ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ

Επιτυχημένη σειρά προϊόντων κλήσης Service Calling Systems που λειτουργούν σε εκατοντάδες επιχειρήσεις και εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία και ροή εργασίας με κύριο στόχο την άριστη εξυπηρέτηση και την εξοικονόμηση χρόνου. Ο πελάτης είναι ευχαριστημένος γιατί εξυπηρετείται γρήγορα και σωστά. Οι εργαζόμενοι είναι παραγωγικοί γιατί δεν πηγαινοέρχονται άσκοπα, ούτε αναλώνονται σε παράπονα. Η επιχείρηση εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία, ευχαριστημένους πελάτες και αυξημένη απόδοση.


Model: ST-200 Brand: SYSCALL
Syscall Service Calling System ST-200Η πιο λεπτή συσκευή κλήσης της αγοράς. Ιδανική λύση για τον τομέα της εστίασης. Εξασφαλίζει εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, ευχαριστημένους πελάτες, βελτιωμένη απόδοση των εργαζομένων και αυξημένη απόδοση της επιχείρησης. Όποτε ο πελάτης χρειάζεται βοήθεια, πιέζει τ..
Model: ST-300 2B Brand: SYSCALL
Αδιάβροχο σύστημα κλήσης με 2 λειτουργίες για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.Το Syscall ST-300 2B χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς και με διάφορες εφαρμογές. Με λεπτό και ελκυστικό σχέδιο και αδιάβροχο περίβλημα, το κουμπί κλήσης ST-300 2B αποτελεί την ιδανική συσκευή για εγκαταστάσεις κοντά στο νερό ..
Model: ST-300 Brand: SYSCALL
Αδιάβροχο προϊόν, κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.Το Syscall ST-300  χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς και με διάφορες εφαρμογές. Με λεπτό και ελκυστικό σχέδιο και αδιάβροχο κουμπί κλήσης, αποτελεί την ιδανική συσκευή για εγκαταστάσεις κοντά στο νερό όπως ξαπλώστρες παραλίας - beach b..
Model: ST-300 special edition Brand: SYSCALL
Αδιάβροχη συσκευή σε χρυσό και ασημένιο χρώμα κατάλληλη για εξωτερικούς χώρους.Το Syscall ST-300  χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς και με διάφορες εφαρμογές. Με λεπτό και ελκυστικό σχέδιο και αδιάβροχο κουμπί κλήσης, αποτελεί την ιδανική συσκευή για εγκαταστάσεις κοντά στο νερό όπως ξαπλώστρες..
Model: 1409 Brand: SYSCALL
Syscall Calling System ST-400 για όλες τις επιχειρήσεις.Ολοκληρωμένη λύση για Εστιατόρια, Cafe, Ξενοδοχεία, Bar, Club, Casino, Bowling center, Νοσοκομεία, Κλινικές, Golf lounge, Spa, Γυμναστήρια, Συνεδριακά Κέντρα, Αναμονές VIP, καταστήματα Λιανικής, Supermarket, Βενζινάδικα, VIP Θεωρεία,  Χώρο..
Model: 1403 Brand: SYSCALL
 Μήτρα κλήσης σερβιτόρων Syscall ST-4006Νέος αναμεταδότης με 6 κουμπιά που είναι ειδικά σχεδιασμένος για να διαχειρίζεται τους δέκτες - pagers των σερβιτόρων. Ο αναμεταδότης 6 κουμπιών μπορεί να καλύψει τις ανάγκες πολλών κλάδων παραγωγής και παροχής υπηρεσιών. Με 6 λειτουργίες κλήσης που μπορο..
Model: 1396 Brand: SYSCALL
Ειδικά για τις ανάγκες των μονάδων παραγωγής και της διαχείρισης αποθηκών.Το Syscall ST-500 είναι μια συσκευή κλήσης με 2/3 πλήκτρα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των μονάδων παραγωγής και της διαχείρισης αποθηκών. Η εξωτερική κεραία που είναι συνδεδεμένη στο ST-500, βελτιώνει την εμβέλε..
Model: ST-5020 Brand: SYSCALL
Μήτρα κλήσης σερβιτόρων και διαχείριση προτεραιότητας Syscall ST-5020Οικονομικό σύστημα διαχείρισης σειράς αναμονής και εξυπηρέτησης. Απλώς πατήστε τον αριθμό του πελάτη για να τον καλέσετε μέσω της οθόνης που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στον χώρο. Ο διακομιστής καλεί τον πελάτη με τον αριθμό του ότα..
Model: 1397 Brand: SYSCALL
3 επιλογές λειτουργίας (CALL,BILL,CANCEL) Όποτε ο πελάτης χρειάζεται εξυπηρέτηση, πατάει το αντίστοιχο κουμπί της συσκευής Syscall ST-600. Οι σερβιτόροι θα γνωρίζουν από ποιο τραπέζι ήρθε η κλήση, από τον αριθμό που εμφανίζεται στον δέκτη. Κλήση από την συσκευή ST-600. Ο αριθμός από την συσκευή..
Model: 1394 Brand: SYSCALL
Νέα συσκευή κλήσης σερβιτόρου με 3 κουμπιά.ST-800 3B Syscall button τριπλής επιλογής  (Call,Bill,Clear) με ενσωματωμένη κεραία και επιφάνεια ματ. Εύκολο στην χρήση με πολλαπλές εφαρμογές και δυνατότητες. Απλή και λειτουργική συσκευή-τα κουμπιά διαθέτουν επεξηγήσεις για την χρήση τους. Με τρείς ..
Model: 1394 Brand: SYSCALL
Syscall Button με ενσωματωμένη κεραία, επιφάνεια ματ.Με νέο αναμεταδότη με μεγαλύτερη δυνατότητα επικοινωνίας. Βελτιωμένος σχεδιασμός μετάδοσης κλήσεων.Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον pager (SB-600). Όποτε ο πελάτης χρειάζεται βοήθεια, πιέζει το πλήκτρο εξυπηρέτησης. Η κλήση πραγματοποιείται από την ..
Model: 1395 Brand: SYSCALL
Πλήρως αδιάβροχη συσκευή κλήσης IP67, ιδανική για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.Όποτε οι πελάτες χρειάζονται εξυπηρέτηση, καλούν με την συσκευή Syscall ST-900. Οι σερβιτόροι γνωρίζουν ποιο τραπέζι κάλεσε, από τους δέκτες του συστήματος. Κλήση από το πλήκτρο της συσκευής ST-900. Ο αριθμός από την συσκε..
Model: ST-E1 Call Brand: SYSCALL
Αδιάβροχο σύστημα κλήσης ST-E1 Call με 2 λειτουργίες για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.Έξυπνο κουμπί κλήσης με 2 λειτουργίες Call & Clear σε μια συσκευή. Το μεγαλύτερο μέγεθος και τα φωτεινά χρώματα (πορτοκαλί, κόκκινο) το κάνουν να τραβάει την προσοχή των ανθρώπων και να το χρησιμοποιούν εύκολα. ..
Model: ST-E1 Emergency Brand: SYSCALL
Αδιάβροχο σύστημα κλήσης ST-E1 Emergency με 2 λειτουργίες για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.Έξυπνο κουμπί κλήσης με 2 λειτουργίες Call & Clear σε μια συσκευή. Το μεγαλύτερο μέγεθος και τα φωτεινά χρώματα (πορτοκαλί, κόκκινο) το κάνουν να τραβάει την προσοχή των ανθρώπων και να το χρησιμοποιούν εύκ..
Εμφάνιση 25 έως 38 από 38 (2 Σελ.)