ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Εκτυπωτές Barcode

Εκτυπωτές barcode για την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων. Μεγάλη ποικιλία με πολλές και διαφορετικές δυνατότητες για απαιτητικές συνθήκες. Επαγγελματικοί εκτυπωτές barcode για βιομηχανίες, βιοτεχνίες, αποθήκες, καταστήματα λιανικής, καλλυντικά, είδη σπιτιού, διανομή, τροφοδοσία, catering κ.α.

Model: ZD-621R Brand: ZEBRA
Zebra ZD-621R Εκτυπωτής Barcode RFID θερμικής μεταφοράς USB 2.0-EthernetΝέας τεχνολογίας συμπαγής εκτυπωτής/κωδικοποιητής RFID κατασκευασμένος για άριστη απόδοση με μεγάλη αντοχή. Ο επιτραπέζιος εκτυπωτής/κωδικοποιητής RAIN/RFID ZD621R 4 ιντσών διαθέτει πρωτοποριακή αρχιτεκτονική για την επέκταση τω..
Model: 1144 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZT 230 Η σειρά ZT200 έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί και να μειώνει το χρόνο συντήρησης και να εξασφαλίζει οικονομία αναλωσίμων. Η εύκολη αφαίρεση του κυλίνδρου και της κεφαλής χωρίς εργαλείο διευκολύνει τους χειριστές να διατηρούν τον εκτυπωτή σε άριστη κατάσταση. ..
Model: ZT231 Brand: ZEBRA
Zebra ZT231 Βιομηχανικός Barcode Εκτυπωτής Ο βιομηχανικός εκτυπωτής ετικετών  ZT231 συνδυάζει ποιότητα μεγάλης διάρκειας, γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης, ποιότητα εκτύπωσης υψηλής ανάλυσης, μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής, σχεδιασμό για μελλοντική αναβάθμιση και πολύ μικρό αποτύπωμα για εξοικ..
Model: 1143 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZT 410 Ο βιομηχανικός εκτυπωτής ZT410 είναι κατασκευασμένος απο μεταλλικό περίβλημα, με αυξημένη αντοχή και διπλή θύρα για εύκολη πρόσβαση. Η αναβαθμισμένη έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών με έξυπνη διασύνδεση, τον καθιστά πολύ εύκολο στη χρήση. Εμφανίζει ειδοποιήσεις της κα..
Model: ZT-411 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Barcode ZT411 USB-SERIAL-ETHERNET-BLUETOOTHΟ βιομηχανικός εκτυπωτής ZT411 είναι κατασκευασμένος από μεταλλικό περίβλημα, με αυξημένη αντοχή και ασφάλεια. Η αναβαθμισμένη έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών με έξυπνη διασύνδεση, τον καθιστά πολύ εύκολο στη χρήση. Εμφανίζει ειδοποιήσεις της κατάστ..
Model: ZT-510 Brand: ZEBRA
Zebra Barcode ZT 510 Εκτυπωτής Βιομηχανικός εκτυπωτής σχεδιασμένος για να αυξάνει την παραγωγικότητα, με ανθεκτικά εξαρτήματα από ατσάλι που αντέχουν σε μακροχρόνια λειτουργία υπό ακραίες θερμοκρασίες, σκόνη, σκουπίδια και άλλες δύσκολες βιομηχανικές συνθήκες. Η πλατφόρμα λογισμικού Link-OS σε ..
Εμφάνιση 73 έως 78 από 78 (4 Σελ.)