ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Model: NSS IP68 Brand: ICS
NSS IP68 Αδιάβροχη και ανοξείδωτη. Ιδανική για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς χώρους.Νέα αδιάβροχη ζυγαριά βάρους με μοντέρνο βιομηχανικό σχεδιασμό. Ανοξείδωτη κατασκευή, με έγχρωμη οθόνη LCD. Ανοξείδωτο τάσι 250x195mm. Αδιάβροχος μετασχηματιστής AC/DC. Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 6V. Βαθμός στεγανο..
Model: OR-30 Brand: ICS
Ιδανικός για εργαστηριακή χρήση Ηλεκτρονικός ζυγός ακριβείας που λειτουργεί με 4xAA μπαταρίες και DC 6V/500mA μετασχηματιστή που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Η οθόνη του είναι φωτειζόμενη μπλέ LCD με backlight. Ικανότητα ζύγισης 6000grx0.1gr. Ιδανικός για εργαστηριακή χρήση και πολύτιμα μέτα..
Model: P3150 Brand: ICS
Φορητός Ζυγός με Βαλίτσα P3150 P3 ειδικός ζυγός για ζύμες-πίτσας που πραγματοποιεί έλεγχο και κάνει αναγωγή της ζύμης σε τεμάχια πίτσας για παράδειγμα. Κατάλληλος ζυγός και για την αγροτική παραγωγή, υπαίθριες επι τόπου ζυγίσεις και άλλες εφαρμογές. Ανοξείδωτο κάλυμμα. Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτι..
Model: P323B Brand: ICS
Εκτυπωτής Φορητός P323BΠροηγμένος φορητός εκτυπωτής αποδείξεων και ετικετών με μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα. Ανθεκτική κατασκευή που προστατεύει τη συσκευή από πτώση στα 1.5m. Πολύ γρήγορη εκτύπωση 70mm/sec και σε ανάλυση 203dpi. Η μπαταρία 2500mAh παρέχει παρατεταμένη διάρκεια ζωής. Δ..
Model: P810 Brand: ICS
Εκτυπωτής Φορητός P810Νέος φορητός εκτυπωτής P810  απευθείας θερμικής εκτύπωσης που μπορεί να φορτιστεί από 'power bank' και υπολογιστή. Συνεχόμενη λειτουργία αφού διαθέτει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής και χωρητικότητα έως 2000mAh. Υποστηρίζει συνδέσεις εφαρμογών IOS και Android, καθώς και ..
Model: PC5 Brand: ICS
Ηλεκτρονικός Ζυγός PC5  Λιανικής πώλησης ρεύματος/μπαταρίαςΗ PC5 είναι μια ανθεκτική  ζυγιστική συσκευή  υπολογισμού τιμής με 3 οθόνες LCDκαι φωτισμό "Backlight". Ενσωματώνει πολλαπλές λειτουργίες, 10 μνήμες και ενδείξεις όπως ένδειξη βάρους, τιμή μονάδος, συνολική τιμή. Με επαναφορτι..
Model: ICS-PD-220C Brand: ICS
Οθόνη Πελάτη ICS PD-220C LCD Οθόνη με 20-στήλες x 2-γραμμές dot matrix σε ευρεία οπτική γωνία . Υποστηρίζει 11 λειτουργίες εντολών που περιλαμβάνουν EPSON κ.λπ. Παροχή ρεύματος από 5V έως 24V για προστασία. Εύκολη συνδεσιμότητα με ένα ευρύ φάσμα συστημάτων POS. Drivers OPOS / JPOS...
Model: PD-220V-II Brand: ICS
PD220V II Οθόνη Πελάτη για POS Οθόνη Πελάτη 2x20 με ευκρινές και ευανάγνωστο VFD, 100% συμβατή με τις εντολές ESC/POS, OPOS/JPOS driver. Βασική και ανθεκτική Οθόνη Πελάτη με ρεύμα από 5~12V για προστασία από μη ασφαλή χρήση της πρίζας. Η LD240 διαθέτει 2 ειδών εκδόσεις, USB και RS232(Seria..
Model: ICS-7"-PD500-IIA Brand: ICS
Οθόνη Πελάτη 7" PD500 IIA LCD Βέλτιστο μέγεθος οθόνης 161x120mm. Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Φωτισμός LED back light. Ελαφριά μόνο 1.6 κιλά. Βέλτιστη ανάλυση 1024x768. Φωτεινότητα πίνακα 300 cd/m² . Αναλογία αντίθεσης 500:1. Χρόνος απόκρισης 12ms. ..
Model: PD-700 Brand: ICS
Οθόνη Πελάτη PD-700 Colorful LCD DisplayΗ νέα οθόνη πελάτη PD-700 έχει υψηλή ανάλυση 800 x 480 και πολύ καλή κατασκευή. Συνδέεται στον υπολογιστή στην θύρα USB χωρίς δυσκολία. Ο πελάτης, καθ’ όλη την διάρκεια που βρίσκεται στο χώρο του ταμείου, μπορεί να παρακολουθεί από την οθόνη, τις περιγραφές κα..
Model: PD-970 Brand: ICS
Οθόνη Πελάτη PD-970 Colorful LCD DisplayΠολύ δημοφιλής οθόνη πελάτη 9.7'' με υψηλή ανάλυση 1024 x 768 και πολύ καλή κατασκευή. Συνδέεται στον υπολογιστή στην θύρα USB χωρίς δυσκολία. Ο πελάτης, καθ’ όλη την διάρκεια που βρίσκεται στο χώρο του ταμείου, μπορεί να παρακολουθεί από την οθόνη, τις περιγρ..
Model: Pet Grooming Kiosk Brand: ICS
Pet Grooming Kiosk - Self Service POS Terminal IC-ST320 32’’Αυτόνομο σημείο διαχείρισης επιλογών και πληρωμής της υπηρεσίας περιποίησης κατοικίδιων ζώων. Λειτουργεί σε σημεία που παρέχουν τον εξοπλισμό για καθαρισμό και περιποίηση σκύλων ή άλλων ζώων με χρονοχρέωση. Ο πελάτης εισέρχεται στον χώρο κα..
Model: 1662 Brand: ICS
Ασπίδα Προστασίας ταμείων Plexi-GlassΕιδικό προστατευτικό σύστημα plexiglass για την προστασία των ταμείων, με σκελετό και κολώνα 25cm . Δυνατότητα ενσωμάτωσης περιφερειακών συσκευών. Διευκολύνει την πληρωμή από απόσταση και εξασφαλίζει προστασία κρατώντας τους υπαλλήλους και τους πελάτες μακριά από..
Model: 1662 Brand: ICS
Ασπίδα Προστασίας ταμείων Plexi-Glass με POS Eιδικό προστατευτικό plexi glass ταμείου με ενσωματωμένη βάση για POS ή ταμειακή μηχανή. Δυνατότητα ενσωμάτωσης περιφερειακών συσκευών. Διευκολύνει την πληρωμή από απόσταση και εξασφαλίζει προστασία κρατώντας τους υπαλλήλους και τους πελάτες μακ..
Model: 1662 Brand: ICS
Ασπίδα Προστασίας ταμείων Plexi-Glass με POS, ταμειακή μηχανή και εκτυπωτή.Ειδικό προστατευτικό plexi glass ταμείου με ενσωμάτωση περιφερειακών POS, ταμειακής μηχανής, εκτυπωτών. Δυνατότητα ενσωμάτωσης περιφερειακών συσκευών. Διευκολύνει την πληρωμή από απόσταση και εξασφαλίζει προστασία κρατών..
Model: RCS-7040 Brand: ICS
Ζυγός για φρέον RCS-7040 φορτιζόμενος - Ιδανικός για ψυκτικούς.Φορητός ηλεκτρονικός ζυγός για ψυκτικά αέρια  σε ειδική βαλίτσα από σκληρό PVC με δυνατότητα ζύγισης έως 100κιλά. Είναι ιδανικός για την εγκατάσταση και συντήρηση ψυκτικών συσκευών και κλιματιστικών καθώς και για τον έλεγχο της ποσό..
Model: RFID Fabric tag Brand: ICS
RFID Fabric Laundry Tag-U7 για υφάσματα, ενδύματα, κλινοσκεπάσματα, πάνινα προϊόντα Ειδική ετικέτα σε ύφασμα που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία, μπορεί να πλυθεί, να μουλιάσει και να τριφτεί επανειλημμένα, να αντέξει το σιδέρωμα και το ράψιμο. Με υψηλή ευαισθησία, ενσωματωμένη μικρο..
Model: RFID hard tag Brand: ICS
RFID UHF On Metal tag για μεταλλικές επιφάνειεςΜικρό μέγεθος, ετικέτα υψηλής απόδοσης ειδικά σχεδιασμένη να κολλάει σε μεταλλικές επιφάνειες. Μεγάλη εμβέλεια και απόσταση ανάγνωσης σε εξαιρετικά μικρό μέγεθος. Αδιάβροχο με πολύ καλή αυτοκόλλητη επιφάνεια για να εφαρμόζει τέλεια και να αντέχει επάνω ..
Model: RFID Zip tag Brand: ICS
RFID UHF Zip tag για κύλινδρους, βαρέλια, δεξαμενές, εργαλεία Το ZipTag είναι η καλύτερη λύση όταν είναι δύσκολο να σημανθούν στοιχεία που ο όγκος και το σχήμα τους δεν διευκολύνει την τοποθέτηση ετικετών, όπως κύλινδροι, δεξαμενές, βαρέλια και εργαλεία. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα και μόνιμα με ..
Model: RM-150 Brand: ICS
Οθόνη Αφής RM-150 Οθόνη 15 " TFT, τεχνολογία αφής IR, στεγανοποίηση IP65, λειτουργίες OSD, εύκολη επέκταση σε μια ολοκληρωμένη λύση POS.Λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός με αδιάβροχη επιφάνεια.Προαιρετικές περιφερειακές συσκευές: MSR, VFD,  Δυνατότητα τοποθέτησης σε τοίχο, ιδανική γι..
Model: RWR-S Brand: ICS
Σύστημα αυτόματου τυλίγματος ρολού ετικέτας RWR-S Αυτόματο σύστημα RWR-S  για επανατύλιξη / ξετύλιγμα αυτοκόλλητων ετικετών σε ρολά που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε βιομηχανίες και για εντατική παραγωγή ετικετών. Κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από ατσάλι, πολύ ανθεκτικό, με σταθερή μ..
Model: SD-9101 Brand: ICS
Καταστροφές εγγράφων υψηλής ασφαλείας - επιπέδο 5 - υπερ-μικροκοπή.Καταστροφέας εγγράφων για μεγάλη ασφάλεια. Βοηθάει στην απομάκρυνση του εγγράφου με ασφάλεια και επιτυγχάνει οριστική καταστροφή σε εμπιστευτικά έγγραφα. Τα ειδικά γρανάζια κοπής είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Κατασκευή ..
Model: SD-9265 Brand: ICS
Καταστροφές εγγράφων υψηλής ασφαλείας - επιπέδο 5 - υπερ-μικροκοπή.Αθόρυβος καταστροφέας εγγράφων για μεγάλη ασφάλεια. Ιδανική λύση για την απομάκρυνση του εγγράφου αποτελεσματικά και επιτυγχάνει οριστική καταστροφή σε εμπιστευτικά αρχεία. Με ειδικά γρανάζια κοπής κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλ..
Model: SD-9520 Brand: ICS
Καταστροφές εγγράφων υψηλής ασφαλείας - επιπέδο 4 - μικροκοπή.Βαρέου τύπου καταστροφέας εγγράφων μεγάλης χωρητικότητας για μαζική καταστροφή εγγράφων. Ιδανική λύση για την καταστροφή εμπιστευτικών αρχείων και κειμένων. Με ειδικά γρανάζια κοπής κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Κατασκευή από ABS ..
Εμφάνιση 193 έως 216 από 325 (14 Σελ.)