ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Τερματικά Χειρός

Τερματικά χειρός-φορητοί υπολογιστές για εργασία σε αποθήκες, απογραφές, αποστολές, picking και packing. Εξασφαλίζουν επικοινωνία με την κεντρική διαχείριση, λαμβάνουν και στέλνουν δεδομένα, δίνουν την εικόνα της αποθήκης σε πραγματικό χρόνο. Επικοινωνούν με περιφερειακές συσκευές και αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για την επιχείρηση και τους εργαζόμενους.

Model: 1363 Brand: ICS
Φορητό Τερματικό AUTOID 9Το AUTOID9 είναι ένα αναβαθμισμένο και έξυπνο εργαλείο βιομηχανικών προδιαγραφών με λειτουργίες σε Android και δυνατότητα διαχείρισης εξ’ αποστάσεως. Προηγμένη οθόνη αφής 4’’ WVGA υποστηρίζει χειρισμό με γάντι, υγρό ή στεγνό χέρι σε συνδυασμό με τα φυσικά πλήκτρα. Υπάρχουν δ..
Model: 1359 Brand: DENSO
Φορητό Τερματικό DENSO BHT-1100Βιομηχανικό PDA με πανίσχυρη απόδοση και φιλικό προς τον χειριστή. Το νέο  DENSO BHT-1100 συνδυάζει εξαιρετική λειτουργικότητα, ευκολία σε μία ανθεκτική και αξιόπιστη συσκευή. Ο κομψός και λείος σχεδιασμός του νέου BHT-1100 εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση ROI.Κατα..
Model: 1360 Brand: DENSO
Φορητό Τερματικό DENSO BHT-1261 QWBΗ Denso που είναι πρωτοπόρος στο QR Code® είναι ο κατασκευαστής του Denso BHT-1200 με το ειδικά διαμορφωμένο πληκτρολόγιο που επιτρέπει στον χειριστή να λειτουργεί το τερματικό με το ένα χέρι. Μεγάλη έγχρωμη οθόνη 3.5 inch HVGA που εμφανίζει πολλές πληροφορίες με μ..
Model: 1351 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CK-65Το CK65 έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα των εργαζομένων και να ελαχιστοποιεί τα σφάλματα. Συνδυάζει λειτουργία με πληκτρολόγιο ( αλφαριθμητικό ή αριθμητικό) αλλά και με οθόνης αφής, εργονομικό σχεδιασμό και σταθερότητα για ασφαλή ροή εργασιών.&n..
Model: 1350 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CK3RΕύκολο στον χειρισμό, εύκολο στην εγκατάσταση, το φορητό τερματικό CK3R βοηθάει την επιχείρηση να επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματα του αυτοματισμού με μια ανθεκτική, πανίσχυρη συσκευή η οποία συνδυάζει και δυνατότητες σάρωσης με ταχύτητα και ακρίβεια. Σάρωση Υψηλής Απόδ..
Model: 1351 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CK3XΜε υψηλές επιδόσεις, πολύπλευρη σάρωση (omnidirectional) και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, το συμπαγές φορητό τερματικό CK3X βελτιώνει την ροή εργασίας και αναβαθμίζει την λειτουργία της επιχείρησης. Διαθέτει προαιρετικά RFID reader.Σάρωση Υψηλής Απόδοσης. Ανθεκτικό. Ασύρ..
Model: 1352 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CN51Αξιόπιστο εργαλείο με λειτουργικό σύστημα Microsoft® Windows Embedded Handheld 6.5 και Android 6.0. Υποστηρίζει σκάνερ πολλσπλής δέσμης 1D και 2D. Μεγάλη οθόνη 4'' ιντσών, WVGA multi-touch για πολλαπλές δυνατότητες σε γραφικά. Αντοχή πτώσης από 1.5 m σε σκληρή επιφάνει..
Model: 1353 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CN75Τα φορητά τερματικά Honeywell CN75 και CN75e προσφέρουν την απόδοση που απαιτούν οι επιχειρήσεις, δίνοντας  την δυνατότητα επιλογής μεταξύ Windows® ή Android™ σε μία συσκευή. Κομψός σχεδιασμός, 1.5 GHz dual-core, επεξεργαστής multi-engine με 2 GB RAM για να υποστη..
Model: 1354 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell Dolphin CN80Το Dolphin CN80 αποτελεί μια αναβαθμισμένη και ευέλικτη λύση, με γνώμονα την ασφάλεια της επιχείρησης, την αξιοπιστία, την απόδοση και τις απαιτήσεις διαχείρισης & ελέγχου. Κατασκευασμένο να λειτουργεί με την πλατφόρμα της Honeywell Mobility Edge και με επε..
Model: 1356 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CT40Το Dolphin CT40 είναι μια ισχυρή και ανθεκτική συσκευή με chipset octa-core υψηλών επιδόσεων, γρήγορο Wi-Fi και 4G LTE, παρέχοντας στους χειριστές γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες κρίσιμες για τις επιχειρήσεις όποτε το χρειάζονται. Το ανθεκτικό περίβλημα και η οθόνη..
Model: CT50 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CT50Ο φορητός υπολογιστής Dolphin CT50 εξυπηρετεί την εργασία εν κινήσει και εξασφαλίζει ομαλή ροή και απόδοση σε περιβάλλοντα με εντατικούς και γρήγορους ρυθμούς σάρωσης. Ιδανικό για διεκπαιρέωση παραγγελιών, παραδόσεις, σε εξυπηρέτηση πελατών και οργάνωση επιχειρήσεων. Ε..
Model: 1356 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell CT60Το ανθεκτικό Dolphin™ CT60 είναι ιδανικό για τις επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη από συνδεσιμότητα παντού και όποτε χρειάζεται, με γρήγορη συλλογή δεδομένων για μέγιστη διαχείριση του χρόνου και αύξηση της παραγωγικότητας. Κατασκευασμένο σύμφωνα με την πλατφόρμα Mobility..
Model: 1363 Brand: CATCHWELL
Φορητό Τερματικό Catchwell CW31Το Catchwell CW31 αποτελεί ένα κομψό εργαλείο, με βιομηχανικές προδιαγραφές, αντοχή και σταθερή απόδοση. Εμπεριέχει τις λειτουργίες ενός φορητού υπολογιστή με έγχρωμη οθόνη αφής 3.5" TFT, λειτουργικό σύστημα Windows CE / Windwows Mobile, επεξεργαστή Marvell PXA320/806 ..
Model: 1361 Brand: ICS
Φορητό Τερματικό ICS DT350+ & DT351Τα φορητά τερματικά DT350, DT351 αποτελούν μια αποδοτική λύση για εργασία εν κινήσει ασύρματα προκειμένου να βελτιώνεται η λειτουργία της επιχείρησης. Αξιόπιστα PDA με ενσωματωμένες δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας, με SSID, Always-On Wi-Fi, καθώς και αναβαθμ..
Model: 1362 Brand: ICS
Φορητό Τερματικό ICS DT433Κατασκευασμένο για την Τουριστική Βιομηχανία, το DT433 είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο και ανθεκτικό POS PDS που ενσωματώνει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και αξιοπιστία. Οθόνη 4,3˝ WQVGA TFT Colour/Sunlight Viewable Touch Panel IP54 Certified / Multiple Drops from 1,5m CPU ARM..
Model: EC30 Brand: ZEBRA
Φορητό Τερματικό Zebra EC30Το φορητό τερματικό EC30 είναι ένα σύγχρονο εργαλείο που διευκολύνει την εργασία, αυξάνει την παραγωγικότητα, με ταχύτητα και χωρίς λάθη. Ειδικά σχεδιασμένο για εργασία εν κινήσει, μικρό, ελαφρύ και ανθεκτικό. Διαχείριση δεδομένων με φωνητικές εντολές, δυνατότητα επικοινων..
Model: 1355 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell EDA50Η υβριδική συσκευή EDA50 ScanPal συνδυάζει αξιοπιστία και ευχρηστία ώστε να παρέχει στους χειριστές άμεση πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, σε πολύ σημαντικές πληροφορίες για την επιχείρηση. Εύκολο στον χειρισμό, με ενσωματωμένο barcode scanner, εντοπίζει, συλλέγει και σ..
Model: 1355 Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell EDA51Το ScanPal EDA51 είναι ελαφρύ, κομψό και κατασκευασμένο να αντέχει σε σταγόνες και πτώση απο 1,2 μ. Έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, άνετος και εύκολος χειρισμός σε περιβάλλον εξασφαλίζει σύντομη εκμάθηση για τους εργαζόμενους. Ο ισχυρός ενσωματωμένος σαρωτής λαμβάνει άμε..
Model: ScanPal EDA60K Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell ScanPal EDA60KΤο φορητό τερματικό ScanPal ™ EDA60K είναι η νέα φορητή φορητή συσκευή της Honeywell με εξαιρετικό σχεδιασμό για λειτουργία σε αποθήκες και σε βιοτεχνίες με λειτουργικό σύστημα Android ™ και σύνδεση Wi-Fi με ισχυρές δυνατότητες αποθήκευσης και προηγμένες επιλ..
Model: ScanPal EDA61K Brand: HONEYWELL
Φορητό Τερματικό Honeywell ScanPal EDA61K 2D, SR, USB, BT,Wi-Fi, numeric, GPS, GMS.Το φορητό τερματικό ScanPal ™ EDA61K έχει σχεδιαστεί για πολλές εφαρμογές και επιχειρήσεις ιδανικά για τη διεξαγωγή εντατικής εργασίας σε αποστολές και την ροών εργασίας σε αποθήκες. Ελαφρύ, ιδανικό για κέντρα διανομή..
Model: 1340 Brand: DATALOGIC
Φορητό Τερματικό DataLogic FALCON X 3 Ένα φορητό τερματικό που συνδυάζει τον εργονομικό σχεδιασμό με την ανθεκτική κατασκευή ώστε να παρέχει την μέγιστη απόδοση σε απαιτητικά περιβάλλοντα όπως Αποθήκες, Μεταφορές και Logistics.  Λειτουργικό Σύστημα: Windows Embedded Handheld 6.5, Windows C..
Model: 1341 Brand: DATALOGIC
 Φορητό Τερματικό DataLogic FALCONX4 Εξαιρετικών επιδόσεων φορητό τερματικό για κάθετες αγορές όπως Λιανικής, Κατασκευών, Μεταφορές & Logistics, Υγείας κ.α.Το Falcon X4 αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε εφαρμογή που απαιτεί αξιόπιστη συλλογή στοιχείων εν κινήσει, από τα κατα..
Model: 1351 Brand: SUNMI
Φορητό Τερματικό Sunmi L2Βιομηχανικό φορητό τερματικό POS σε Android 7.1 που υποστηρίζει εγκατάσταση App, οθόνη HD IPS 5,0’’, chip Qualcomm, 2GB RAM + 16GB ROM, Ενσωματωμένη υποδοχή διπλής κάρτας (dual card slot). Υποστηρίζει NetG NFC 4G. Προαιρετικά κεφαλή σάρωσης Zebra 1D/2D για αναβαθμισμένη ανάγ..
Model: L2H Brand: SUNMI
Φορητό Τερματικό Sunmi L2H Android 11 OCR readingΝέας τεχνολογίας έξυπνο φορητό τερματικό SUNMI L2H. Ισχυρό PDA και ασφαλέστερο. Με οκταπύρηνο επεξεργαστή και λειτουργικό SUNMI OS μπορεί να εντοπίσει το προσωπικό σας με μεγαλύτερη ακρίβεια σε ένα συγκεκριμένο όροφο με το σύστημα οριζόντιας και κάθετ..
Εμφάνιση 1 έως 24 από 91 (4 Σελ.)