ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

A VOUCHER FOR ALL

H  ICS Καραφύλλης Α.Ε. συμμετέχει ως Προμηθευτής στο πλαίσιο της Δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜΜΕ» και διαθέτει τις λύσεις που είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση. Το Πρόγραμμα παρέχει επιταγές (vouchers) για την απόκτηση νέων ψηφιακών εργαλείων που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών της ICS.

Model: L2S Brand: SUNMI
Sunmi L2S με scanner Επαγγελματικό Φορητό Τερματικό Νέας γενιάς PDA που δημιουργήθηκε για να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες ψηφιοποίησης των εργασιών. Με οθόνη HD 5.5 ", Corning Gorilla Glass, στεγανοποίηση IP65 και αντοχή σε πτώση από 1.5 μέτρα το SUNMI L2s  αποτελεί το πλεόνα..
Model: M2 MAX Brand: SUNMI
Sunmi Tablet M2 MAX για επαγγελματική χρήση.Το tablet M2 MAX είναι μια επαγγελματική συσκευή με μεγάλη προστασία (IP65), αντοχή πτώσης από 1m, και εξαιρετικές επιδόσεις σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Οθόνη FHD 10,1 Corning Gorilla Glass3 για αντοχή στις κρούσεις και τις γρατσουνιές, εξασφαλίζει ομαλή λ..
Model: PDA-MC27 Brand: ZEBRA
Φορητό τερματικό Zebra MC2700 με WiFi / δεδομένα κινητής τηλεφωνίαςΙδανικό για εργαζόμενους σε μεγάλoυς υπαίθριους χώρους, αποβάθρες, λιμάνια, αεροδρόμια, χωράφια κ.α.. Με την υποστήριξη LTE, το MC2700 παρέχει τις ταχύτερες συνδέσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Είτε οι εργαζόμενοι φορτώνουν κ..
Model: MC3200 Gun Brand: ZEBRA
Zebra MC3200 Gun για αποθήκες και καταστήματα λιανικής.Ο φορητός υπολογιστής MC3200 προσφέρει αυξημένη υπολογιστική ισχύ, πρωτοποριακές δυνατότητες συλλογής στοιχείων, ενισχυμένη προστασία δεδομένων και ανώτερη εργονομία. Υποστηρίζει τη χρήση σε σχεδόν οποιοδήποτε ασύρματο LAN και είναι συ..
Model: MC32 charging set Brand: ZEBRA
Zebra MC32 λύση φόρτισης με μονή βάση και επέκταση για φόρτιση επιπλέον μπαταριών.Σετ φόρτισης για φορητό τερματικό MC32 που αποτελείται από βάση μονής θέσης USB / RS232, με δυνατότητα φόρτισης εφεδρικής μπαταρίας, συσκευή φόρτισης επιπλέον εφεδρικών μπαταριών. (4 μπαταρίες) και τροφοδοτικό για φορτ..
Model: 1334 Brand: ZEBRA
Φορητό τερματικό Zebra MC3200 για αποθήκες και καταστήματα λιανικής.Ο φορητός υπολογιστής MC3200 προσφέρει αυξημένη υπολογιστική ισχύ, πρωτοποριακές δυνατότητες συλλογής στοιχείων, ενισχυμένη προστασία δεδομένων και ανώτερη εργονομία. Υποστηρίζει τη χρήση σε σχεδόν οποιοδήποτε ασύρματο LAN και είναι..
Model: MEMOR 10 Brand: DATALOGIC
Φορητό Τερματικό DataLogic MEMOR 10Το νέο Memor ™ 10 συγκαταλέγεται στις πιο προηγμένες και ανταγωνιστικές συσκευές. Με αναβαθμισμένες δυνατότητες Android ™  και οθόνη αφής PDA είναι σε θέση να υποστηρίξει ένα πλήθος εφαρμογών σε απαιτητικές συνθήκες. Με επιλογή σάρωσης 2D Megapixel, η μηχανή σ..
Model: P323B Brand: ICS
Εκτυπωτής Φορητός P323BΠροηγμένος φορητός εκτυπωτής αποδείξεων και ετικετών με μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα. Ανθεκτική κατασκευή που προστατεύει τη συσκευή από πτώση στα 1.5m. Πολύ γρήγορη εκτύπωση 70mm/sec και σε ανάλυση 203dpi. Η μπαταρία 2500mAh παρέχει παρατεταμένη διάρκεια ζωής. Δ..
Model: P810 Brand: ICS
Εκτυπωτής Φορητός P810Νέος φορητός εκτυπωτής P810  απευθείας θερμικής εκτύπωσης που μπορεί να φορτιστεί από 'power bank' και υπολογιστή. Συνεχόμενη λειτουργία αφού διαθέτει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής και χωρητικότητα έως 2000mAh. Υποστηρίζει συνδέσεις εφαρμογών IOS και Android, καθώς και ..
Model: P8100 Brand: UROVO
Urovo Βιομηχανικό tablet υπολογιστής με οθόνη αφής 8'' P8100 Ισχυρό και ανθεκτικό Tablet PC που συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση με επαγγελματικές εφαρμογές, ιδανικό για εργαστήρια, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, τον κατασκευαστικό κλάδο, αποθήκες, logistics, εφοδιαστική αλυσίδα, αγροτικό τομέα, μεταφ..
Model: P8100P Brand: UROVO
Urovo Επαγγελματικό tablet υπολογιστής με οθόνη αφής 10.1'' P8100P Επαγγελματικό και ανθεκτικό Tablet PC που συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση με εξειδικευμένες εφαρμογές  σε καταστήματα λιανικής πώλησης, τουριστικές επιχειρήσεις, εστίαση, εργαστήρια κατασκευής, αποθήκες εφοδιαστικής, κυβερν..
Model: PriSmart Brand: HANSHOW
Hanshow PriSmart 1.1.1 Smart Retail System Πλατφόρμα Ελέγχου ESLΕνεργή έξυπνη πλατφόρμα για την παρακολούθηση της λειτουργίας των ηλεκτρονικών ετικετών εντός του καταστήματος. Το Prismast επιτρέπει τη διαχείριση του ασύρματου δικτύου, των «σημείων πρόσβασης» των κεραιών και των ηλεκτρονικών ετικετών..
Model: RP4 Brand: HONEYWELL
Εκτυπωτής Φορητός RP4 Φορητός εκτυπωτής που εξασφαλίζει αυξημένη παραγωγικότητα και μειώνει τα σφάλματα επιτρέποντας στους εργαζόμενους να εκτυπώνουν ετικέτες στον τόπο και στον χρόνο που χρειάζεται. Με μεγάλη χωρητικότητα αναλωσίμων, υψηλή ταχύτητα και παρατεταμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας με τ..
Model: SpeedFace-V4L QR Brand: ZKTeco
ZKTeco SpeedFace-V4L QR Ergani για Ψηφιακή Οργάνωση Χρόνου Εργασίας WIFI RFIDΗ λύση SpeedFace-V4L [QR] Ergani για χρονομέτρηση και ψηφιακή οργάνωση λειτουργεί με σαρωτή κωδικών QR και λειτουργικό σύστημα Linux για την λήψη και αποστολή στο myErgani. Με οθόνη αφής 4'' και δυνατότητα αναγνώρισης ..
Model: SPP-R310 Brand: BIXOLON
Εκτυπωτής Φορητός Bixolon SPP-R310Αξιόπιστος και λειτουργικός iPad, iPhone, εκτυπωτής αποδείξεων για κινητά iOS (πιστοποιημένος MFi) και για συσκευές Android. Σύνδεση Bluetooth & Wi-Fi, εύκολος στο κράτημα, ανοιχτό κάλυμμα με ένα πάτημα και εύκολη τοποθέτηση χαρτιού. Ενσωματωμένο NFC για το..
Model: SPP-R410 Brand: BIXOLON
Εκτυπωτής Φορητός Bixolon SPP-R410Γρήγορος και αξιόπιστος εκτυπωτής με ταχύτητα 90mm/sec, αισθητήρες και εύκολη μετάβαση από την εκτύπωση απόδειξης σε εκτύπωση ετικετών χρησιμοποιώντας το κουμπί τροφοδοσίας ή το λογισμικό VMSM (Δεν απαιτείται αλλαγή συσκευής). Συμπαγής, εργονομικός και ελαφρύς (530g..
Model: T102A X5 Z8350 Brand: SENOR
Senor Tablet POS T102A X5 Z8350 IP66 ΑδιάβροχοΤο νέο σύστημα tablet POS είναι μια λύση Point of Sale που βασίζεται στα Windows και έχει σχεδιαστεί για μεγάλη ανθεκτικότητα και απόδοση. Έχει περάσει από αυστηρές δοκιμές και είναι πιστοποιημένο με στεγανοποίηση IP66 για αντοχή στη σκόνη και το νερό εν..
Model: TC21 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra TC21 WLAN, ANDROID GMS, 2D IMAGER (SE4710), NFC, 3GB/32GBΚορυφαίο φορητό τερματικό με οθόνη αφής και συνδυασμό από πολλές δυνατότητες για την βελτίωση της ακρίβειας των εργασιών και της παραγωγικότητας. Αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, σε πτώσεις, σε χιόνι, βροχή, θερμότητα, κρ..
Model: TC26 με GPS Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra TC26 με GPRS, WLAN, ANDROID GMS, 2D IMAGER (SE4710), NFC, 3GB/32GBΚορυφαίο φορητό τερματικό με οθόνη αφής και συνδυασμό από πολλές δυνατότητες για την βελτίωση της ακρίβειας των εργασιών και της παραγωγικότητας. Αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, σε πτώσεις, σε χιόνι, βροχή, θερμ..
Model: 1905 Brand: ZEBRA
Φορητά Τερματικά Zebra TC52 & TC57Τα φορητά τερματικά αφής  TC52 / TC57 παρέχουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Με την απλότητα και τις δυνατότητες του Android που χρειάζονται οι εργαζόμενοι, μεγιστοποιείται η παραγωγικότητα και ελαχιστοποιείται ο χρόνος  για να μεγιστοποιήσουν την παραγ..
Model: TM-T20III Brand: EPSON
Θερμικός εκτυπωτής αποδείξεων TM-T20III. Ο TM-T20III της Epson είναι ένας οικονομικός εκτυπωτής αποδείξεων POS για σημεία πώλησης με υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και οικονομικές λειτουργίες. Συνδεσιμότητα USB και επιλογή ανάμεσα σε: USB + σειριακή ή Ethernet που μπορείτε να αλλάξει ανά πάσα στιγμ..
Model: V2-PRO Brand: SUNMI
Sunmi V2 PRO Φορητό Τερματικό Φορητό POS χειρός με προηγμένο σχεδιασμό και υλικά. Το SUNMI V2 PRO αποτελεί μια πολύ λεπτή συσκευή, με το λεπτότερο σημείο στα 13mm. Αντιολισθητικό πίσω κάλυμμα, άνετη λαβή και αντοχή σε πτώση από 1 μέτρο. Εκτυπωτής Seiko υψηλής ταχύτητας, θερμική εκτύπωση 58..
Model: V2S Plus Brand: SUNMI
Φορητό Τερματικό Sunmi V2S Plus Android 11Νέας γενιάς έξυπνο τερματικό της SUNMI με SUNMI OS που βασίζεται στο Android 11, το V2s Plus υποστηρίζει τρεις τύπους εκτύπωσης για αυξημένη ευελιξία και απόδοση. Ένα πλήρως φορτισμένο V2s PLUS μπορεί να διαρκέσει για 14 ημέρες σε κατάσταση αναμονής ή να λει..
Model: V2S Brand: SUNMI
Sunmi V2S Android 11 Φορητό Τερματικό Το έξυπνο τερματικό της SUNMI V2S διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα του Android 11 σε ένα βελτιωμένο λειτουργικό σύστημα SUNMI OS για μια συσκευή με καλύτερη απόδοση. Εξοπλισμένο με αναβαθμισμένο τετραπύρηνο επεξεργαστή CPU 2.0 GHz, μνήμη ROM 2G RAM + 16G ..
Εμφάνιση 25 έως 48 από 73 (4 Σελ.)