ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

A VOUCHER FOR ALL

H  ICS Καραφύλλης Α.Ε. συμμετέχει ως Προμηθευτής στο πλαίσιο της Δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜΜΕ» και διαθέτει τις λύσεις που είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση. Το Πρόγραμμα παρέχει επιταγές (vouchers) για την απόκτηση νέων ψηφιακών εργαλείων που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών της ICS.

Model: V3 MIX Brand: SUNMI
SUNMI V3 MIX all-in-one Tablet 10.1” 4/64GB , WiFi, 4G, NFC, 80mm Printer, Fingerprint.Smart Mobile Terminal V3 MIX all-in-one επαγγελματικό Tablet POS. Οθόνη υψηλής ανάλυσης 10 ιντσών και  ενσωματωμένος εκτυπωτής υψηλής ταχύτητας κάνουν το V3 MIX την ιδανική φορητή και σταθερή επαγγελματική λύ..
Model: 1191 Brand: SENOR
Tablet POS v5PAD SenorTechΠολύ αξιόπιστο και λειτουργικό Tablet Touch POS με αναβαθμισμένες δυνατότητες και σύγχρονο σχεδιασμό. Διαθέτει οθόνη 10.1” TFT LCD με ανάλυση 1280 x 800 pixels. Επεξεργαστής Intel Atom x5-Z8350 Quad Core 1.44 GHz (up to 1.92 GHz) και μνήμη 4 GB DDR3L-RS RAM. Ρυθμιζόμενο λου..
Model: Wi-Fi Base Station Brand: SUNMI
SUNMI 4G Wi-Fi Base StationΔιατηρεί το δίκτυο κάθε καταστήματος διαθέσιμο. Όταν το δίκτυο 4G λειτουργεί, ο σταθμός μπορεί αυτόματα να απαγορεύσει το αίτημα πρόσβασης μη εξουσιοδοτημένων συσκευών. Πατώντας το κουμπί SUNMI Link (το πορτοκαλί κουμπί), η πλησιέστερη συσκευή SUNMI μπορεί αυτόματα να αποκ..
Model: ZD-621R Brand: ZEBRA
Zebra ZD-621R Εκτυπωτής Barcode RFID θερμικής μεταφοράς USB 2.0-EthernetΝέας τεχνολογίας συμπαγής εκτυπωτής/κωδικοποιητής RFID κατασκευασμένος για άριστη απόδοση με μεγάλη αντοχή. Ο επιτραπέζιος εκτυπωτής/κωδικοποιητής RAIN/RFID ZD621R 4 ιντσών διαθέτει πρωτοποριακή αρχιτεκτονική για την επέκταση τω..
Model: ZKBioTime ERGANI Brand: ZKTeco
Διαχείριση κωδικού QR ΕΡΓΑΝΗΗ λύση ZKBio Time ERGANI μπορεί να διαβάζει και να διαχειρίζεται τους κωδικούς QR ERGANI χάρη στις συσκευές αναγνώρισης ZKTeco, οι οποίες είναι σε θέση να επαληθεύσουν κωδικό QR ή δακτυλικό αποτύπωμα, παλάμη, πρόσωπο. Η εφαρμογή ZKBio Time ERGANI διευκολύνει τις εταιρείες..
Model: ZKTeco UA-150 Brand: ZKTeco
Σύστημα Διαχείρισης Παρουσίας και Πρόσβασης ZKTeco UA-150Το ZKTeco UA-150 είναι ένα πολύ αξιόπιστο σύστημα για τον έλεγχο της προσέλευσης και της παρουσίας του προσωπικού. Υποστηρίζει αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, απλές λειτουργίες ελέγχου πρόσβασης και σύνδεση με ηλεκτρική κλειδαριά και κουμπ..
Model: ZPad Plus QR Brand: ZKTeco
ZKTeco ZPad Plus QR RFID Ergani για Ψηφιακή Οργάνωση Χρόνου ΕργασίαςΤο ZKTeco ZPad Plus με QR Code Scanner είναι ένα πολύ αξιόπιστο σύστημα για την ψηφιακή διαχείριση της προσέλευσης και της παρουσίας του προσωπικού. Αναγνωρίζει και μεταβιβάζει τον προσωπικό κωδικό QR του κάθε εργαζόμενου. Υποσ..
Model: ZQ220 Brand: ZEBRA
Εκτυπωτής Φορητός ZQ220Αυξήστε την αποδοτικότητα και βελτιώστε την ροή εργασιών με τον φορητό εκτυπωτή ZQ220. Με δυνατότητα εκτύπωσης αποδείξεων και ετικετών σε έναν οικονομικό εκτυπωτή που είναι ελαφρύς και εύχρηστος. Για φόρτιση εντός οχήματος απλώς συνδέστε τον προαιρετικό φορτιστή USB στον αναπτ..
Model: ZQ630 Plus RFID Brand: ZEBRA
Zebra ZQ630 Plus RFID Φορητός Εκτυπωτής Η Zebra ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε φορητούς εκτυπωτές RFID στην αγορά. Ο καινοτόμος εκτυπωτής RFID ZQ630 Plus δίνει στους εργαζόμενους την ευελιξία να εκτυπώνουν και να κωδικοποιούν ετικέτες RFID με εξαιρετική ευκολία. Συμβατός με όλες τις σύγχρονες Zeb..
Model: Stellar-XL 4.2'' Brand: HANSHOW
Stellar-XL 4.2''Ηλεκτρονικές ετικέτες υψηλής τεχνολογίας για οπωροπωλεία, ψαράδικα,  ξενοδοχεία, bar restaurant, catering, καταστήματα λιανικής, Super Market, καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών. Με ενσωματωμένο NFC, ελεύθερη διαμόρφωση των πεδίων και άριστη ορατότητα. Απόλυτα εμφανή τα κείμενα κ..
Model: Stellar-XM 2.6'' Brand: HANSHOW
Stellar-XM 2.6''Ηλεκτρονικές ετικέτες υψηλής τεχνολογίας για οπωροπωλεία, ψαράδικα,  ξενοδοχεία, bar restaurant, catering, καταστήματα λιανικής, Super Market, καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών. Με ενσωματωμένο NFC, απεικόνιση με χρώματα και γραφικά και πολλές αναβαθμισμένες δυνατότητες...
Model: Stellar-XFM 2.6'' Brand: HANSHOW
Stellar-XFM 2.6''Ηλεκτρονικές ετικέτες υψηλής τεχνολογίας για οπωροπωλεία, ψαράδικα,  ξενοδοχεία, bar restaurant, catering, καταστήματα λιανικής, Super Market, καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών. Με ενσωματωμένο NFC, απεικόνιση με χρώματα και γραφικά και πολλές αναβαθμισμένες δυνατότητες. Ειδικά..
Model: Stellar-XXL 5.8'' Brand: HANSHOW
Stellar-XXL 5.8''Ηλεκτρονικές ετικέτες υψηλής τεχνολογίας για οπωροπωλεία, ψαράδικα,  ξενοδοχεία, bar restaurant, catering, καταστήματα λιανικής, Super Market, καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών.Με ενσωματωμένο NFC, ελεύθερη διαμόρφωση των πεδίων και άριστη ορατότητα. Απόλυτα εμφανή τα κείμενα κ..
Model: ICS Firmware upgrade Brand: ICS
Προγράμματα Αναβάθμισης ΦΤΜ & ΑΔΗΜΕ για διασύνδεση με EFT/POS.Εφαρμογές αναβάθμισης firmware των ταμειακών συστημάτων της ICS Καραφύλλης Α.Ε. ώστε να υιοθετούν το πρωτόκολλο επικοινωνίας με EFT/POS καθώς και άλλες λειτουργίες ασφάλειας και επικοινωνίας με κύρια την δυνατότητα επόμενων απομακρυσμ..
Model: Citizen Fiscal II Brand: CITIZEN
Φορολογικός Εκτυπωτής Citizen Fiscal II Νέος ΑΔΗΜΕ φορολογικός εκτυπωτής με τις καινούριες προδιαγραφές του Υπ. Οικονομικών. Σύνδεση με τα περισσότερα εμπορικά προγράμματα της αγοράς. Επικοινωνία τύπου Α και τύπου Β. Τριπλό Interface USB, SERIAL, LAN. Σύνδεση με συρτάρι και με εξωτερική οθόνη π..
Model: 10601 Brand: ICS
Ταμειακή μηχανή ICS TOP II μαύρη.Φορολογική ταμειακή μηχανή για όλες τις επιχειρήσεις. Με ηλεκτρονικό ημερολόγιο και 80 τμήματα. Εκδίδει απόδειξη σε 8 γραμμές 28 χαρακτήρων και εκτυπώνει γραφική παράσταση στην αρχή και το τέλος της απόδειξης. Θερμικός εκτυπωτής με ταχύτητα 120mm/sec. Συνδέεται με Η/..
Model: 10601 Brand: ICS
Ταμειακή μηχανή ICS TOP II κόκκινη.Φορολογική ταμειακή μηχανή για όλες τις επιχειρήσεις. Με ηλεκτρονικό ημερολόγιο και 80 τμήματα. Εκδίδει απόδειξη σε 8 γραμμές 28 χαρακτήρων και εκτυπώνει γραφική παράσταση στην αρχή και το τέλος της απόδειξης. Θερμικός εκτυπωτής με ταχύτητα 120mm/sec. Συνδέεται με ..
Model: 10601 Brand: ICS
Ταμειακή μηχανή ICS TOP II μπλε.Φορολογική ταμειακή μηχανή για όλες τις επιχειρήσεις. Με ηλεκτρονικό ημερολόγιο και 80 τμήματα. Εκδίδει απόδειξη σε 8 γραμμές 28 χαρακτήρων και εκτυπώνει γραφική παράσταση στην αρχή και το τέλος της απόδειξης. Θερμικός εκτυπωτής με ταχύτητα 120mm/sec. Συνδέεται με Η/Υ..
Model: 10601 Brand: ICS
Ταμειακή μηχανή ICS TOP II άσπρη.Φορολογική ταμειακή μηχανή για όλες τις επιχειρήσεις. Με ηλεκτρονικό ημερολόγιο και 80 τμήματα. Εκδίδει απόδειξη σε 8 γραμμές 28 χαρακτήρων και εκτυπώνει γραφική παράσταση στην αρχή και το τέλος της απόδειξης. Θερμικός εκτυπωτής με ταχύτητα 120mm/sec. Συνδέεται με Η/..
Model: 10601 Brand: ICS
Ταμειακή μηχανή ICS TOP II ασημί.Φορολογική ταμειακή μηχανή για όλες τις επιχειρήσεις. Με ηλεκτρονικό ημερολόγιο και 80 τμήματα. Εκδίδει απόδειξη σε 8 γραμμές 28 χαρακτήρων και εκτυπώνει γραφική παράσταση στην αρχή και το τέλος της απόδειξης. Θερμικός εκτυπωτής με ταχύτητα 120mm/sec. Συνδέεται με Η/..
Model: 10601 Brand: ICS
Ταμειακή μηχανή ICS i30Φορολογική ταμειακή μηχανή με αυξημένες δυνατότητες και ηλεκτρονικό ημερολόγιο. Λειτουργεί με ρεύμα και μπαταρία (προαιρετικά). Συνδέεται με όλα τα εμπορικά προγράμματα της αγοράς και περιφερειακές συσκευές. Λειτουργεί και με εξωτερικό πληκτρολόγιο USB, εκδίδει τιμολόγια και μ..
Model: ICS POSEIDON II silver Brand: ICS
Ταμειακή μηχανή ICS POSEIDON II ασημίΝέα Φορολογική ταμειακή μηχανή με αυξημένες δυνατότητες. Εκδίδει τιμολόγια και αποδείξεις με τίτλο που αποτελείται απο 8 γραμμές 34 χαρακτήρων. Υπότιτλος από 3 γραμμές κανονικού ή διπλού ύψους. Εκτύπωση γραφικής παράστασης στην αρχή και στο τέλος της απόδειξ..
Model: ICS POSEIDON II white Brand: ICS
Ταμειακή μηχανή ICS POSEIDON II άσπρηΝέα Φορολογική ταμειακή μηχανή με αυξημένες δυνατότητες. Εκδίδει τιμολόγια και αποδείξεις με τίτλο που αποτελείται απο 8 γραμμές 34 χαρακτήρων. Υπότιτλος από 3 γραμμές κανονικού ή διπλού ύψους. Εκτύπωση γραφικής παράστασης στην αρχή και στο τέλος της απόδειξ..
Model: ICS POSEIDON II red Brand: ICS
Ταμειακή μηχανή ICS POSEIDON II κόκκινηΝέα Φορολογική ταμειακή μηχανή με αυξημένες δυνατότητες. Εκδίδει τιμολόγια και αποδείξεις με τίτλο που αποτελείται απο 8 γραμμές 34 χαρακτήρων. Υπότιτλος από 3 γραμμές κανονικού ή διπλού ύψους. Εκτύπωση γραφικής παράστασης στην αρχή και στο τέλος της απόδε..
Εμφάνιση 49 έως 72 από 73 (4 Σελ.)