ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Με τη χρηματοδοτική συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ΕΣΠΑ - Ψηφιακό Άλμα

Kiosk POS

Kiosk POS με δυνατότητες προβολής μηνύματος/μενού/προσφορών, καταχώρηση παραγγελίας και επι τόπου πληρωμής. Διαθέτουν μεγάλη οθόνη αφής και σύστημα πληρωμής NFC. Λειτουργούν με barcode scanner και θερμικό εκτυπωτή. Εξασφαλίζουν εύκολη,  ευέλικτη και γρήγορη εξυπηρέτηση. Ιδανικά για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, delicatessen και όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Model: H1 Brand: SUNMI
Hotel Kiosk SUNMI H1Το H1Kiosk είναι ειδικά σχεδιασμένο για ξενοδοχεία και μονάδες φιλοξενίας. Πραγματοποιεί αυτόματο check-in / check-out από τον πελάτη με παράδοση του κλειδιού του δωματίου. Διαθέτει σύστημα 'Face-ID Verification' για την επαλήθευση της ταυτότητας προσώπου, σύστημα ανάγνωσης εγγρά..
Model: 1858 Brand: ICS
Self Service POS Terminal IC-DP220 21,5’’Λύση  POS  με δυνατότητα επι τόπου πληρωμής και αυτοεξυπηρέτησης που διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής και σύστημα πληρωμής NFC.Λειτουργεί με 2D barcode scanner και θερμικό εκτυπωτή για να παρέχει στους πελάτες εύκολη,  ευέλικτη και γρήγορη εξυπηρέτησ..
Model: IC-OP215 Brand: ICS
Self Service POS Terminal IC-OP215. Αποτελεί ένα αυτόνομο σημείο πώλησης με μεγάλη οθόνη αφής τεχνολογίας capacitive, υποστηρίζει NFC τραπεζικές πληρωμές, διαθέτει 2D barcode scanner και θερμικό εκτυπωτή. Αυτόματο και ευέλικτο σύστημα που εξασφαλίζει γρήγορη πληρωμή και μοναδική εμπειρία αποχώρ..
Model: 1858 Brand: ICS
Self Service POS Terminal IC-SP210 21’Ολοκληρωμένο σύστημα πώλησης self-service, με μεγάλη οθόνη αφής, δυνατότα τραπεζικής πληρωμή με NFC, 2D barcode scanner και θερμικό εκτυπωτή. Παρέχει στους πελάτες μοναδική εμπειρία αυτοεξυπηρέτησης στο κατάστημα, με προηγμένη τεχνολογία και ευκολία. Το σύστημα ..
Model: 1858 Brand: ICS
Self Service POS Terminal IC-SP270 27’’Ολοκληρωμένο σύστημα πώλησης self-service, με μεγάλη οθόνη αφής, δυνατότα τραπεζικής πληρωμή με NFC, 2D barcode scanner και θερμικό εκτυπωτή. Παρέχει στους πελάτες μοναδική εμπειρία αυτοεξυπηρέτησης στο κατάστημα, με προηγμένη τεχνολογία και ευκολία. Το σύστημα..
Model: 1858 Brand: ICS
Self Service POS Terminal IC-SP320 32’’Ολοκληρωμένο σύστημα πώλησης self-service, με μεγάλη οθόνη αφής, δυνατότα τραπεζικής πληρωμή με NFC, 2D barcode scanner και θερμικό εκτυπωτή. Παρέχει στους πελάτες μοναδική εμπειρία αυτοεξυπηρέτησης στο κατάστημα, με προηγμένη τεχνολογία και ευκολία. Το σύστημα..
Model: 1858 Brand: ICS
Self Service POS Terminal IC-ST320 32’’Αποτελεί ένα αυτόνομο σημείο πώλησης με μεγάλη οθόνη αφής τεχνολογίας capacitive, υποστηρίζει NFC τραπεζικές πληρωμές, διαθέτει 2D barcode scanner και θερμικό εκτυπωτή. Αυτόματο και ευέλικτο σύστημα που εξασφαλίζει γρήγορη πληρωμή και μοναδική εμπειρία απο..
Model: K-1-J1900-Kiosk Brand: OKPOS
Kiosk POS K-1 J1900 OKPOSΝέο αυτόματο σύστημα εξυπηρέτησης POS Kiosk  από την OKPOS με προηγμένες δυνατότητες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προσδοκίες των πελατών και των επιχειρήσεων. Το μικρό του μέγεθος δίνει την δυνατότητα λειτουργίας σε οποιδήποτε σημείο επιθυμεί η επιχείρηση. Σχεδιασ..
Model: K1 Brand: SUNMI
Ολοκληρωμένο σύστημα All-in-One Kiosk  SUNMI K1Με HD οθόνη αφής 21,5" μεγάλης ευκρίνειας εξασφαλίζει ζωντανές εικόνες και εύκολη χρήση . Προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και τον χώρο καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο, σε πάγκο ή να στέκεται με ειδική βάση. Ενσωματωμένη φω..
Model: K2 Brand: SUNMI
Ολοκληρωμένο σύστημα All-in-One Kiosk  SUNMI K2 Mini.Εξελιγμένο σύστημα Self-Service Kiosk με πολλαπλές εφαρμογές. Ελαφρύ, μόνο 10 κιλά. Εργονομικός και κομψός σχεδιασμός, ενσωματωμένη κάμερα, δυνατότητα διπλής οθόνης με την κάθετη στις 15,6 ". Ιαπωνικός εκτυπωτής Seiko 58mm / 80mm υποστηρίζει ..
Model: K2 Brand: SUNMI
Ολοκληρωμένο σύστημα SUNMI K2 Android 7.1 KIOSK με εκτυπωτήΟλοκληρωμένο και κομψό σύστημα KIOSK K2 με λεπτό λευκό σχεδιασμό για να αφήνει στους πελάτες περισσότερο χώρο και άνεση κατά την χρήση του. Επιτοίχιο ή επιδαπέδιο, με μεγάλη οθόνη αφής και 7 χρωματικές ενδείξεις για να εμφανίζει την κατάστασ..
Model: Modular Kiosk Brand: ICS
Ειδική βάση για Kiosk POS που προσαρμόζεται στον χώρο.Στιβαρή βάση βάρους 2 κιλών που στηρίζει το POS και προβλέπει θέση για τον εκτυπωτή, σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και μεταφέρεται εύκολα. Με ανοίγματα για τα καλώδια, τα κρατάει τακτοποιημένα και ασφαλή. Μεταλλική κα..
Model: 1858 Brand: ICS
Ψηφιακό διαφημιστικό StandΠολύ κομψή και απλή λύση προβολής με οθόνη 49" που υποστηρίζει λειτουργικό windows/android. Συνεχής αναπαραγωγή περιεχομένου και δυνατότητα λειτουργίας με οθόνη αφής. Η μεταφορά του διαφημιστικού υλικού  στο stand επιτυγχάνεται με δύο τρόπους, μέσω usb stick ή ανέβασμα..
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)