ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Ηλεκτρονικές υπογραφές μέσω Pen Pads και Tablet PC’s για εύκολη και ασφαλή λήψη υπογραφής, διευκόλυνση των επιχειρησιακών διαδικασιών και γρήγορη διεκπεραίωση εγγράφων. Τα προϊόντα της signotec είναι εγκατεστημένα στη διεθνή αγορά σε βιομηχανίες, αλυσίδες και εταιρείες λιανικής πώλησης, σε παρόχους χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και τράπεζες, διοικητικά γραφεία, στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, ασφαλιστικές εταιρείες κ.α.

Model: Delta Pad PD Brand: SIGNOTEC
Signotec Delta Pad - Επέκταση οθόνηςΤο Signotec Delta Pen-Display  μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεύτερη οθόνη (monitor extension) για να γίνει λήψη της υπογραφής με ακρίβεια από μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη 25,5 cm (10,1 "). Δεν είναι μια συσκευή λήψης υπογραφής. Σε συνδυασμό με το signotec Delta Si..
Model: Delta Pad Brand: SIGNOTEC
Delta Pad Signotec Το Signotec Delta Signature Pad είναι σχεδιασμένο για εφαρμογές όπου είναι σημαντικό να μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρα έγγραφα πριν τα υπογράψετε. Τα έγγραφα A4 εμφανίζονται στο αρχικό τους πλάτος. Μπορείτε να μετακινηθείτε άνετα στο έγγραφο χρησιμοποιώντας το στυλό. Επίσης, ..
Model: duraSign Pad Brilliance Brand: EURONOVATE
Euronovate duraSign Pad Brilliance με έγχρωμη οθόνη αφής LCD, HID, VCOM, WyseΤο duraSign Pad Brilliance pad ξεχωρίζει για τη στιβαρή του κατασκευή που δεν μειώνει την εμφάνισή του, παρέχοντας κομψό στυλ σε κάθε γραφείο. Ιδανικό για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες χειριστές, παρέχει μια εμπειρία υπογρ..
Model: Euronovate ENSIGN 11 Brand: EURONOVATE
Euronovate ENSIGN 11 Pad με έγχρωμη οθόνη αφής LCD, ηλεκτρομαγνητικό συντονισμό (EMR), ασύρματο στυλό χωρίς μπαταρία.Το ENSIGN 11 επιταχύνει και απλοποιεί τις διαδικασίες υπογραφής επιχειρηματικών εγγράφων, διασφαλίζοντας τη νομική τους εγκυρότητα. Οι πελάτες μπορούν να υπογράψουν απευθείας στο..
Model: Epsilon Pad PD Brand: SIGNOTEC
Signotec Epsilon Pad - Επέκταση οθόνηςΤο Epsilon pad έχει οθόνη 15,6’’ και συνδέεται στον Η / Υ ως δεύτερη οθόνη.  Υποστηρίζει επέκταση μέσω VGA ή HDMI. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη 15,6 "(25,5 cm) με ανάλυση 1.920 x 1.080 pixel, ειδικό πενάκι  χωρίς μπαταρίες με 2,048 επίπεδα πίεσης και ταχύτητ..
Model: Gamma Pad Brand: SIGNOTEC
Gamma Pad Signotec  Ειδική επιφάνεια με σκληρό γυαλί για ακριβή καταχώρηση με την πένα, ERT Sensor (αισθητήρας) που ανταποκρίνεται μόνο στην πένα. Διάρκεια λειτουργίας-περίπου 30 εκατομμύρια υπογραφές.Μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD 12,5cm (5"). Ειδική πένα χωρίς μπαταρίες με μεταβλητή άκρη..
Model: Kappa Pad backlight Brand: SIGNOTEC
Signotec Kappa Pad με backlight και αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματοςΤο signotec Kappa είναι μια υβριδική συσκευή που αποτελείται από ένα 'pad' λήψης υπογραφής και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Με εξωτερικές διαστάσεις 175 x 194 x 30 mm αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση και θέτει νέα πρότυπα..
Model: Kronos Pad PD Brand: SIGNOTEC
Signotec Kronos Pad - Επέκταση οθόνηςΤο Kronos Pen Display είναι μια επέκταση οθόνης 11,6" (29,5 cm) με στυλό και προαιρετική λειτουργία αφής. Η συσκευή μπορεί να λειτουργεί σε πάγκο, γραφείο, τραπέζι ή να είναι βρίσκεται σε βάση. Διαθέτει ενσωματωμένη θήκη στυλό και υποστηρίζει εφαρμογές για τη λήψ..
Model: Omega Pad Brand: SIGNOTEC
Omega Pad Signotec Ειδική επιφάνεια με σκληρό γυαλί για ακριβή καταχώρηση με την πένα, ERT-Sensor (αισθητήρας) που ανταποκρίνεται μόνο στην πένα. Διάρκεια λειτουργίας-περίπου 30 εκατομμύρια υπογραφές. Μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD 12,5cm (5"). Ειδική πένα χωρίς μπαταρίες με μεταβλητή άκρη. SlideShow..
Model: Sigma Pad LITE Brand: SIGNOTEC
Sigma Pad LITE Signotec  Το signotec Sigma LITE μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ακριβή λήψη της υπογραφής σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ΧΩΡΙΣ την οθόνη. Στυλό με ειδική, ανθεκτική άκρη, 1.024 επίπεδα πίεσης, 500 Hz sampling rate. Υψηλότερη ασφάλεια μέσω μοναδικών χαρακτηριστικών ασφαλείας και ..
Model: Sigma Pad backlight Brand: SIGNOTEC
Signotec Sigma Pad με backlight Το signotec Sigma μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ακριβή λήψη της υπογραφής σε ένα συμπαγές σύστημα με μονόχρωμη οθόνη-ιδανικό για υπηρεσίες χωρίς χαρτί. Διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη και δεν επηρεάζεται από τις αντανακλάσεις από τα φώτα ή τα παράθυρα και αποτελεί εξαιρ..
Model: Sigma Pad no backlight Brand: SIGNOTEC
Signotec Sigma Pad χωρίς backlight  Το Signotec Sigma χωρίς οπίσθιο φωτισμό είναι η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για περιοχές που φωτίζονται καλά και αποτελεί μια πολύ οικονομικότερη επιλογή. Με ειδική επιφάνεια αλουμινίου για ακριβή καταχώρηση με την πένα,  1.024 επίπεδα πίεσης, ..
Model: signoSign/2 Brand: SIGNOTEC
signotec signoSign/2 εφαρμογή για υπογραφή PDF με signotec pads.Με το λογισμικό signoSign/2 μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα PDF, να τα υπογράψετε με το χέρι και να τα επεξεργαστείτε αυτόματα. Ως συσκευές εισόδου για χειρόγραφες υπογραφές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα signotec pads, υπολογιστές ta..
Model: Zeta Pad Brand: SIGNOTEC
Signotec Zeta Pad με backlight και αισθητήρα ERTΤο signotec Zeta είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός δύο signature pads, των signotec Sigma και signotec Gamma. Με μονόχρωμη οθόνη 4,5" (11,4 cm) TFT και με προαιρετικό οπίσθιο φωτισμό. Επιφάνεια μεγάλης αντοχής και αισθητήρας από ειδικό γυαλί (8H) με τε..
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)