB Brand: DENSO
Denso SE1-QB Scanner 1D/2D, μικρό, ελαφρύ, Bluetooth, IPX2Εξαιρετική απόδοση σάρωσης barcodes και QR Codes®. Εύχρηστος μίνι σαρωτής που μπορεί εύκολα να διαβάσει κωδικούς που εμφανίζονται σε smartphone, οθόνες ή άλλες συσκευές. Συνδέεται σε όλες τις συσκευές Bluetooth που εντοπίζονται στον..
Model: SG700 Brand: SCANTECH
Scanner Scantech SG700 IP54 ImagerΤο SG700 είναι ένα νέο, ανθεκτικό, με λαβή, linear imager bar code scanner το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για την αγορά της λιανικής, των logistic και την διαχείριση αποθηκών. Με λειτουργίες φιλικές προς τον χρήστη και πολλαπλές επιλογές αντικατάστασης ..
Model: SC-SC-80ST Brand: SCANTECH
Scanner Scantech SG800 Linear Imager 1D USB με βάση StandΤο SG800 είναι μια επιτυχημένη συσκευή Linear Imager Scanner ανάγνωσης 1D barcode με εργονομική λαβή και βάση που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, την εφοδιαστική αλυσίδα και την διαχείριση αποθηκών. Διαθέτει προστασ..
Model: TD1100 65 lite Brand: DATALOGIC
Scanner Datalogic TD1100 65 lite Imaging 1DΗ σειρά TD1100 ανταποκρίνεται αποτελεί μια οικονομική λύση για ανάγνωση γραμμωτού κώδικα barcode από κοντινή απόσταση με υψηλή ποιότητα και την απόδοση, ακόμα και σε περιπτώσεις κατεστραμμένων ή κακώς τυπωμένων κωδικών. Μικρό, ελαφρύ και με χαμηλή κατανάλωσ..
Model: U2 Sunmi Scanner Brand: SUNMI
Sunmi Scanner χειρός U2Εξελιγμένο scanner για πολλαπλές εφαρμογές, ιδανικό για κάθε επιχείρηση. Υπερτερεί σε εσωτερικές λειτουργίες αλλά και σε εξωτερικό σχεδιαμό. Γρήγορη σάρωση, προσαρμόζεται σε διάφορα περιβάλλοντα. Διαβάζει 1D/2D barcodes από οθόνη και χαρτί ακόμη και σε περιβάλλον με ..
Εμφάνιση 25 έως 48 από 62 (3 Σελ.)