ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ

Επιτυχημένη σειρά προϊόντων κλήσης Service Calling Systems που λειτουργούν σε εκατοντάδες επιχειρήσεις και εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία και ροή εργασίας με κύριο στόχο την άριστη εξυπηρέτηση και την εξοικονόμηση χρόνου. Ο πελάτης είναι ευχαριστημένος γιατί εξυπηρετείται γρήγορα και σωστά. Οι εργαζόμενοι είναι παραγωγικοί γιατί δεν πηγαινοέρχονται άσκοπα, ούτε αναλώνονται σε παράπονα. Η επιχείρηση εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία, ευχαριστημένους πελάτες και αυξημένη απόδοση.


Model: DT-5020 Brand: SYSCALL
Μήτρα κλήσης σερβιτόρων και διαχείριση προτεραιότητας και παραγγελιών κουζίνας Syscall DT-5020Οικονομικό σύστημα διαχείρισης σειράς αναμονής και εξυπηρέτησης. Απλώς πατήστε τον αριθμό του πελάτη για να τον καλέσετε μέσω της οθόνης που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στον χώρο. Ο διακομιστής καλεί τον πελ..
Model: 1403 Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall GP-1000TΜε το πάτημα ενός κουμπιού, ανάλογα με τον αριθμό καλεί και τον αντίστοιχο δέκτη. Με το πλήκτρο FUN key ρυθμίζονται οι λειτουργίες του συστήματος. Μόνο με κωδικό ενεργοποιούνται τα πεδία παραμετροποίησης. Εύκολη λειτουργία και εγκατάσταση. Δόνηση, ηχητικό σήμα ..
Model: GP-101R Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall GP-101RΤο σύστημα κλήσης σερβιτόρου Guest pager GP-101R είναι απαραίτητο για την διαχείριση της αναμονής των πελατών. Το νέο guest pager GP-101R είναι πολύ λεπτό και διακριτικό με ματ επιφάνεια και κομψό σχεδιασμό. Υπάρχει δυνατότητα πρόσθεσης του λογότυπου τ..
Model: GP-2000T Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης Multi Transmitter Syscall GP-2000TΟ GP-2000T αποτελεί μια σύγχρονη και κομψή συσκευή με δυνατότητα να καλεί τις συσκευές λήψης ‘pager’ με ένα κουμπί. Με τα πλήκτρα αφής πραγματοποιούνται οι ρυθμίσεις και ο χειρισμός της συσκευής. Με έξυπνο πληκτρολόγιο με κουμπιά αφής. Καθαρή οθόνη OL..
Model: GP-200R 10C Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall GP-200R 10CΤο σύστημα κλήσης σερβιτόρου Guest pager GP-200R είναι απαραίτητο για την διαχείριση της αναμονής των πελατών. Το νέο guest pager GP-200R είναι πολύ λεπτό και διακριτικό με ματ επιφάνεια και κομψό σχεδιασμό. Υπάρχει δυνατότητα πρόσθεσης του λογότυπ..
Model: GP-210RT 10C Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall GP-210RT 10CΤο σύστημα κλήσης σερβιτόρου Guest pager GP-210RT είναι απαραίτητο για την διαχείριση της αναμονής των πελατών. Το νέο guest pager GP-210RT είναι πολύ λεπτό και διακριτικό με ματ επιφάνεια και κομψό σχεδιασμό. Λειτουργεί αυτόνομα, όλα σε μια μονάδα, με ενσω..
Model: SB-600 Clip Brand: SYSCALL
Ο δέκτης κλήσης καρφίτσα SB-600 clip  είναι ένα «ρολόι» αδιάβροχο με εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας.Ρυθμίζεται με 3 κουμπιά αφής και αποτελει ένα εύχρηστο εξάρτημα με clip που μπορεί να φορεθεί πάνω από τα ρούχα του εργαζόμενου και να δέχεται τις κλήσεις. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ( 1 ημέρα λε..
Model: SB-650 Brand: SYSCALL
Το Wish Pager SB-650, είναι φορητός δέκτης κλήσεων που φοριέται σαν ρολόι.Είναι επαναφορτιζόμενο με USB και είναι πολύ κομψό και διακριτικό ενώ διευκολύνει την ροή της εργασίας. Διατίθεται σε μαύρο με κόκκινο χρώμα.  Το μοναδικό που διαθέτει βάση φόρτισης. Βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας. Δυνατότ..
Model: SB-700 Clip Brand: SYSCALL
Ο δέκτης καρφίτσα SB-700 είναι ένα «ρολόι» «δέκτη» με εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας.Ρυθμίζεται με 3 κουμπιά αφής και αποτελεί ένα κομψό εξάρτημα για τον εργαζόμενο που δέχεται τις κλήσεις. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ( 1 ημέρα λειτουργίας με 1,5 ώρα φόρτισης). Δυνατότητα μέχρι και 450 καταχωρήσεων μ..
Model: SB-700 Brand: SYSCALL
Ο δέκτης χειρός SB-700 είναι ένα «ρολόι» «δέκτη» με εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας.Ρυθμίζεται με 3 κουμπιά αφής και αποτελεί ένα κομψό εξάρτημα για τον σερβιτόρο που δέχεται τις κλήσεις. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ( 1 ημέρα λειτουργίας με 1,5 ώρα φόρτισης). Δυνατότητα μέχρι και 450 καταχωρήσεων με σ..
Model: SGP-100R 10C Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall SGP-100R 10CΤο μικρού μεγέθους pager είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται εύκολα από τους πελάτες. Με αλουμίνιο που εφαρμόζεται στη μονάδα φόρτισης κάνει τον σχεδιασμό του πιο πολυτελή. Αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας και λειτουργία γρήγορης φόρτισης. Αν..
Model: SGP-300R 10C Brand: SYSCALL
Σύστημα Κλήσης πελατών Syscall SGP-300R 10CΤο σύστημα κλήσης σερβιτόρου Guest pager SGP-300R σε σχήμα διαμάντι έχει σχεδιαστεί να είναι μικρότερο και λεπτότερο για να είναι πολύ βολικό για τους πελάτες ενώ έχει το ιδανικό μέγεθος για τοποθέτηση αυτοκόλλητου. Αναβαθμισμένη μπαταρία και εύρος λειτουργ..
Model: 1396 Brand: SYSCALL
Η SYSCALL παρέχει την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση που αφορά στο σύστημα κλήσεων και ειδοποιήσεων.Το Syscall SHS-100 με μαγνήτη αποτελεί ένα ιδανικό σύστημα ειδοποίησης για: Νοσηλευτικό προσωπικό, Ιατρικό/ επιστημονικό προσωπικό, Διοικητικό προσωπικό, Ασθενείς, Οικογενειακό περιβάλλον ασθενών..
Model: SHS-400 Brand: SYSCALL
Syscall SHS-400 ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση με σύστημα κλήσεων και ειδοποιήσεων.Κουμπί κλήσης με ιμάντα για τον λαιμό που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την φροντίδα ηλικιωμένων και για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Το κορδόνι ασφαλείας μπορεί να ανοίξει όταν τραβιέται και σφίγγεται. Αντέχει σε υγρ..
Model: 1401 Brand: SYSCALL
Σύστημα διπλής ειδοποίησης SLL-400 με ήχο και φώς για νοσηλευτικές μονάδες.Ειδικά σχεδιασμένο για μονάδες νοσηλείας. Επιτρέπει στο νοσηλευτικό προσωπικό να αντιμετωπίζει τα επείγοντα περιστατικά με οπτική και ηχητική ειδοποίηση. Το SLL-400 διαθέτει 2 τύπου φωτός καθώς και πληκτρολόγιο ελέγχου τ..
Model: SR-300F Brand: SYSCALL
Syscall mini Οθόνη ειδοποίησης SR-300FΜίνι ανθεκτική οθόνη ειδοποίησης που χωράει παντού. Τοποθετείται στον τοίχο ή σε πάγκο με δικές του βάσεις. Ρυθμίζεται εύκολα με φωνητική καθοδήγηση. Διαθέτει 7 διαφορετικές μελωδίες για κάθε κουδούνι ανάλογα με το σκοπό χρήσης. Πατήστε το κουμπί κλήσης για βοήθ..
Model: 1402 Brand: SYSCALL
Οθόνη απεικόνισης 2ψηφίων Syscall SR-A2003Πολλαπλές επιλογές εμφάνισης στην οθόνη ανα αριθμό ψηφίων και χαρακτήρων. Αναλογικό–3 ενδείξεις- 1 γράμμα-3 αριθμοί–3 κλήσεις. Φωνητικές οδηγίες στα αγγλικά. Οι σερβιτόροι γνωρίζουν ποιο τραπέζι χρειάζεται εξυπηρέτηση από τον αριθμό που  εμφανίζεται στη..
Model: 1402 Brand: SYSCALL
Οθόνη απεικόνισης 3 ψηφίων Syscall SR-A330Πολλαπλές επιλογές εμφάνισης στην οθόνη ανα αριθμό ψηφίων και χαρακτήρων. Αναλογικό – 3 ενδείξεις- 1 γράμμα-3 αριθμοί – 3 κλήσεις. Φωνητικές οδηγίες στ΄ αγγλικά. Οι σερβιτόροι γνωρίζουν ποιο τραπέζι χρειάζεται εξυπηρέτηση από τον αριθμό που  εμφανίζεται..
Model: 1401 Brand: SYSCALL
Οπτικοποιημένη ειδοποίηση μέσω 3 διαφορετικών χρωμάτων. Επιτρέπει στον νοσηλευτή να δει την κατάσταση  του ασθενούς από το χρώμα του φωτός. Οπτικοποιημένη ειδοποίηση μέσω 3 διαφορετικών χρωμάτων. Ενεργοποίηση του φωτός με ραδιοσυχνότητα RF. Πιέστε το κουμπί κλήσης. Το φώς LED παραμένει ανα..
Model: 1401 Brand: SYSCALL
 Ασύρματος Βιομηχανικός Δέκτης SRL-200 LED που υποστηρίζει RF. Ανάβει μέσω επικοινωνίας RF communication. Με λευκό φως και στήριξη σε τοίχο. Ιδανικό για μεγάλους χώρους. Συμβάλλει στην καλή ροή εργασιών. Εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών. Αυξάνει την παραγωγικότ..
Model: SRL-300 Brand: SYSCALL
Φωτεινός Δέκτης SRL-300 με 7 διαφορετικά χρώματα LED και 5 είδη μελωδιώνΤο SRL-300 είναι ένα φως διαδρόμου που συνήθως τοποθετείται πάνω από την είσοδο του θαλάμου του νοσοκομείου ή έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων. Παρέχει οπτική ειδοποίηση έξω από το δωμάτιο όταν ένας ασθενής χρειάζεται βοήθεια. Με ..
Model: 1403 Brand: SYSCALL
Ενισχυτής σήματος Syscall SRT-6000Ενισχύει την εμβέλεια κάλυψης του χώρου προκειμένου να λαμβάνονται όλες οι κλήσεις. Απλά, συνδέστε τον μετασχηματιστή και θα ενισχύσετε την απόσταση για την λήψη του σήματος.Εύκολη και απλή λειτουργία. Ενίσχυση του σήματος πέραν της δυνατότητας των συσκευών.Καλύτερη..
Model: 1403 Brand: SYSCALL
Ενισχυτής σήματος Syscall SRT-8200Ενισχύει την εμβέλεια κάλυψης  του χώρου προκειμένου να λαμβάνονται όλες οι κλήσεις.  Με αντιστοίχιση του κάθε ‘button’ ή με αυτόματη λήψη του σήματος από όλα. Συμβατό με συσκευές κλήσης ‘call bells’, συσκευές λήψης κλήσεων ‘pagers’ καθώς και με τις οθόνες..
Model: 1392 Brand: SYSCALL
Κάλυμμα από σιλικόνη που αποτρέπει το σπάσιμο, το νερό και την σκόνη. Μονό button. Κεραία Εσωτερική.Πρώτη σε πωλήσεις συσκευή Syscall. Αδιάβροχο προϊόν, κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους Αδιάβροχο, κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Όποτε ο πελάτης χρειάζεται βοήθεια, μπορεί να πιέσε..
Εμφάνιση 1 έως 24 από 39 (2 Σελ.)