ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

A VOUCHER FOR ALL

H  ICS Καραφύλλης Α.Ε. συμμετέχει ως Προμηθευτής στο πλαίσιο της Δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜΜΕ» και διαθέτει τις λύσεις που είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση. Το Πρόγραμμα παρέχει επιταγές (vouchers) για την απόκτηση νέων ψηφιακών εργαλείων που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών της ICS.

Model: SpeedFace-V4L QR Brand: ZKTeco
ZKTeco SpeedFace-V4L QR Ergani για Ψηφιακή Οργάνωση Χρόνου Εργασίας WIFI RFIDΗ λύση SpeedFace-V4L [QR] Ergani για χρονομέτρηση και ψηφιακή οργάνωση λειτουργεί με σαρωτή κωδικών QR και λειτουργικό σύστημα Linux για την λήψη και αποστολή στο myErgani. Με οθόνη αφής 4'' και δυνατότητα αναγνώρισης ..
Model: ZKBioTime ERGANI Brand: ZKTeco
Διαχείριση κωδικού QR ΕΡΓΑΝΗΗ λύση ZKBio Time ERGANI μπορεί να διαβάζει και να διαχειρίζεται τους κωδικούς QR ERGANI χάρη στις συσκευές αναγνώρισης ZKTeco, οι οποίες είναι σε θέση να επαληθεύσουν κωδικό QR ή δακτυλικό αποτύπωμα, παλάμη, πρόσωπο. Η εφαρμογή ZKBio Time ERGANI διευκολύνει τις εταιρείες..
Model: ZKTeco UA-150 Brand: ZKTeco
Σύστημα Διαχείρισης Παρουσίας και Πρόσβασης ZKTeco UA-150Το ZKTeco UA-150 είναι ένα πολύ αξιόπιστο σύστημα για τον έλεγχο της προσέλευσης και της παρουσίας του προσωπικού. Υποστηρίζει αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, απλές λειτουργίες ελέγχου πρόσβασης και σύνδεση με ηλεκτρική κλειδαριά και κουμπ..
Model: ZPad Plus QR Brand: ZKTeco
ZKTeco ZPad Plus QR RFID Ergani για Ψηφιακή Οργάνωση Χρόνου ΕργασίαςΤο ZKTeco ZPad Plus με QR Code Scanner είναι ένα πολύ αξιόπιστο σύστημα για την ψηφιακή διαχείριση της προσέλευσης και της παρουσίας του προσωπικού. Αναγνωρίζει και μεταβιβάζει τον προσωπικό κωδικό QR του κάθε εργαζόμενου. Υποσ..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)