ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

All in One POS

All in One POS, δυναμικά συστήματα που περιλαμβάνουν οθόνες αφής, υπολογιστές μικρού μεγέθους, pos και εκτυπωτές απόδειξης. Ιδανικά για κάθε ταμείο με περιορισμένο χώρο. Εύκολη καθημερινή ροή εργασίας, γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών και αυξημένος κύκλος εργασιών. 

Model: D2 Mini Brand: SUNMI
SUNMI D2 Mini POS Android 8.1 και εκτυπωτήΜικρό αλλά υψηλής απόδοσης D2 Mini POS που καλύπτεται από κομψό μαύρο και γκρι χρώμα, το οποίο ικανοποιεί την αισθητική κάθε χώρου. Διαθέτει την κύρια οθόνη αφής 10.1" IPS HD που είναι ειδικά σχεδιασμένη και αδιαβροχοποιημένη για να αντέχει σε χρήση με χέρια..
Model: D2S Brand: SUNMI
Sunmi POS D2S Android 7.1 και εκτυπωτήΤο Desktop POS SUNMI D2s είναι ένα μικρό, βολικό σύστημα ταμείου. Με περιορισμένο μέγεθος αλλά πολλές λειτουργίες, η επιφάνεια που καλύπτει είναι μόνο μισής κόλλας χαρτιού Α4. Το SUNMI D2s είναι μια καλή επιλογή για την αξιοποίηση περιορισμένου χώρου στα ταμεία...
Model: P2C-J150 Brand: P2C
Touch POS P2C-J150Ολοκληρωμένο σύστημα POS με εσωτερικό εκτυπωτή! Διαθέτει λειτουργία χαμηλής θερμότητας, σχεδόν αθόρυβο, χωρίς ανεμιστήρες! Με ρύθμιση για ασφαλή προστασία ιδιωτικών πληροφοριών όταν χρησιμοποιείται η κάρτα (EMV Certified). Λιτός σχεδιασμός με ενσωματωμένο εκτυπωτή για εξοικονόμηση ..
Model: 1268 Brand: P2C
Touch POS P2C-P150Ολοκληρωμένο σύστημα POS με εσωτερικό εκτυπωτή! Διαθέτει λειτουργία χαμηλής θερμότητας, σχεδόν αθόρυβο, χωρίς ανεμιστήρες! Με ρύθμιση για ασφαλή προστασία ιδιωτικών πληροφοριών (EMV Certified). Πολύ απλό σύστημα POS. Λιτός σχεδιασμός με ενσωματωμένο εκτυπωτή για εξοικονόμηση χώρου ..
Model: 1255 Brand: TOSHIBA
Touch POS Toshiba ST-C10Ολοκληρωμένη και ευέλικτη λύση POS με κομψό σχεδιασμό και υψηλή αισθητική. Το τερματικό ST-C10 με οθόνη αφής, διαθέτει αναβαθμισμένο εκτυπωτή και τεχνολογία χωρίς ανεμιστήρα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για πολλές και διαφορετικές επιχειρήσεις. Στηριγμένο στον τοίχο ή εγκατε..
Model: 1262 Brand: SUNMI
Sunmi Touch POS T2 MiniΤο SUNMI T2 Mini είναι ένα μικρό ολοκληρωμένο Android POS, με πολλαπλές λειτουργίες σε μια συσκευή. Κλασσικός σχεδιασμός, εξαιρετική εμφάνιση και απόδοση με επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon, προσαρμοσμένο σε Android 7.1. Το SUNMI T2 Mini POS είναι ασφαλές, σταθερό, με..
Model: 1262 Brand: SUNMI
Sunmi POS T2 με οθόνη πελάτη, εκτυπωτή, Android 7.1. και 2GB+16GB Τελευταίας τεχνολογίας SUNMI POS T2 . Αποτελεί την state of the art λύση στον τομέα των POS. Εξασφαλίζει ομαλή ροή εργασίας με υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και διευρυμένη συνδεσιμότητα. Με Android 7.1, αυξ..
Model: T2S Brand: SUNMI
Sunmi POS T2S με εκτυπωτή, Android 9.0 και 3GB +32GBΝέο Sunmi POS με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και πολύ περισσότερες δυνατότητες. Εξασφαλίζει ομαλή ροή εργασίας με υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και διευρυμένη συνδεσιμότητα. Με Android 9.0, αυξημένη ασφάλεια και σταθερότητα, γρήγορη τ..
Model: W-POS-156 Brand: OKPOS
W-POS 15,6''Touch POS άσπροΤο W-POS είναι το ιδανικό σύστημα POS με οθόνη 15.6” και με δυνατότητα επιλογής σε δεύτερες οθόνες πελάτη. Με ανάλυση 1366x768 και υποστηρίζει i3.  Δυνατότητα αναβάθμισης και σύνδεσης με εκτυπωτή, που προβλέπεται στον αρχικό σχεδιασμό, για εύκολη εγκατάσταση. Απλ..
Model: W-POS-185 Brand: OKPOS
W-POS 18,5''Touch POS μαύροΤο W-POS είναι το ιδανικό σύστημα POS με οθόνη 18.5” και με δυνατότητα επιλογής σε δεύτερες οθόνες πελάτη. Με ανάλυση 1366x768 και υποστηρίζει i3.  Δυνατότητα αναβάθμισης και σύνδεσης με εκτυπωτή, που προβλέπεται στον αρχικό σχεδιασμό, για εύκολη εγκατάσταση. Απλ..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)