ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Modular Stands POS Kiosk

Ειδικές βάσεις για POS Tablet και KIOSK που ενσωματώνουν και τον εκτυπωτή για ολοκληρωμένο σύστημα που προσαρμόζεται ακριβώς στον χώρο της επιχείρησης.

Model: P2C T7 Brand: P2C
P2C T7 All in One βάση POS KIOSK με ενσωματωμένο εκτυπωτή, scanner, MSR,SCR, NFC Πολύ κομψό και πολυτελές σύστημα που ενσωματώνει εκτυπωτή, σκάνερ, αποτελεί σταθμό φόρτισης και είναι συμβατό με οποιοδήποτε tablet από 10''-12''. Εξαιρετικά λειτουργικό, μετατρέπεται πλήρως σε επιτραπέζιο POS. Λει..
Model: SN-BA-INTA Brand: ICS
Ειδική βάση Tablet Stand 20cm που τοποθετείται σε πάγκο.Η λύση στήριξης tablet έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε οποιονδήποτε χώρο της επιχείρησης. Είναι ιδανική για διαχείριση παραγγελιών στην κουζίνα, σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και εμπορικές εταιρείες. Απλή και αξιόπιστη βάση 20cm με κ..
Model: SN-ST-IN40 Brand: ICS
Ειδική βάση Tablet Stand 40cm που τοποθετείται σε πάγκο.Η λύση στήριξης tablet έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε οποιονδήποτε χώρο της επιχείρησης. Είναι ιδανική για διαχείριση παραγγελιών στην κουζίνα, σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και εμπορικές εταιρείες. Απλή και αξιόπιστη βάση 40 cm με κλίση..
Model: Tablet Wall Mount Brand: ICS
Ειδική βάση Tablet που τοποθετείται σε τοίχο.Επαγγελματική βάση για την στήριξη του tablet σε τοίχο με ειδικό βραχίονα υψηλής αντοχής. Η εγκατάσταση στον τοίχο προσφέρει τη δυνατότητα να γέρνει η οθόνη του tablet και να διατηρείται ασφαλές σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο. Ο βραχίονας τοίχου δίνει δυνατό..
Model: Modular Kiosk Brand: ICS
Ειδική βάση για Kiosk POS που προσαρμόζεται στον χώρο.Στιβαρή βάση βάρους 2 κιλών που στηρίζει το POS και προβλέπει θέση για τον εκτυπωτή, σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και μεταφέρεται εύκολα. Με ανοίγματα για τα καλώδια, τα κρατάει τακτοποιημένα και ασφαλή. Μεταλλική κα..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)