ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Ζυγοί με Scanner/ Check Out

Ζυγοί με ενσωματωμένο scanner για ταμεία και σημεία πώλησης.  Με οθόνη LCD, με ιστό ή πλατφόρμα. Δυνατότητα ανάγνωσης όλων των 1D και 2D barcode χωρίς να απαιτείται προσανατολισμός του προϊόντος από το ταμείο. Υποστηρίζουν πρωτόκολλα επικοινωνίας Epos. Συνδέονται με ταμειακές μηχανές, οθόνες αφής POS ή συστήματα self-checkout, τερματικά πληρωμής και εκτυπωτές.

Model: DPOS 400 Brand: DIBAL
DPOS 400 ζυγός βάρους και υπολογισμού τιμών, με σύνδεση σε POS ή ECR.Μοντέρνος σχεδιασμός με πολλαπλές δυνατότητες σε εξαρτήματα, συνδέσεις και υποστήριξης εφαρμογών. Εύκολη ενσωμάτωση σε ταμεία και δυνατότητα προσαρμογής με το λογότυπο του πελάτη. Προγραμματισμός EAN (σύμφωνα με το πρωτόκολλο επικο..
Model: Magellan 9300i Brand: DATALOGIC
Scanner εντός πάγκου Datalogic Magellan 9300iΤο Magellan ™ 9300i  συνδυάζει τις λειτουργίες scanner με ζυγό. Πρόκειται για εξελιγμένο και ολοκληρωμένο σύστημα που εξυπηρετεί τα ταμεία των καταστημάτων, σαρώνοντας και ζυγίζοντας τα προιόντα ταυτόχρονα. Με δυνατότητα ανάγνωσης όλων των 1D και 2D ..
Model: Magellan 9400i Brand: DATALOGIC
Scanner εντός πάγκου Datalogic Magellan 9400iΤο Magellan ™ 9400i  συνδυάζει τις λειτουργίες scanner με ζυγό. Πρόκειται για εξελιγμένο και ολοκληρωμένο σύστημα που εξυπηρετεί τα ταμεία των καταστημάτων, σαρώνοντας και ζυγίζοντας τα προιόντα ταυτόχρονα. Με δυνατότητα ανάγνωσης όλων των 1D και 2D ..
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)