ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Kitchen POS

Kitchen POS συστήματα υποστήριξης της κουζίνας για την διαχείριση και την κατανομή των εργασιών στα παρασκευαστικά τμήματα της επιχείρησης. Βοηθούν στη οργάνωση, την ιεράρχηση των εργασιών, στην αποφυγή λαθών και στην καλύτερη εξυπηρέτηση σε λιγότερο χρόνο με λιγότερο κόπο.

Model: POS-KDS-197 Brand: SENOR
Σύστημα POS Κουζίνας KDS 197Το Σύστημα POS Κουζίνας KDS εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της παραγγελίας στην κουζίνα, γρήγορα και με διαχωρισμό τμημάτων. Πρόκειται για τερματικό σταθμό με αυξημένη αντοχή , ειδικό για χρήση σε απαιτητικούς χώρους εργασίας, όπως οι κουζίνες εστιατορίων με π..
Model: POS-KDS-7S Brand: SENOR
Σύστημα POS Κουζίνας KDS 7S Το Σύστημα POS Κουζίνας KDS εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της παραγγελίας στην κουζίνα, γρήγορα και με διαχωρισμό τμημάτων. Πρόκειται για τερματικό σταθμό με αυξημένη αντοχή , ειδικό για χρήση σε απαιτητικούς χώρους εργασίας, όπως οι κουζίνες εστιατ..
Model: POS-KDS-15 Brand: SENOR
Σύστημα POS Κουζίνας KDSΤο Σύστημα POS Κουζίνας KDS εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της παραγγελίας στην κουζίνα, γρήγορα και με διαχωρισμό τμημάτων. Πρόκειται για τερματικό σταθμό με αυξημένη αντοχή , ειδικό για χρήση σε απαιτητικούς χώρους εργασίας, όπως οι κουζίνες εστιατορίων με πολύ ..
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)